Зицер шансите на Есиен и Анелка,шутот не Ешли кога Фабиански со јајца одбрани,тоа го забораваш?Абе цело време се бранеа и не влезе и не влезе, на крај не решија.. тоа е тоа
Ххххх, мислиш нешто како 1-1 против ВБА, за третиот гол ??? Хахах.... Врска немаме од бранење, ниту Алмуниа, ниту Фабијански, ниту Маноне... Оној другиот го немам гледаноИако е релативно низок, Фабиански е многу добар за фаќање на нафрлени топки, корнери и слични работи за на кои Алмуниа многу киксира, но затоа Алмуниа е подобар во 1 на 1 ситуации, навистина ни треба спој на тие 2 голмана, вака не знаеш кој да го ставиш во прва постава.
Не дека игравте дефанзивен фудбал сепак игравте концентрирано на одбрана и 90% од шансите што ги наброја беа од контра. Играта на Челзи беше таа, одбрана и контра со префрлање на средината. Таа анализа беше и пред натпреварот така и остана. Поентата е што Арсенал не ги искорсти шансите а Челзи како и секогаш си искористи.Зицер шансите на Есиен и Анелка,шутот не Ешли кога Фабиански со јајца одбрани,тоа го забораваш?
И не се браневме,туку мудро чекавме,за разлика од вас што кружевте ко киша око Крагујевца околу шеснаес и немавте никаква посериозна шанса.
Не го сфаќајте како провокација ова,но бидете реални и објективни.
Бранење е она што го правеше Рубин против Барселона во ЛШ,ова во никој случај.
ЛОЛ, Вилшир беше меѓу подобрите поединци во Арсенал според мене, да речеш Сонг слаб ај да те разберам.Odbranata ni e smeski zivi. Squilaci kako 2 put da igra fudbal, a Koschielny spor kako tereten voz, ni da se uleta niso. Treba kopacki da mu bacuvaat na Anielka za toa sto utna prazen gol. Mu ja zema kako na malo dete cokolado da mu zimas, a pa ovoj ni da proba da potrca po nego, zaso da trca, koa sigurno si rekol, aj gol padna. Song pak si tera nekoja negova politika, DM toj e AM, pa i ne se vraka nazad da im pomogne na klosarite pozadi. Vtora greska na Wenger, Wilshire. Ne treba na vakvi utakcmici da go stava, kaj niso ne napravi, pa go sutkaa od zid u zid, Drogba, Terry i uste nekoj imase. Koga ucele kako se podava Wilshire izgleda spiel, poso na 3-4 metra od nego, on ja dava kako da se na 10 metri. Na koj da mu ja dade, tesko mu e da ja smiri, sto e normalno toa i ete ti propadnata akcija. Ja rekov deka ako ne go stavi Rosicky ke e interesno i taka izleze. Fabianski sekoja cest, sto mozese fati, sto ne padna gol, sepak bravo, poveke ke izgubea ako ne bese on. Vo 68 go stavi Rosicky, sto mislat deka e on, magionicar i puf, 2 gola ke padnat. Mislam deka dzabe se parite za odbranata ili jas sum nesto vo greska. Podobro ke bese da zemese nekoj od Afrika ili nekoja 3 liga Anglija, nekoj volovi da rinat, nego ovie baletanite. Drugite vo celost dobro izigraa, no mora da razmisli, Wenger ubavo koj ke stava nareden pat.
Се,се,се само овој не ми го викај слаб голман.Ххххх, мислиш нешто како 1-1 против ВБА, за третиот гол ??? Хахах.... Врска немаме од бранење, ниту Алмуниа, ниту Фабијански, ниту Маноне... Оној другиот го немам гледано
Греота е да се каже дека Сонг на утакмицава лошо одиграл. Одигра и повеќе од солидно.ЛОЛ, Вилшир беше меѓу подобрите поединци во Арсенал според мене, да речеш Сонг слаб ај да те разберам.
Морам да кажам иако минатата година ми беше еден од омилените играчи, Сонг оваа сезона не можам да го препознаам. Откога стана плавуша ама ич не му иде.......