A jas Ke KAzam Edna Dobra VEST ! NAsri is COme BAck !
http://www.tribalfootball.com/arsenal-set-welcome-back-nasri-1086731
--- надополнето ---
TOcno e deka pred Barca i Celzi nemozevme da bideme !Vaka sega Arsenal e golem klub i e lesen da privlekuva igraci svakjas ! Nemoze Nekoj da ide u Rubin ili Zenit pred arsenal pa taka ovie mora da saraat za da napravat ekipa i im treba poveke godini ! I sega vidi so e razlikata ARsenal ucestvuval do cetvrt finale,kup ne osvoil,liga pa ic ! a vidi sega
CIty tek ovaa godina rezultatite ke im gi vidime !
REal Madrid ima druga politika mestenje utakmici i praenje pari (zboram za lc so lion) u liga stvarno nemozese zaso barca ima pogolemi zvezdi !
Zenit pred 2 godini osvoi LIga Evrop,ovaa godina e prv bez poraz ! ZNACI SE ISPLATELO
RUbin 2 godini po red osvojuva kup i liga u rusija ! liga sampioni po grubi od 2 meca eden go tepa edna nereseno so barca ! I toa e Golem uspeh ! se isplatelo
LIon Stigna do POlu FInale znaci bil pred nas ! SE isplatelo !
Juve nemoze da se vrati uste od togas koa ispadna ali u edna sezona se nemoze da bide ke vidime ! Tuka moze da si u pravo samo
Fenerbahce so vlozeni 20 milioni dosta mu bese liga ali namestena u posledno kolo da ispadne bursa ! Kup Fener ! DO nekade e dobro
MArsej sampion vo francija posle 20 godini,kup negov i so toa liga sampioni igra 11 milioni kjar od tamu vadi 6 mil tv prava 5 po grupi so igra i so sekoja pobeda i neresen plus pravi ! Se isplatelo !
E Genoa ovaa godina potrosi i dosta jako se zasili ke vidime dali ke im se isplati toa poso pocnaa so pobeda dali ke vleze u top 4 u italija !
Volfsburg sega vlozi i ke vidime los start imase !
Taka da site ovie imaat nekoj trofej nekoj uspeh samo arsenal nema ako e vo top 3 najbogat ! NIe navivacite od ARSENAL ne dobivame pari,leb,ljubov nie od arsenal moze da dobieme srekja so toa so ke ne izraduvaat so nekoj trofej ! A toa kolku pari imaat ne me zanima mene poso neam kjar ! JA sakam srekja da mi donese !
--- надополнето ---
Treniraj be brat ! zatoa ke bides zver i zvezda !
http://arsenal-mania.com/articles/3109088/Walcott-I-work-hard-and-listen-to-the-right-people.html