- Член од
- 6 мај 2008
- Мислења
- 1.834
- Поени од реакции
- 492
Венгер изјави пред 5-6 месеци кога Сендерос отиде на позајмица во Евертон дека договорот нема да му биде продолжен од страна на Арсенал, што значи дека Сендерос че биде слободен играч
Ооооо, па честито, со здравје да си го носиш. Home или Away?Ај да се пофалим ми стигна оригинал дрес (конечно)
Лееееееј закон, со здравје да си го носиш и колку те чинеше севкупно ....
Ми го донесе другар кој работеше во америка, а за пари несака да земе :back: затоа што му помогнав за да оди така да ова му е како фала.Лееееееј закон, со здравје да си го носиш и колку те чинеше севкупно ....
Nekoj da znae kaj nas kade moze da se najde orginal dres od arsenal? ili mora da se porachuva preku internet?Ај да се пофалим ми стигна оригинал дрес (конечно)
Тешко, мислам дека нема кај нас, освен да се праша во продавници за NIKE што се (што носат оригинал и се овластени преставници) за да донесат.Nekoj da znae kaj nas kade moze da se najde orginal dres od arsenal? ili mora da se porachuva preku internet?
Не сум за !
Венгер во наредните неколку дена ке има состанок со Фабрегас да му каже дека има договор со Арсенал и дека сезонава нема да си замине и дека ќе го засили тимот со цел да освоиме трофеј/и следната сезона(причината заради која Цеск сака да си замине).Во наредните неколку дена,најверојатно вторник,Фабрегас ќе има состанок со Венгер на кој ќе се одлучи неговата иднина,дали ќе остане во Арсенал или ќе направи трансфер во Барселона
Ме интересира зошто?Не сум за !
Не би го сакал Јагиелка во нашиот тим.
За искуство би рекол дека го има ,квалитет има некој.Ме интересира зошто?