Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Еве уште едно линкче за потврда http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/09/01/2098112/arsenal-rocked-by-fresh-injury-to-nicklas-bendtner-report

Штета уште на почеток вака со повреди да се расправаме, но да се надевам дека ќе се залечат конечно ко што треба.....

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
ARSENAL TV ONLINE-ANDREY ARSHAVIN
I did not have a player as icon. I loved Hristo Stoichkov and Romario but not really a motivation.
[Moving to London] was frustrating, everything was new, completely different. I was nervous before my first game, I knew I had to perform straight away considering all that was said before my signing. It was difficult to get used to the Premier League as everything is quicker and you must be quicker in the decision-taking.
[My celebration] started when we were in Greece and played AEK. In stoppage time we beat them one zero and it came natural to do it as we were playing away from home.
[My dream goal] would be to chip the keeper. I would like to be somewhere in the middle of the pitch with the goalkeeper out enough to chip him. I saw a lot of goals like that from good players and I would like to repeat that as well.

Almunia e drvo rizik e so nego so ostanavme !

:eek:lee::costumed2:party3::music1::music4::eek:jea::je::kez::eek:lee:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
"Бирмингем е стабилен клуб со менаџер како Алекс МекЛиш кој е добар професионалец. Тие не се Арсенал кој секоја сезона игра во Лигата на Шампионите, но за мене најважно е да играм стандардно и да се вратам на потребното ниво".

"Да бидам искрен, минатата година и пол не беше онаква каква што посакував. Но договорот со Бирмингем е моја шанса и морам да ја искористам" - заврши Хлеб.

Е не се идиоту, Не се ! Кој кур те тераше да си заминиш, ќе беше цар до сега... Сега си само уште еден „предавник“

--- надополнето ---

И демек Мијачи потпиша за нас ?! Кај го гледав него, не ми текнува.... Добар беше, ми има останато во секавање...

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
Хлеб стана за жалење, не ја сакаше климата на англија но на крајот пак се врати но во доста понизок тим од Арсенал , испадна голем глупак што го напушти арсенал и се надевам дека на емирати ќе биде пречекан како предавник и нонстоп да биде исфиркуван од страна на фановите на Арсенал, а и убаво за нас што замина затоа го зедовме Насри кој е класа подобар од хлеб...

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.857
Поени од реакции
10.228
Баталете го ХЛЕБ-ОТ :) и глдајте т.е слушајте ја пародијава

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Па ми се допаѓа тоа што сме се засилиле со уште една волку добра ѕвезда!
Замислете само за 2/3 сезони ... Ремзи , Вилшер , Истмонд , Велингтон , Галиндо , Суну и овој дечко... па и кој друг преживее а не го снајде трагична судбина како Фран ... за кој верувајте Никогаш нема да прежалам! Ни за Реес , Руи , Хлеб.... немам така жалено.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
"Бирмингем е стабилен клуб со менаџер како Алекс МекЛиш кој е добар професионалец. Тие не се Арсенал кој секоја сезона игра во Лигата на Шампионите, но за мене најважно е да играм стандардно и да се вратам на потребното ниво".

"Да бидам искрен, минатата година и пол не беше онаква каква што посакував. Но договорот со Бирмингем е моја шанса и морам да ја искористам" - заврши Хлеб.

Е не се идиоту, Не се ! Кој кур те тераше да си заминиш, ќе беше цар до сега... Сега си само уште еден „предавник“

--- надополнето ---

И демек Мијачи потпиша за нас ?! Кај го гледав него, не ми текнува.... Добар беше, ми има останато во секавање...

Си го гледал на јутјуб, каде на друго место :) Изигра 2 за младите, па после отиде во Ајакс да изигра некоја утакмица и таму искршил нога и сега кога ќе му заврши договорот ќе дојде во Арсенал со скршена нога колку да го залечиме па пак ќе го шитнеме :)

--- надополнето ---

Хлеб стана за жалење, не ја сакаше климата на англија но на крајот пак се врати но во доста понизок тим од Арсенал , испадна голем глупак што го напушти арсенал и се надевам дека на емирати ќе биде пречекан како предавник и нонстоп да биде исфиркуван од страна на фановите на Арсенал, а и убаво за нас што замина затоа го зедовме Насри кој е класа подобар од хлеб...

Подобар како не :) Али Хлеб е еден од ретките што по заминувањето секогаш зборел добро за Арсенал и како направил грешка.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
Касно е за зборење добро за Арсенал, а за Насри сум сто посто сигурен дека е подобар и дека може да стане класа подобар од тоа што беше хлеб во Арсенал

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
...па и бакнуваше дресови на неговата промоција тогаш
images.jpg

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Едино од таа класа на фудбалери кои заминале после 1-2-3 години од Арсенал, му завидувам на Реес.. Му донесе титула на Реал Мадрид во последно коло и затоа навивачите му се благодарни.. Со Атлетико освои Лига Европа, Куп и ова последното, поранешен куп на победници на купови, каде го победи Европскиот шампион, Интер, и тоа со негов гол.. Како и да речиме од сите тие (Хлеб, Баптиста,Жилберто, Кол и сл) направи подобра кариера и можи да се пофали со трофеи.. Освен Анри, мислам дека тој е единствен кој заминал од Арсенал и направил таква кариера, т.е освоил неколку трофеи... ниту Виеира ниту Пирес ниту пак Љунберг не направија такви успеси, но реално, тие заминаа во тимови со низок квалитет, освен Виеира, кој замина во Јувентус... Така да, Хлеб, не се чудете дека ке биде пречекан со свирежи, исто како Кол.. Колку и да зборел добро за Арсенал... После „ебење“ нема каење...:smir:

--- надополнето ---

Продажба Купување Салдо
Манчестер Сити 36.200.000 € 145.450.000 € -109.250.000 €
Реал Мадрид 0 € 81.000.000 € -81.000.000 €
Зенит 900.000 € 43.000.000 € -42.100.000 €
Рубин Казан 14.000.000 € 43.100.000 € -29.100.000 €
Барселона 45.000.000 € 71.500.000 € -26.500.000 €
Лион 28.000.000 € 4.615.000 € -23.385.000 €
Јувентус 33.375.000 € 56.450.000 € -23.075.000 €
Фенербахче 0 € 22.000.000 € -22.000.000 €
Марсеј 15.600.000 € 37.500.000 € -21.900.000 €
Челзи 16.500.000 € 38.000.000 € -21.500.000 €

Исто така помеѓу овие клубови кои најмногу потрошиле ова лето треба да ги спомнеме и Џенова која потроши 41.400 милиони, и Волфзбург со потрошени 38.900 милиони.

едит: Од сите овие, бевме пред нив, освен Барса и Челзи, стигнавме подалеку и се то, а вложувме многу помалку... Пред да почните да критикувате сопственик и Венгер имајте го во обѕир ова, затоа што и со малку пари,а со многу љубов и труд, може да се стигне до она што е Арсенал денес за Светскиот фудбал...Мегу топ 3 тимовите според богатство, и мегу најдобрите 5 тимови во светот.... Така да, респект за тоа....

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Касно е за зборење добро за Арсенал, а за Насри сум сто посто сигурен дека е подобар и дека може да стане класа подобар од тоа што беше хлеб во Арсенал
Абе и јас сум сигурен дека ќе стане класа подобар, ама моментално не е од тоа што беше Хлеб во Арсенал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom