Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Ќе преживееме ама не е то то...да ти замене лидерот и да замине некој играч од клупа е сосема различна работа...кога замина анри ,човекот беше вон форма,најдоброто веќе го имаше покажано но Фабрегас сосема обратно.Не ми се верува дека секоја сезона губиме првотимци.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Анри никогаш не бил ВОН форма... тој и последниот меч што ќе го изигра ќе го изигра во свој стил и ВО форма!
Едноставно тој е еден од најдобрите играчи кои заиграле некогаш... таков играч ... неможе да биде вон форма.. може 1 меч да изигра слабо дури и на Меси моментално без конкуренција најдобриот играч во светот му се случува тоа...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Биди објективен сеа последната сезона во арсенал ја изигра нај тапа(во однос на предходните),ма да повредите го скинаја тогаш.

Член од
25 април 2009
Мислења
367
Поени од реакции
135
Па тоа ти е истото што го имаше изјавено.
Да изјави дека би сакал да игра за Барса,но исто така изјави дека не се брза да замине од Арсенал.
Верувам дека и годинава ке остане,па и ако освоиме трофеј/и може уште 2 сезони,ако не ке си замине.
А и да сака да си замине,не верувам дека Венгер ке го пушти да си оди бидејќи немаме достојна замена за него.Можеби за некоја сезона....
истото му го кажував на еден другар (фан на челзи), ако арсенал освои трофеј, евентуално премиер лига, или пак карлинг куп, фа....што било, не ми се верува да замини фабрегас, па не посебно ако ја земат премиер лига. Според мене неуспехот на арсенал се должи на многуте повреди на клучните играчи, знам последниве 3-4 натпревари не беа алмуниа, галас, вермелен, фабрегас, аршавин, рвп, денилсон..... а пак повредите се должат на водење битка на 2 фронта (премиер лига + лига на шампиони). Челзи одпаднаја уште 8мина финале, така да се фокусираја само на премиер лига, за разлика од арсенал и ман јунајтед..... а најпресуден натпревар за арсенал беше оној со бирмингем каде што примија во 92' гол за 1-1. Доколку победеа на тој натпревар ке беа 1ви, ке кренеа и физички и психички (ке имаја морал, да се борат), али од тој меч понатаму арсенал направи уште 2-3 кикса, со виган, тотенхем, затоа и се одалечија на 10 бода, инаку требаше да биди 3-4 бода зад 1виот...

бтв, читам шпекулации за асот на бордо (инаку х играч на милан) , Гуркуф-gourcuff, играч од среден ред, посакуван и од други тимови, би бил добар тандем со фабрегас, инаку 23 години.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/2973830/Samir-Nasri-lifts-lid-on-William-Gallas-snub.html
Ако е ова вистина тогаш goodbuy Galas!

--- надополнето ---

http://bleacherreport.com/articles/392020-arsenal-season-review-20010-the-players-part-2

Tomas Rosicky, 6.5 - His 2008 injury looks like it might finally be behind him and if he stays with Arsenal, it is my hope that we will see the real Rosicky next season. He performed well enough when called upon this season although it's not easy to imagine a team with him, Cesc, and Nasri in it as they can be very similar at times and it appeared like he had trouble fitting in. He's a valuable player to have in the squad for his ability and experience.
Сигурен сум дека ќе се врати СТАРИОТ Росицки!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
истото му го кажував на еден другар (фан на челзи), ако арсенал освои трофеј, евентуално премиер лига, или пак карлинг куп, фа....што било, не ми се верува да замини фабрегас, па не посебно ако ја земат премиер лига. Според мене неуспехот на арсенал се должи на многуте повреди на клучните играчи, знам последниве 3-4 натпревари не беа алмуниа, галас, вермелен, фабрегас, аршавин, рвп, денилсон..... а пак повредите се должат на водење битка на 2 фронта (премиер лига + лига на шампиони). Челзи одпаднаја уште 8мина финале, така да се фокусираја само на премиер лига, за разлика од арсенал и ман јунајтед..... а најпресуден натпревар за арсенал беше оној со бирмингем каде што примија во 92' гол за 1-1. Доколку победеа на тој натпревар ке беа 1ви, ке кренеа и физички и психички (ке имаја морал, да се борат), али од тој меч понатаму арсенал направи уште 2-3 кикса, со виган, тотенхем, затоа и се одалечија на 10 бода, инаку требаше да биди 3-4 бода зад 1виот...

бтв, читам шпекулации за асот на бордо (инаку х играч на милан) , Гуркуф-gourcuff, играч од среден ред, посакуван и од други тимови, би бил добар тандем со фабрегас, инаку 23 години.
Ова за Гуркоф ако е точно ќе биде супер бидејќи знаеме дека и Чамак доаѓа а оваа сезона двајцата беа одличен тандем и мислам дека беа двајцата клучни играчи кој го носеа Бордо на грб.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ако озбилно немаат комуникација меѓусебна фудбалериве...тогаш Сите што одбиваат да зборат нека ги продаде! Не ни требаат демек имиња со затнати муцки!
Покажуваат гордост во поразите со тоа? А Галас ако си замине со среќа нека му е и благодарни сме за се што пружи во дресот на Арсенал. Ќе остане запишан во историјата засекогаш :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Распашана банда ....5 играчи некомуницирале со него.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
!
Kakov debi mec imal deckovo ! Nesto se suska za Gourcuff ! NAjbolje igrac u Francija zimi se !

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
и озбилни се овие спортденес... сајт прва класа.
А за Цеск... па и да си отиде ќе преживееме! Не е едини во тимот иако ми е омилен од овие што ги имаме во моментов заедно со Волчко :)
Харт... добар , млад голман... но незнам дали е баш и нешто класа голманчиште...:toe:
Мислам дека е подобро да доведеме голман со премиер лигашко искуство.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
!
Kakov debi mec imal deckovo ! Nesto se suska za Gourcuff ! NAjbolje igrac u Francija zimi se !
Ама сепак единствен купен ни е за сега Галиндо .. а Велингтон незнам дали е земен... ќе видиме што ќе стори Венгер... официално не е промовиран како наш играч.
И за тоа... најбоље играч во Франција... нема шанса.
Ама добар е , квалитетен и најбитно член на Француската репрезентацијата !

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
The Arsenal captain added: "All we can say is we are sorry not to have won anything this season.
"We tried our best, but in the end, could not do it.
"We have to make sure that those of us at the World Cup have good tournaments and come back happy, and that everyone else rests well - then we can all be on a good path to putting things right next season."
Ова го нема..=)

Венгер нема шанси да го пушти сезонава,така да...чил аут,сега за сега.=))

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Ќе ми биде жал ако си оди Галас, но не е ниту прв ниту последен...Ке ми биде многу жал, ако не донесиме замена, а ке ми биде најмногу жал, ако Венгер одлучи да се потпри на Џурру или пак Силвестре или Сендерос....

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Ќе ми биде жал ако си оди Галас, но не е ниту прв ниту последен...Ке ми биде многу жал, ако не донесиме замена, а ке ми биде најмногу жал, ако Венгер одлучи да се потпри на Џурру или пак Силвестре или Сендерос....
И мене ми е жал што ќе си оди ама не ми е жал што ќе го заменат Силвестре или Сендерос. :)(затоа што нема да имаат можност да го сторат тоа)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom