Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Ај доста нервози погледајте малку и да сте ги гледале погледнете пак за добро расположение

Не се карајте ве молам затоа што не ни имало понуда за Гивен :)
Јас се кладам дека 80-90% од информациине се глупости. До сега само на скај спорт си пратам и тамо скоро повеќе од пола од овие информации што ги постираат ги нема.

Не само за Арсенал само читам информации што блага веза немаат со вистината. Затоа не треба многу да земамо здраво за готово како некои тука. Во ред е да се постира колку за "дискусија" али колку се тие работи точно тоа незнам.

Интересна работа за братучед ми. (ова е за кај нас инфо али колку за споредба). Играше во слога и пред да замине даваат "негово интервју" како демек се договорил со Вардар (и тоа информација во весник македонски спорт не на интернет). Истиот ден го сретнав и го прашувам он ми вика дека тогаш првпат од мене слуша за таа информација, дека не ни разговарал со Вардар. И на крај одтиде во Хонк Конг. И од тогаш не верувам многу на новиниве додека не видам за сигурно

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Ostajte transferi i sve divo i zivo, sea pred malku procitav deka nema da ima kaj nas premier t.e. nemalo da se dava tacno e toa, poso ne najdov deka ke se davam?

samo so vidov na sitel nema da ima prenos

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ај доста нервози погледајте малку и да сте ги гледале погледнете пак за добро расположение

Јас се кладам дека 80-90% од информациине се глупости. До сега само на скај спорт си пратам и тамо скоро повеќе од пола од овие информации што ги постираат ги нема.

Не само за Арсенал само читам информации што блага веза немаат со вистината. Затоа не треба многу да земамо здраво за готово како некои тука. Во ред е да се постира колку за "дискусија" али колку се тие работи точно тоа незнам.

Интересна работа за братучед ми. (ова е за кај нас инфо али колку за споредба). Играше во слога и пред да замине даваат "негово интервју" како демек се договорил со Вардар (и тоа информација во весник македонски спорт не на интернет). Истиот ден го сретнав и го прашувам он ми вика дека тогаш првпат од мене слуша за таа информација, дека не ни разговарал со Вардар. И на крај одтиде во Хонк Конг. И од тогаш не верувам многу на новиниве додека не видам за сигурно
Па да за дискусија ама жално е тука што неможе да се води дискусија :)

Иначе и Скај стана гола вода, така да ако имаш работа а сакаш да си у тек со настаните само официјалната и Би-Би-Си му е мајката. Што пише таму нема грешка.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550

Иначе и Скај стана гола вода, така да ако имаш работа а сакаш да си у тек со настаните само официјалната и Би-Би-Си му е мајката. Што пише таму нема грешка.
Само колку се сложувам со тебе

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846

Обично од скај верувам само на тоа ако има како вага, обично тогаш е 90% реално. Ако е само како инфо тогаш не се замарам. Инаку многу шпекулации што ги имаше за нас на скај повеќе од пола ги немаше. Инаку и тие не се 100% точни али за разлика од другите се далеку подобри.

Нејсе, моабетов за дискусијата мислам дека проблемот е што премногу даваме значење на некои небитни работи и затоа нема. И гледам некои сакаат да докажат кој е поколем навивач и од кога навива. Мислам дека тоа е најмалку битно :toe: така да не се замарајте и не сфаќајте премногу сериозно, сепак позади тастатурава може секој да пише така да не земајте се присрце, па и гледам се лутат некои па не ни доаѓаат тука. Јас сум тука затоа што јас сакам ниту сакам некој да бега поради мене (едноставно нека не ги чита тие постови или игнор), ни пак јас ќе одам заради тоа што ме нервира некој.

Инаку најискрено овие дресовиве со Флај Емиратес некако ме нервираат. Повеќе ги сакав тие со О2. Откако ги зедовме овие се некои малери не маваат со повреди :toe:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Обично од скај верувам само на тоа ако има како вага, обично тогаш е 90% реално. Ако е само како инфо тогаш не се замарам. Инаку многу шпекулации што ги имаше за нас на скај повеќе од пола ги немаше. Инаку и тие не се 100% точни али за разлика од другите се далеку подобри.

Нејсе, моабетов за дискусијата мислам дека проблемот е што премногу даваме значење на некои небитни работи и затоа нема. И гледам некои сакаат да докажат кој е поколем навивач и од кога навива. Мислам дека тоа е најмалку битно :toe: така да не се замарајте и не сфаќајте премногу сериозно, сепак позади тастатурава може секој да пише така да не земајте се присрце, па и гледам се лутат некои па не ни доаѓаат тука. Јас сум тука затоа што јас сакам ниту сакам некој да бега поради мене (едноставно нека не ги чита тие постови или игнор), ни пак јас ќе одам заради тоа што ме нервира некој.

Инаку најискрено овие дресовиве со Флај Емиратес некако ме нервираат. Повеќе ги сакав тие со О2. Откако ги зедовме овие се некои малери не маваат со повреди :toe:

Еее уште долго ќе го гледаме логото на Флај Емиратес. :)

--- надополнето ---

Греота Сендерос...8-9 месеци надвор од терените.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Еее уште долго ќе го гледаме логото на Флај Емиратес. :)

--- надополнето ---

Греота Сендерос...8-9 месеци надвор од терените.
Што му се десило ме мрзи да барам по нет.

П.С. Земи спи :salut:

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
вилшер и РвП и шамак
KOga ti stana omilen be 1 mesec e u timot ni si videl kako igra u pl ni nisto ! Boomer Ibra ima 16 gola od 29 mecevi ! A bent 24 gola od 45 mecevi ! Inache so adidasot ti vrska nemas so mi objasnuvas nesto mrmljas samo i znaes deka ke te podrzat ostanatite a gluposti zboris mi kazuvas ako cena e 2000 ti daj 8000 koja e logikata?ako gazdata bara 2000 ke mu dadam tolku ! A ako siti bara 3.75 vo red ke mu se dadat tolku,ali poso nema postaveno cena treba da mu se dade poveke od toa so vredi za da go tobies toa so go sakas u zivotot ! A ti ako si postar treba da go znaes toa a ne da mi zboris gluposti daj mu 8 000 svati so ti kazuvam ! MOra da igraat RVP i Cesc be togas samo mozeme da gi tepame vaka ke bide tesko bez niv mnogu ! AKo tepame so liverpul gi stavam site pari vtoro kolo za protiv blackpool !
Druze nema veza, sea ako se objasnuvame ke stigneme do Tajvan i pak niso nema da napravime. Ti teraj si svojata politika i negativniot stav, ne ti se mesam, poso od obicna diskusija izleze deka ke go kupuvame golmanot, pa kolku pari da dademe i mi zdosadi edno te isto da zboram.

Voa e po bitnol.Ke mora na kablevska da se sledat natprevarite, poso nasive navodno nemale pari da platat, znaci ke bide interesno osven ako nekoja od televiziive ne napravi nekoj dogovor do petok

Red Stefan

Младији Водњик :D
Член од
25 јули 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
ОД вчера

Henri Lansbury иако се појави само како замена сепак имаше свој импакт во играта, имаше 1 шут пред првиот гол (барем 1 видов на хајлајтсот) и асистенција за вториот. Само напред Хенри :)

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Na koja ke ja davaat, ako ja davaat kaj nas. Sitel skinale konci.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Погодете кој е Аршесавин на клипот....:)):tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop