Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Нека му е со среќа новиот договор на Венгер и нека не израдува со многу титули, почнувајќи од оваа сезона:pehar: :pehar: :pehar: !!!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Спорт Клуб е исклучена од Телекабел ?! Еве пред почетокот на првиот меч сезознава јас тоа и го потврдувам... И официјално ке нема кај да го гледам Арсенал...

Се да му ебам на овие од Телекабел.... До душа не се криви тие, ама...мора на некој да му окарам...

Утре стримој и се то не време, и очигледно е дека само големите утакмици ке ги гледам... Ништо поке

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.723
Поени од реакции
12.732
a da ja pobaravte Sport1 na kablovskite so gi imate......jas sum na kabel-net i na Sport1 si gleam anglisko.......momentalo totenhem i city :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ете ја вратија, реков ја сменаја со една друга шо почна, ама грешка.... Ке ги сечам ако ја исклучат пак...

--- надополнето ---

NEDELJA 15.8.2010.

06:45
Ruska liga: Zenit – Dinamo M

08:15
Premier League: Sunderland – Birmingham

09:45
Supercopa de Espana: Sevilla - Barcelona

10:30
Premier League: Tottenham – Manchester City

12:15
Premier League: Aston Villa – West Ham

14:15
Championship: Nottingham Forest – Leeds DIREKTNO

16:15
Belgijska liga: Anderlecht – Beerschot

18:00
Holandska liga: Twente – Heerenveen

20:00
Fudbal Mondijal Magazin

20:30
Belgijska liga: Cercle Brugge – Club Brugge DIREKTNO

22:30
Premier League: Liverpool – Arsenal

00:30
Ruska liga: Lokomotiv – Spartak M

02:15
Portugalska liga: Benfica – Academica

04:00
Belgijska liga: Cercle Brugge – Club Brugge

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Харт,со феноменалниот настап у прво полувреме,си го загарантира местото број 1 во Сити.:))
Гивен сега треба да претисне и Венгер да го зема за сума од 5-7 милиони.:))

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Kaj tebe ja vratile, a vo skopje ne e ni pustena. Ista kompanija e Telekabel, toa ne mi jasno, so kaj nas nema uslovi ili grevota se. Pa mesto da stavat kanali kade sto se pusta fudbal, pa narod da gleda, oni pametni se pravat. Vo eden grad ima vo drug nema, toa e isto kako pivara, vo skopje da pravi edna vrsta na koka-kola, a vo Veles, Strumica itn. drug vid. Bruka........

--- надополнето ---

Харт,со феноменалниот настап у прво полувреме,си го загарантира местото број 1 во Сити.:))
Гивен сега треба да претисне и Венгер да го зема за сума од 5-7 милиони.:))
Imase da go lapnat City edno 3-4 nula, ako ne bese Hart. Taa bombata kako ja fati sekoja cest, bravo za momakot.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Kaj tebe ja vratile, a vo skopje ne e ni pustena. Ista kompanija e Telekabel, toa ne mi jasno, so kaj nas nema uslovi ili grevota se. Pa mesto da stavat kanali kade sto se pusta fudbal, pa narod da gleda, oni pametni se pravat. Vo eden grad ima vo drug nema, toa e isto kako pivara, vo skopje da pravi edna vrsta na koka-kola, a vo Veles, Strumica itn. drug vid. Bruka........

--- надополнето ---

Imase da go lapnat City edno 3-4 nula, ako ne bese Hart. Taa bombata kako ja fati sekoja cest, bravo za momakot.
Телекабел немаат договор и на црно ја пуштаат програмата.
Во Струмица Спорт Клуб ја пуштаат само за време на натпреварите,а Спорт Клуб плус ја има цело време/ваљда бесплатна е.:))

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Телекабел немаат договор и на црно ја пуштаат програмата.
Во Струмица Спорт Клуб ја пуштаат само за време на натпреварите,а Спорт Клуб плус ја има цело време/ваљда бесплатна е.:))
Ma potrebala mi e celo vreme, samo za vikend, ne da ja gledam premier kako sea na link kako idiot. Em oci ke isteras, em ne e toa toa, no so ke pravis jebi ga demokratija.

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
ако дојде гивен е тогаш ке се бориме за титула инаку ми е еден од омилените голмани у англија

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
е кој имаше стрим од спортденес таму бесе добро ако сака нека стави

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
е кој имаше стрим од спортденес таму бесе добро ако сака нека стави
Mislam deka e blokiran strimingot od Makeitlive.tv, kade sto momentalno ja gledam utakmicata i zadovlen sum. Jes da slikata e malku losa, no podobro vrapce u raka, nego gulub na granka

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom