Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Fabregas,Camak,Van Persie,Nasri,Walcott,Song,Vermaelen,Sagna(vo defanziva),Clcichy(na prodori) ! ova se dobri igrac a koa bi se izdvojuvale kako klasa Fabregas,Chamakh,Vermaelen,Van Persie,Arshavin i Moze da se kaze Nasri !

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Arshavin e dobar za nego poso e skup, drugite se prosecni poso se dzabe pari. Znaci i Berbatov e dobar igrac za tebe, a Areshavin? 30 milioni go zemaat Manchester Uni. od Totenham, no niso ne pokaza. Ibra e dobar igrac za tebe, skapo go platija transferot. Ne e bitno kolku pari e kupen i od kade i koja liga e dojden, cim stariot kupuva igrac toj vredi. Nikoj ni Henry ne go znaese i Wenger go zema za ic pari pa go napravi najdobar igrac. Istot se sluci so Berkamp, Pires i red drugi.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
http://arsespeak.com/2010/07/14/maroune-chamakh-his-playing-style-analysed-in-detail-bordeaux-arsenal-scouting/

Eve za noviot !
A toa so mislam deka ke bide drvo ovoj anonimecot,sam prizna deka nema sila da se bori so jakite napagaci i deka treba mnogu da vezba za da moze da izdrzuva ! A ako go stavi prv tim a ocigledno ke igra ke bide veselo ! Aj bas me zanima protiv barnet na 17 ti kako ke igra !

--- надополнето ---

nemoze da se vidi nisto posebno ali odprilika !
Ако толку го следиш Арсенал и толку се разбираш ќе знаеш дека Вермален беше најкамен играч од целиот состав на Арсенал на пријателските, така да поштеди не од коментари после пријателските.

--- надополнето ---

Arshavin e dobar za nego poso e skup, drugite se prosecni poso se dzabe pari. Znaci i Berbatov e dobar igrac za tebe, a Areshavin? 30 milioni go zemaat Manchester Uni. od Totenham, no niso ne pokaza. Ibra e dobar igrac za tebe, skapo go platija transferot. Ne e bitno kolku pari e kupen i od kade i koja liga e dojden, cim stariot kupuva igrac toj vredi. Nikoj ni Henry ne go znaese i Wenger go zema za ic pari pa go napravi najdobar igrac. Istot se sluci so Berkamp, Pires i red drugi.
'

Само мала исправка..Бергкамп беше донесен од Bruce Rioch, али своите квалитети почна да ги покажува со Арсен Венгер. Иначе Бергкамп е најталентираниот и најпаметниот играч што некогаш заиграл во Арсенал, во Премиер лига, а и во светот :). А Аршавин ако ја покаже истата форма како и минатата сезона одма нека се продава, особено по доагањето на Велингтон :)

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Ако толку го следиш Арсенал и толку се разбираш ќе знаеш дека Вермален беше најкамен играч од целиот состав на Арсенал на пријателските, така да поштеди не од коментари после пријателските.

--- надополнето ---

'

Само мала исправка..Бергкамп беше донесен од Bruce Rioch, али своите квалитети почна да ги покажува со Арсен Венгер. Иначе Бергкамп е најталентираниот и најпаметниот играч што некогаш заиграл во Арсенал.
Fala za toa so me popravi.... :) no toa bese i celta, deka ne bese poznat, si dojde kako igrac obicen i posle toa stana i ke bide legenda na Arsenal. A Areshavin se faka za zvucnite iminja i odma Laurent K. (anonimecot) e drvo, pa dali ke igra. Samo edno ke ti kazam, poso si igral i igras fudbal kako so se pofali 5,6,7 godini spic, igras u MAKEDONIJA, za nekoja niskobudzetna ekipa, a toj anonimecot igra za Arsenal i togas ne lupaj gluposti, koj e dobar, a koj ne. Site davame komentari, mislenja, koj ni se dopaga, koj ne, spored tebe cel tim da go prodademe i da davame po 25-30 milioni za igraci. Pa ke staneme kako Real, Barca, Gragjanite i red drugi klubovi koi probuvaat da napravat igraci od veke postoeckite.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Fala za toa so me popravi.... :) no toa bese i celta, deka ne bese poznat, si dojde kako igrac obicen i posle toa stana i ke bide legenda na Arsenal. A Areshavin se faka za zvucnite iminja i odma Laurent K. (anonimecot) e drvo, pa dali ke igra. Samo edno ke ti kazam, poso si igral i igras fudbal kako so se pofali 5,6,7 godini spic, igras u MAKEDONIJA, za nekoja niskobudzetna ekipa, a toj anonimecot igra za Arsenal i togas ne lupaj gluposti, koj e dobar, a koj ne. Site davame komentari, mislenja, koj ni se dopaga, koj ne, spored tebe cel tim da go prodademe i da davame po 25-30 milioni za igraci. Pa ke staneme kako Real, Barca, Gragjanite i red drugi klubovi koi probuvaat da napravat igraci od veke postoeckite.
Ne probuvaat da napravat igraci od veke postoeckite ,tuku tim od veke postoeckite igraci taka nareceni zvezdi ! A kaj rekov samo za arsavin deka go biva i deka cel tim treba da go prodademe so izmisluvas nekoj izjavi koj ne sum gi kazal ! Stvarno si kako novinarite odma preuvelicuva raboti si zamisluva ! KE te bide za novinar ! Procitaj mi go postot ubavo pa posle zbori so sum rekol !

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Ne probuvaat da napravat igraci od veke postoeckite ,tuku tim od veke postoeckite igraci taka nareceni zvezdi ! A kaj rekov samo za arsavin deka go biva i deka cel tim treba da go prodademe so izmisluvas nekoj izjavi koj ne sum gi kazal ! Stvarno si kako novinarite odma preuvelicuva raboti si zamisluva ! KE te bide za novinar ! Procitaj mi go postot ubavo pa posle zbori so sum rekol !
Mora da kazes nesto za da znam sto mislis? Ti gi citam postovite veke nedela dena, ako ne i jace i 3 ipol zbora ne kaza kako sto treba za Arsenal kako tim, a baska za igracite. Celo vreme se fakas za toa anonimci, drva, levo desno, konceptot na zborenje za neso ti e sekogas isti. Ne vikam i jas deka nemam uvek dobro mislenje za nekoj raboti, kako da receme Denilson i Nasri da se ucat da podavaat, poso se gubat i sebicat do smrt. Spored tebe Tasci, Lauren K. se drva, anonimci. Pa koj da go kupi za odbrana, Vidic, Ferdinand, Terry, poso ne se anonimci.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Ја мислам дека вака ќе изгледа стандардна формација годинава, и да голман се мислам дека нема да се земи!

Имаме најверојатно најјaка клупа за среден ред што не е случај и за одбраната:
Средина: Росицки, Диаби, Ебуе, Денилсон, Ремси, Вилшир
Напад: Волкот, Едуардо, Вела, Бендтнер,
Одбрана: НЕМА! (Траоре, Џору, Гибс)????

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Ја мислам дека вака ќе изгледа стандардна формација годинава, и да голман се мислам дека нема да се земи!

Edna mala zabeleska....ama samo mala..... :) Mesto Nasri, Theo W. Nasri poise bi se snasol levo, otkolku desno, barem jas taka mislam

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Нема теоретски шанси Венгер повторно да ја менува формацијата...Или ќе си остане на сегашната 4-3-3 во напад и 4-5-1 во одбрана или ќе се врати на класична 4-4-2 на времето што ја игравме..

И одбрана нема само за штоперите. За десен бек го имаме Ебуе, лев Гибс и Траоре(најдобар трет лев бек), а за штоперите сме тенки..

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290

Составот е премногу офанзивен,нема да играме вака сигурно,освен ако не мења у 4-4-2 со што Цеск ќе има мн помалце слобода.
За замените/Ебуе стави го во дефанзива,зарем заборави дека и десен бек игра?Џуру-да не беше повредата,ќе играше сега во прв состав,Гибс,сосема солидна замена за леб бек и уште еден централен кој ќе потпише кај и да е.:))
едит:картер пак си ме преткрал бе -.-:)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Нема теоретски шанси Венгер повторно да ја менува формацијата...Или ќе си остане на сегашната 4-3-3 во напад и 4-5-1 во одбрана или ќе се врати на класична 4-4-2 на времето што ја игравме..

И одбрана нема само за штоперите. За десен бек го имаме Ебуе, лев Гибс и Траоре(најдобар трет лев бек), а за штоперите сме тенки..
Немоше да ја игра старата ако мислеше на Виера, Силва, Пирес, Љунгберг. Неа ја играше со двајца средишни дефанзивци и двајца странични и Бергкамп како SS!

За 4-3-3 се слагам дека е подобро ама тогаш Шамак ќе биде резерва што незнам колку е веројатно. Али ќе смисли Венгер нешто верувам!

--- надополнето ---

хахаха
На авторот на текстов мислеше?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom