Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

muzata

Gunner
Член од
22 декември 2009
Мислења
81
Поени од реакции
3
Браво за НИКЛАС човекот за одлука:tv: ама мозесе порано да се реши утакмицата ако беше поефикасен Walcott.

Честито победа:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

О боже....И што сакаш со ова да кажеш?? Убаво ти пишал, немаме шанси??

Браво за НИКЛАС човекот за одлука:tv: ама мозесе порано да се реши утакмицата ако беше поефикасен Walcott.

Честито победа:vozbud::vozbud::vozbud:
Можеше уште порано ако беше поефикасен и Едуардо :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
О боже....И што сакаш со ова да кажеш?? Убаво ти пишал, немаме шанси??

Можеше уште порано ако беше поефикасен и Едуардо :)
Abe ispomesav ja...ne zborev so tebe
so DJAMP DJET ZBOREV HAHAHAHAHAHAHA
NA NEGO MU GO SPREMAV CITATOV NE NA TEBE.....:tv:

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Обично не честитам победи по други фан клубови ама Арсенал некако ми се најсимпатични и затоа ја имате поддршката од мене и сакам да освоите ПЛ.
Ајде Ганери можете вие!!

Честитки.:smir:

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Обично не честитам победи по други фан клубови ама Арсенал некако ми се најсимпатични и затоа ја имате поддршката од мене и сакам да освоите ПЛ.
Ајде Ганери можете вие!!

Честитки.:smir:
Dobivme blagoslov od koki gotovo e osvojuvame PL :smir:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
There's only one striker in the world..Niklas Betner :smir:
Не го гледав натпреварот честито победа и дај боже да се закитите со титула на крајот:helou:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Како што пишав битни се 3 бода, како се освоени моментално не ми е битно важно да се 3, а на други ако им смета нека им стои, нека видат како не е некогаш и на нас.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.440
Поени од реакции
6.094
Не го гледав натпреварот ,и убо што е така пошто како што ми кажа тато 100% сме промашувале ...али не е битно сеа браво за момциве :smir:

Ке постави некој линк од хајлајтсите или голот :) да го видам венгер како се радувал:vozbud:

В

Вори

Гостин
Имавте шанси и игра или победивте безвезе?
Да знам да не се нервирам...:tv:

There's only one striker in the world..Niklas Betner :smir:
Не го гледав натпреварот честито победа и дај боже да се закитите со титула на крајот:helou:

Уште во фанклуб Тотенхем да напишеш,дека сакаш да ги видиш со титула и ќе го исполниш лимитот.:smir:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Уште во фанклуб Тотенхем да напишеш,дека сакаш да ги видиш со титула и ќе го исполниш лимитот.:smir:
Другар не знам веќе што почнуваш со провокации..не ми е јасно, за никој друг освен интер,реал и арсенал немам речено да се закити со титула само му посакувам среќа на било кој клуб освен милан,јувентус и барселона:toe:...јас одамна пишам во арсенал фан клуб и ги подржувам кон походот на ПЛ..а тоа не значи дека ги мразам челзи,ман утд и ливерпул и другите.....рамзмисли малце пред да постираш не само да провоцираш и да пишеш нешто што ќе ти дојде напамет..а за лимитот не бери гаље ти повеќе во другите фан клубови си отколку во челзи фан клуб,...

В

Вори

Гостин
Ај,види прочитај кај пишувам,не туку лупај безвезе.
Освен во Челзи фанклуб и некогаш во фанклубовите од англиските екипи,ретко кај што пишувам..

Извините за оф топик:smir:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ај,види прочитај кај пишувам,не туку лупај безвезе.
Освен во Челзи фанклуб и некогаш во фанклубовите од англиските екипи,ретко кај што пишувам..

Извините за оф топик:smir:
Другар и ти буквално премногу сваќаш неможам да ти објаснувам по 50 пати....ти директно реплика удри на мојот пост кога напишав дека сакам арсенал да се зактити со титула:toe:..па јас ти возвратив што не е јасно?..добро немора да се караме за глупости и ти уживајси во победата во дербито...

Извинете за офф и нема да се повтори

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Кембел најмногу се радува мислиш сега почнува да игра и има 18 години. Респект, иако замина еднаш на кратко сепак остана Ганер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom