Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Абе не се знае дали е скршеница,денес или утре ке има резултати...
Како и да е,вчера беше одличен Гибс,како во одбрана,така и во напад.
Вчера не ја гледав но од тоа што видов гледам дека е доста добар и мислам дека ќе (е) подобар од Клиши. ПОсебно ме изненади против болтон кога изигра одлично дефанзивно а и мислам дека има подобар центаршут од Клиши.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
АРШАВИН РУСКА МАШИНА ! ахахха Зборете колку и ДА сакате ! Ги искина 4тиот Гол ! пасовите да не зборам ! Чамакк пак пенал врз него браво браво !Али ни фали Убиствен напаѓач !

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Баш лале е работава. А баш мислев дека клиши треба да се подамисли за позицијата и оп нема конкуренција за таа позиција. Траоре во Јуве Гибс аут
и траоре е повреден :smir:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
The Club is happy to confirm that following last night’s Carling Cup Third Round match at Tottenham Hotspur, a scan to Kieran Gibbs’ foot has shown there is no fracture.
Kieran has suffered severe bruising to his left foot and will hopefully only be missing from first-team action for the short term.

Уфф,добро е. :)))

--- надополнето ---

Those spuds fans still there were only there to see Eboue anyway.:pos2:

--- надополнето ---

Вела суспендиран од репрезентацијата на Мексико 6 месеци.:))
Благодариме..:))

Wilshere completed 110 of 138 attempted passes last night.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Со испаѓањето на Челзи, Сити и Ливерпул во Карлинг купот од сериозните тимови само ние и Јунајтед останавме.
А секако ние самите кокошките ги исфрливме , така да имаме отворен пат кон титула оваа сезона барем во оваа конкуренција , се надевам барем една титула ќе биде освоена од наша страна сезонава со што моралот кај сите ќе се покачи а и фановите ќе бида задоволни !
Првични се премиер лига и лига на шампиони , но зашто да се откажуваме од Ф.А и Карлинг?

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Megju vas i Chelsea ke se odlucuva godinava :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Со испаѓањето на Челзи, Сити и Ливерпул во Карлинг купот од сериозните тимови само ние и Јунајтед останавме.
А секако ние самите кокошките ги исфрливме , така да имаме отворен пат кон титула оваа сезона барем во оваа конкуренција , се надевам барем една титула ќе биде освоена од наша страна сезонава со што моралот кај сите ќе се покачи а и фановите ќе бида задоволни !
Првични се премиер лига и лига на шампиони , но зашто да се откажуваме од Ф.А и Карлинг?
Мене искрено не ми значи овој Куп, ама апсолутно ништо... Повеке би сакал ФА куп од овие купови... Но, најповеке сакам ПЛ, па после ЛШ и ФА куп... Искрено, сакам да го доживеам ова....

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Менаџерот на Арсенал, Арсен Венгер вели дека неговиот тим повеќе не може да вели дека неискуството е причината за неуспехот
Топџиите последниот трофеј го освоија во 2005 кога славеа во ФА Купот а последниот триумф во Премиер Лигата им е во сезоната 2003/2004.

Во минатото Венгер често велеше дека неискуството на неговиот млад тим е причина за не освојувањето на трофеи но стратегот вели дека неискуството повеќе не може да биде изговор.

За L’Еquipe стратегот изјави: “Луѓето постојано велат дека не сме освоиле ништо веќе пет години. Тоа е вистина, но ние секогаш останавме на највисокото ниво, дури и во тешките периоди за клубот.”

“Арсенал изгради нов стадион и потребно беше да платиме за тоа, а во исто време и да изградиме нов тим.”

“Што ќе кажете за Манчестер Сити доколку тие не освојат трофеј оваа сезона откако инвестираа 200 милиони фунти?

“За мене, главната причина зошто [B]ништо не освоивме[/B] во последните пет години е фактот дека играме во најдобрата лига во светот против клубови со нелимитирани фондови.”

“Секако дека сакам да освојувам трофеи. Нашата надеж за оваа сезона е секогаш иста – ќе се бориме за титулата во Премиер Лигата и го сакаме трофејот од Лигата на Шампионите.”

“Планот е да продолжиме со подобрувањето на силата на тимот и младоста.”

“Моите играчи повеќе не можат да го користат изговорот за неискуство. Тие се желни за титули. Мислам дека се способни за тоа и ќе успеат да го покажат.”

Еве еден дел од интервјуто кој најповеке ми се допадна...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom