На кого центаршут?Добро бе ке му каже некој на клиши дека треба да прави центар шутови а не да шутира со десна ебати дебилот
И јас сум за тоа и Сонг нека не лета многуАјде Томаш да го стави...а не денилсон ....
ај па ти црвен, се виде дека немаше намера, од долгиот расчекор ногата му се слизна од топката право на ногатаОтиде на Диаби ногата да му ебем судијата треба да му даде црвен на Есиен..
Изгледај го уште еднаш стартот, Есиен игра со топка, Диаби втрчува од позадина и во моментот кога Есиен треба да нагази стапалото на Диаби се наоѓа под неговото. Есиен никогаш не би направил намерен старт. Да беше да речеме Балак (јес да не игра веќе кај нас) или Дрогба, ок, ама Есиен, нема шанси.Отиде на Диаби ногата да му ебем судијата треба да му даде црвен на Есиен..
Па не беше баш првиот... претходно имаше Дрогба шанса одбрани Фабиански...Не ми се верува првиот шут во рамки на голот и гол, неверојатно.........
И лани беше вака на крај на прво примивме два гола, ништо не е сменето.
Ај не се занесуај молимте.Одма стана чоекот,нема гајле.Отиде на Диаби ногата да му ебем судијата треба да му даде црвен на Есиен..
Друже секоја година е истото... вие само на контри не ебете ама јако не ебете...Патем, добро играте (првите 20 минути). Добра утакмица, ми се свиѓа, конечно да тргнат Арсенал малку пожестоко против Челзи.