stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.706
Тeo Волкот: Новата сезона е многу важна за мене Да се надеваме дека оваа сезона ќе биде подобра за Тео. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Toj Mika germanecot mi nalikuva na Vinnie Jones , samo ovoj igrase sredina, a Mika odbrana. Cirnete go klipot ke vidite slicnosti. Se gleda deka e stabilen, ne se dava. Dokolku go kupat i prvite 5 utakmici ne dobie crven cela premier liga ima da mu se plasi. City mislam deka ne bi bile tolku glupi da mu dadat na Hart prednost mesto Given, bidejki ovoj e podobar od nego. Ako se desi toa i ovoj saka da si ide, tamn golman ke e za kaj nas. Za golmanot na Lion dedekot ne veruvam deka ke pusti 18 milioncinja.
Poso sea za sea nema da ja davaat Premier Liga na niedna televizija, kako i ostanatite sea sme kako u Iraq i ovie Amiskite drzavi, dali ke gi ima nekade utakmicite od Premier liga na net, neso kako free linkovi ti rekov mi rece?
И ?
Друже де ако можиш нешто повеке да кажеш за ртв атлас, пошто јас ја факам а еве сега проверив на сајтот нивни само тотенхем-ман сити пишува дека ке ја дават во сабота во 13 и 45. позз
http://www.goal.com/en/news/2545/pi...m-special-ray-parlour-sees-samir-nasri-as-key
CCcccc bez pamet ovoj Goal ! Timot na arsenal bez arsavin so diabi pred nego ! WOw
Гивен не стартува за Сити.Сега Венгер треба да испрати добра понуда и ќе нема проблеми со голмани во наредниве неколку години..