Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
за лорис се шпекулации да имасе 24 фудбал одма ке објавеше или арсенал-сербиа спорденес и тие други не ми се верува

--- надополнето ---

ѕвееееер

Ашли јанг влезе наместото на Тео Волкот, Гибс го менуваше Кешли, сеуште нема ни трага ни глас од Вилшир одкако го покажаа како се загрева во прво и толку, ако грешам извинте пратам на Кинески(најстабилно е).
моентален скор Англија 0 Хунгарија 0

--- надополнето ---

Хаха Англија губи 1-0 и пазете кој потег го влечат од клупата го вадат Руни го ставаат Милнер! LOL

--- надополнето ---

Моја грешка Џерард игра како напаѓач 2 гола, ако не ги извади он никој. :P

Ашли јанг влезе наместото на Тео Волкот, Гибс го менуваше Кешли, сеуште нема ни трага ни глас од Вилшир одкако го покажаа како се загрева во прво и толку, ако грешам извинте пратам на Кинески(најстабилно е).
моентален скор Англија 0 Хунгарија 0

--- надополнето ---

Хаха Англија губи 1-0 и пазете кој потег го влечат од клупата го вадат Руни го ставаат Милнер! LOL

--- надополнето ---

Моја грешка Џерард игра како напаѓач 2 гола, ако не ги извади он никој. :P

Не ја гледам, ама прочитав дека Волкот бил одличен прво полувреме, а по влегувањето на Гибс и он бил добар. Вистина? :)

Добар беше Волкот со кросеви само уште и некој дриблинг да покажеше ќе беше ОК, Гибс мислам дека беше подобар од Кешли, Вилшир го ставија место Џерард при крај(82`) немаше некоја можност да се покаже.

Мојт да се речит. Имаше 3-4 добри втрчувања, една асистенција на петерец А.Јохнсон промаши цел гол и се знае оса по линија :D. Се на се ме изненади!

ван перси и фабрегас ке играат ли со ливерпул ?

ван перси и фабрегас ке играат ли со ливерпул ?
Очекувам Цеск да стартува и да изигра најмалце едно полувреме,а за РвП зависи каква ке е ситуацијата,ако е потребен можеби ке игра едно 20-30 минути.:))

Очекувам Цеск да стартува и да изигра најмалце едно полувреме,а за РвП зависи каква ке е ситуацијата,ако е потребен можеби ке игра едно 20-30 минути.:))

Se ocekuva Cesc da pocne, so samoto toa ke se opravda za samiot transfer i celata neizvesnost.

--- надополнето ---

Boomer напиша:
Se ocekuva Cesc da pocne, so samoto toa ke se opravda za samiot transfer i celata neizvesnost.

http://www.goal.com/en/news/9/engla...erested-in-arsenals-manuel-almunia-as-part-of

Ај нека оди алмуниа само да не остане фабијански да е прв голман.

Од ЕСПН репортер:
Spoke to Schwarzer after the gm - he's DESPERATE 2 go 2 Arsenal!! Fulham wants 2 keep him...:helou:

Јас повеќе би сакал Бред Фридел да дојде отколку Марк Шваррцер, подобар впечаток ми има оставено, или втора опција Соренсен да го земеме. Уште 2 бека и да очекуваме титула.

Јас повеќе би сакал Бред Фридел да дојде отколку Марк Шваррцер, подобар впечаток ми има оставено, или втора опција Соренсен да го земеме. Уште 2 бека и да очекуваме титула.
Или трета,Гивен :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom