Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 мај 2008
Мислења
1.844
Поени од реакции
499
Јас да му а из*б*м цела фамилија на реина и пике само го местат фабрегас пред медиумите да му го ебам племето гадно оти реина не облечи дрес на барселона и он е од таму сељак !!!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Eve Fabregas nash sto pravi ! Branete go Pak vie !
Изгледа за оваа сезона само со тоа ќе се задоволи. А Реина незнам што се замара кога игра за Ливерпул или пак се плаши да не го ишшиба во ПЛ.

И значи поголеми мочковци од овие Барса немам видено, порано ми беа симпатичен ОК тим сега почињам да ги мразам од повеќе причини

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.505
Многу лошо изреагираа Реина, Пике и Пујол, со целосен дисреспект за Арсенал како клуб, феноменален пример за оној заеднички респект кој треба да постои помеѓу клубовите. За да бидеш респектиран треба да ги респектираш и другите а овие ретардираниве исплукаа 1 тон шлајм врз Арсенал со потегов.
Прво потегот со прскалките, сега ова, 1 тон гомна сами на себе фрлаат Барса, незнам со кое лице мрчат после за Реал Мадрид на пример.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.844
Поени од реакции
499
Како да пруже пијан тројца го држат а и се криеше кога му го облечиа дресот...

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Многу лошо изреагираа Реина, Пике и Пујол, со целосен дисреспект за Арсенал како клуб, феноменален пример за оној заеднички респект кој треба да постои помеѓу клубовите. За да бидеш респектиран треба да ги респектираш и другите а овие ретардираниве исплукаа 1 тон шлајм врз Арсенал со потегов.
Прво потегот со прскалките, сега ова, 1 тон гомна сами на себе фрлаат Барса, незнам со кое лице мрчат после за Реал Мадрид на пример.
Како што кажав колку и да ми беше симпатичен тим ми станува се поодвратен. По сите ситуации можам да заклучам дека се многу лоши губитници и дека доаѓаат до степен на циганење со потезите и мислат дека фудбалот се врти околу нив и дека доколку не е во контекс на политиката на Барса тоа не е правилно

B

boki10messi

Гостин
Бендтнер, мајсоре ?? Бароници почна да ебеш ??? Ха бееее....не знаев, дека одел со неа:helou:

Фабрегас, мајсторе, со рака у кур и шета се слика, се поздравува и слично....Свака част

И во авионот се држи за "тоа".:):):)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Како што гледам не го има облечено комплетно и што да прави. А ти боки може да прошеташ малку

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
А шо била финтата....Сеа видов од сликите.....Хахахахахахахаха....Па најискрено неубо му стој дресот.....А овој трет голман шо е засекогаш шо функција игра ??? хахахахахахахахахахахаха......Комедии.....

Како да пружа отпор ? Видете дека рацете му се долу на една од сликите, и со сила го облекуваат....

Ах....мислам дека ке има педагошки мерки од Венгер....Пиво, дрес.....Венгер ти си на потег !!

--- надополнето ---

А Серхио во позадина се смешка и Чави, во најголема позадина на сликите.....Ах беее.....Ова сигурен сум дека нема шанси некој наш фудбалер да го направи врз некој друг......Но тоа е разликата мегу Венгер и сите други....

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Како што кажав колку и да ми беше симпатичен тим ми станува се поодвратен. По сите ситуации можам да заклучам дека се многу лоши губитници и дека доаѓаат до степен на циганење со потезите и мислат дека фудбалот се врти околу нив и дека доколку не е во контекс на политиката на Барса тоа не е правилно
И на мене ми беа симпатичен тим,со многу добра игра и многу ги почитував.Но откако почнаа со префрлањата за Цеск,со мизерниот потег откако не се пласираа во финалето на ЛШ,почнав овој клуб да го мразам.Па овие биле ептен лузери бре,не можат ни пораз да поднесат,користат глупи и некоректни начини за да дојдат до Цеск,со многу изјави и ред др.глупости.Немаат ни најмалку респект спрема другите тимови.Срамота

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Оххххх излегло и видео од ова....Лошо лошо

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom