Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Нека земат да му издркаат ! СИте сите ееееј ! Овој па педро кој фактор е па да ургира он ! ОН е најголемо дрво бе ! За шо го вика у барса да игра место него ли ? АЈДЕЕЕЕ ЏО КОЛ те сакаме тука !

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Добра вест за Рсмзи.

А онја од Барса ми ги потекоја мудава ко балони, ниту игла за плетење нема да помогне

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Дај боже да дое ! Џо Кол е многу јак играч едноставно ѕвер ! Абе брат ја навивам за Арсенал уште пред финалето 2004 ! И за нив навивав ради братучед ми,па после тоа го засакав тимот полн со ѕвезди Анри,Леман,Пирес,Љунгберг,Беркамп,Кембел,Лорент,Ешли Кол. За мене тие се едни од најголемите ѕвезди шо некад го играле овој фудбал ! И од коа почна да се менува таа генерација уште некоја година имав надеж дека можеме титула да земеме ама не земавме,а за оваа година сметам дека ако не донесе Лорис,Џо Кол,Вертонген и еве тој Косчиенли немора до толку ѕвезди дека ке немаме никаква шанса ! Мене омилен играч ми беше Рејес и незнам зашо го продадоа тоа било најголема грешка на арсенал за продаден играч ! Со 23 години играше многу јако тој човек ! Уште ми е еден од поомилените играчи али сеа не е како шо беше у АРСЕНАЛ !а анри увек ке го поштувам !ЅВЕРОТИЊА !
Mnogu me trogna ova uff samo sto solza ne pustiv!

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Дај боже да дое ! Џо Кол е многу јак играч едноставно ѕвер ! Абе брат ја навивам за Арсенал уште пред финалето 2004 ! И за нив навивав ради братучед ми,па после тоа го засакав тимот полн со ѕвезди Анри,Леман,Пирес,Љунгберг,Беркамп,Кембел,Лорент,Ешли Кол. За мене тие се едни од најголемите ѕвезди шо некад го играле овој фудбал ! И од коа почна да се менува таа генерација уште некоја година имав надеж дека можеме титула да земеме ама не земавме,а за оваа година сметам дека ако не донесе Лорис,Џо Кол,Вертонген и еве тој Косчиенли немора до толку ѕвезди дека ке немаме никаква шанса ! Мене омилен играч ми беше Рејес и незнам зашо го продадоа тоа било најголема грешка на арсенал за продаден играч ! Со 23 години играше многу јако тој човек ! Уште ми е еден од поомилените играчи али сеа не е како шо беше у АРСЕНАЛ !а анри увек ке го поштувам !ЅВЕРОТИЊА !

--- надополнето ---

http://www.givemefootball.com/premier-league/arsenal-prepare-move-for-french-international
А овој Хари Реднап верува дека Џо КОл ке отиде у Манчестер а не у АРСЕНАЛ овој е болен АНТИАРСЕНАЛОВЕЦ !
Аман бе друже од толку добри играчи, Рејес го најде.......Според мене Рејес е еден од потапа трансфери , утки што ги направил Венгер.....Иако и јас се надевав дека ќе го биде, али типот се изгуби кога дојде во Арсенал.....

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
Reyes во Арсенал беше поскапан отколку сега во Атлетико!!!
И сам сакаше да си оди!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Аман бе друже од толку добри играчи, Рејес го најде.......Според мене Рејес е еден од потапа трансфери , утки што ги направил Венгер.....Иако и јас се надевав дека ќе го биде, али типот се изгуби кога дојде во Арсенал.....

Не е утка, имаше квалитет и на одредени утакмици го покажаше. Али Венгер мора да сфати дека веќе шпанци во тим никако. Рејес неможеше да се вклопи во Англија.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Не е утка, имаше квалитет и на одредени утакмици го покажаше. Али Венгер мора да сфати дека веќе шпанци во тим никако. Рејес неможеше да се вклопи во Англија.
Абе дечкото си имаше квалитет, али го пукаа кризи, така што за мене останува како еден од полошите трансфери во Арснеал.......

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Имаше добри партии Рејес,ама не се навикна на животот и климата во Лондон.Затоа и си замина.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Абе Хозе можи не беше лош фудбалер, напротив, ама не се навикна и то е то....Ако тој е утка, тогаш Френсис Џеферс, шо е ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom