- Член од
- 7 јули 2009
- Мислења
- 1.228
- Поени од реакции
- 28
Eve Fabregas nash sto pravi ! Branete go Pak vie !
Изгледа за оваа сезона само со тоа ќе се задоволи. А Реина незнам што се замара кога игра за Ливерпул или пак се плаши да не го ишшиба во ПЛ.Eve Fabregas nash sto pravi ! Branete go Pak vie !
Како што кажав колку и да ми беше симпатичен тим ми станува се поодвратен. По сите ситуации можам да заклучам дека се многу лоши губитници и дека доаѓаат до степен на циганење со потезите и мислат дека фудбалот се врти околу нив и дека доколку не е во контекс на политиката на Барса тоа не е правилноМногу лошо изреагираа Реина, Пике и Пујол, со целосен дисреспект за Арсенал како клуб, феноменален пример за оној заеднички респект кој треба да постои помеѓу клубовите. За да бидеш респектиран треба да ги респектираш и другите а овие ретардираниве исплукаа 1 тон шлајм врз Арсенал со потегов.
Прво потегот со прскалките, сега ова, 1 тон гомна сами на себе фрлаат Барса, незнам со кое лице мрчат после за Реал Мадрид на пример.
Бендтнер, мајсоре ?? Бароници почна да ебеш ??? Ха бееее....не знаев, дека одел со неа:helou:
Фабрегас, мајсторе, со рака у кур и шета се слика, се поздравува и слично....Свака част
И на мене ми беа симпатичен тим,со многу добра игра и многу ги почитував.Но откако почнаа со префрлањата за Цеск,со мизерниот потег откако не се пласираа во финалето на ЛШ,почнав овој клуб да го мразам.Па овие биле ептен лузери бре,не можат ни пораз да поднесат,користат глупи и некоректни начини за да дојдат до Цеск,со многу изјави и ред др.глупости.Немаат ни најмалку респект спрема другите тимови.СрамотаКако што кажав колку и да ми беше симпатичен тим ми станува се поодвратен. По сите ситуации можам да заклучам дека се многу лоши губитници и дека доаѓаат до степен на циганење со потезите и мислат дека фудбалот се врти околу нив и дека доколку не е во контекс на политиката на Барса тоа не е правилно
со тоа сака да каже дека за да дојде во барселона треба сите фанови едно добро да му го ........ оти веќе сигурно пола тим на барса .....![]()
И во авионот се држи за "тоа".![]()