Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Само Гуркуф да дојде од овие сите и ќе биде топ....Типчето како што е уиграно со Шамак има парче да праат....
Како и да е , голман и уште еден во одбрана и зимаме титула наредна сезона :vozbud:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Ако за некои Пирес бил играч без репутација тогаш не знам кој имал...Човекот освои и Европска и Златна Круна и имаше и тоа каков удел во тоа...Му асистира за Лоран Бланк за победничкиот гол на Франција во полуфиналето на Светското во Франција 98 и потоа му асистира на Трезеге за голот против Италија на Европско првенство....И двата беа златни голови....

И да, Извини но јас немам време за да гледам Холандско и Француско првенство...Можеби не го знам тој од Лориент, но сигурен сум дека доколку Г-дин Венгер мисли дека е добар, тогаш....... И да за Вермален немав слушнато пред да дојди во Арсенал, и тоа не го кријам.....

Поздрав !

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Абе изгубен..каде погоре спомнав дека го имам гледано тој од Лориент??? Али ти кажувам за разлика од тебе, се пријавувам на форуми за Лориент и читам што зборуваат навивачите за него, а зборуваат многу позитивни работи како дека е еден од најдобрите штопери во Француско и го барале топ 4 од Франција..

А за Вермален верувај многу попознат ми бил од тебе зошто кога имав помалку обврски ги гледав сите можни првенства на нет и на тв(плус имаше на Алфа Холандско..)

Ако толку те интересира ајде ќе ти кажам и дека на форуми за Бордо навивачите го сметаат Гуркуф за отиден играч веќе...само не се знае каде дали во Лион, Сити и Арсенал.

--- надополнето ---

И незнам само што не е јасно во врска со мислењето зошто кога станува збор за трансвери тогаш барем треба да се верува во Венгер..Пред да дојдат Пирес, Љунберг, Туре, Сонг никој, ама баш никој немаше слушнато за нив...А не е работата изиграл Хангеланд една сезона асална и да се фрлат 15+ милиони за него, за после наредната да биде просечен..
Не ве свакам воопшто сакате доказани играчи или непознати ! Преку таквото ми е од непознати па да ги запознаваме зашто навивачите на другите екипи воопшто не би ги знаеле и ти ке треба да им ги доказуваш,али тоа мање битно .Нели сеа Венгер има пари и конечно мозе да донесе засилувања добри и тие со ги сака ! Што е работата со зборите за Анонимци ! ИГрач од Лориент у премиер лига 21 годишен ке игра прв тим,глупост! Нека дојде Мексес,Ричардс или некој друг ! А гуркуф ѕвер !

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Не ве свакам воопшто сакате доказани играчи или непознати ! Преку таквото ми е од непознати па да ги запознаваме зашто навивачите на другите екипи воопшто не би ги знаеле и ти ке треба да им ги доказуваш,али тоа мање битно .Нели сеа Венгер има пари и конечно мозе да донесе засилувања добри и тие со ги сака ! Што е работата со зборите за Анонимци ! ИГрач од Лориент у премиер лига 21 годишен ке игра прв тим,глупост! Нека дојде Мексес,Ричардс или некој друг ! А гуркуф ѕвер !

Како прво..од каде знаеш дека би го земал за прва постава да игра??

Како второ..од каде тоа докажани Мексес и Ричардс?? Или ти ги знаеш и ти се докажале на ФМ па ајде сеа докажани. Ни едниот ни другиот не играат прва постава во своите екипи, а и за двајцата се збореше уште пред 5 години огромни таленти ова она, а ниеден не ги оправда тие очекувања. Ееејј еден Бурдисо му фати место на Мексес...

Според ова што го зборите значи во времето кога дојде Анри, требаше да се земе Дион Даблин или Крис Сатон место Анри. Нели докажани шпицови во Премиер Лига, први стрелци. Сатон истата година отиде во Челзи за истите пари Анри во Арсенал...Не се правете менаџери и скаути толку..

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Само едно ќе кажам,Венгер си ја знае работата,еве сега има поголеми пари за трансфери и сигурен сум дека паметно ќе ги искористи
Не се секирајте

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Абе тоа е ралтивна работа, докажан бил или не бил докажан. Колку играчи биле докажани, напраиле трансфер во Англија и ги снема....Секогаш е малку коцка, дали играчот ќе се вклопи или не, или колку време ќе му треба за да почне да покажува она што знае. Верувам во одлуките на Венгер......

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Гледам доста шпекулации за играчи од средниот ред, за одбрамбени послабо а за голман скоро ич. Тоа за голман што нема многу шпекулација не ми се свиѓа. Сепак верувам дека ќе се донесе и на тие позиции. Едино што ме "плаши" е тоа што се шпекулира за доста играчи за средина (не дека несакам да дојдат Гуркоф и Кол), е тоа да Сонг се префрли на бековска позиција за замена на Галас и Венгер да смета исто така и на Џуру. Сепак е ова моја претопставка која незначи дека има нешто вистина во тоа, или пак можеби има знаејчи го Венгер дека знае да изненади со неговите одлуки. Како и да е ќе видиме како ќе се одвиваат работите.

Абе тоа е ралтивна работа, докажан бил или не бил докажан. Колку играчи биле докажани, напраиле трансфер во Англија и ги снема....Секогаш е малку коцка, дали играчот ќе се вклопи или не, или колку време ќе му треба за да почне да покажува она што знае. Верувам во одлуките на Венгер......
Се сложувам дека докажаното е релативна работа. Многу зависи и новините како ги напумпуваат работите. Сигурен сум дека има многу играчи што се предобри но не се познати затоа што медиумски не се застапени. А за тоа многу влијание имаат и агентите се со цел да им напумпаат цена за да можат да извадат повеќе пари. Тоа ми се свиѓа кај Венгер што купува фудбалери т.е. играчи а не ѕвезди поточно манекени

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Гледам доста шпекулации за играчи од средниот ред, за одбрамбени послабо а за голман скоро ич. Тоа за голман што нема многу шпекулација не ми се свиѓа. Сепак верувам дека ќе се донесе и на тие позиции. Едино што ме "плаши" е тоа што се шпекулира за доста играчи за средина (не дека несакам да дојдат Гуркоф и Кол), е тоа да Сонг се префрли на бековска позиција за замена на Галас и Венгер да смета исто така и на Џуру. Сепак е ова моја претопставка која незначи дека има нешто вистина во тоа, или пак можеби има знаејчи го Венгер дека знае да изненади со неговите одлуки. Како и да е ќе видиме како ќе се одвиваат работите.

Според мене се шпекулира најмногу за во средината поради тоа што 90 посто Фабрегас си иде во Барса..

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Според мене се шпекулира најмногу за во средината поради тоа што 90 посто Фабрегас си иде во Барса..
Можно е да е и до тоа, но доколку дојдат Гуркоф и Кол мислам дека нема да се осети загубата на Цеск. Дури мислам дека ќе добиеме плус во дефанзива, тоа што го немаше кај Цеск иако годинава имаше мал прогрес

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ај едно прашање, да не знае некој колку иде поштарина и други трошоци ако нарачаш оргинал дресче од Арснеал, глеам 15 фунти се, ко вреди да се земе една оргиналка ...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ај едно прашање, да не знае некој колку иде поштарина и други трошоци ако нарачаш оргинал дресче од Арснеал, глеам 15 фунти се, ко вреди да се земе една оргиналка ...

Мислам дека има само XXL бројчиња.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Мислам дека има само XXL бројчиња.
ТУууу, штета ....Да не биде работава шаторско крило место дрес а.....

Али прашањето ми беше мне друго, уште чекам информација....

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
А во Скопје може да се најде дрес на Арсенал со добар квалитет?Ако има каде може да се купи и колку чини од прилика...Фала однапред

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
А во Скопје може да се најде дрес на Арсенал со добар квалитет?Ако има каде може да се купи и колку чини од прилика...Фала однапред
Другар , јас кај нас не би купил дрес....Којзне од кај ги носат а башка и цените им се големи....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom