Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Ете го Силвестре, тежок деген е. Знаев дека ќе ве усере на утакмицава.
Го издресирал може Фергусон за утке праење пред да го даде:kesa:
Шала на страна, добро кажа некој погоре дека Меси ја прави разликата меѓу барселона и другите тимови, иначе ми се добаѓа храброста со која играат Арсенал за разлика од други тимови кои играат на Ноу Камп

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Нај многу не сјеба судијата што досуди офсајд и дрвото силвестре што не знае да избаци една топка али тоа е =) повеке срека догодина

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Иначе проблемот севкупно со арсенал е што незнаат да играат на резултат...давата гол на камп ноу и повлечисе бате 9-1-0 играј ако сакаш нешто да направиш а не ми изиграваат ке ги понижат на барса они...иначе за судијата истиот поопасен фаул над насри не го суди после 15 минути меси офка опа жолт за денилсон.

Како прво, немаше никаков фаул над Меси, чиста топка беше...Како второ, дај те молам вечерва не ги критикувај играчите..Со овој десеткуван состав и против најдобриот фудбалер на светот не се можеше ништо.

muzata

Gunner
Член од
22 декември 2009
Мислења
81
Поени од реакции
3
Иначе проблемот севкупно со арсенал е што незнаат да играат на резултат...давата гол на камп ноу и повлечисе бате 9-1-0 играј ако сакаш нешто да направиш а не ми изиграваат ке ги понижат на барса они...иначе за судијата истиот поопасен фаул над насри не го суди после 15 минути меси офка опа жолт за денилсон.

на оние од фарса прст немози да се клај, а камоли нешто посериозно

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
То е то..против барселона на ноу камп толку штета баш се радував на голот на бетнер но другата екипа има волшебник во своите редови:toe:

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Дај бе не цимолете имате уште 45 минути... :hihi:

muzata

Gunner
Член од
22 декември 2009
Мислења
81
Поени од реакции
3
ајде ајде мора второто два гола, да покажеме малку игра и да им кажеме дека не сме само слаб противник :violent1:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.838
Поени од реакции
497
Силвестре кажав и пред натпреварот еве и после првото полувреме - дрво :jaj::jaj::jaj::jaj:

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
DObro be kako neznaat eden aslen klizac da napraat ja neznam abe vlezimu so dve noze na messi i tolku e ke se vitka ke go smenat i gotovo

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Ај бе дајте гол да биде интересно. После кога ќе дојде 95 минута заебани сте многу :pos:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Леле ме иритира судијава, каков токмак омг:nesvest:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Ај бе дајте гол да биде интересно. После кога ќе дојде 95 минута заебани сте многу :pos:
И јас сакам да даат гол,бар малце фудбал да поглеаме,ама со Бентнерчо тешко :).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom