:tv:
Можеше уште порано ако беше поефикасен и ЕдуардоБраво за НИКЛАС човекот за одлука:tv: ама мозесе порано да се реши утакмицата ако беше поефикасен Walcott.
Честито победа
Abe ispomesav ja...ne zborev so tebeО боже....И што сакаш со ова да кажеш?? Убаво ти пишал, немаме шанси??
Можеше уште порано ако беше поефикасен и Едуардо
Dobivme blagoslov od koki gotovo e osvojuvame PL :smir:Обично не честитам победи по други фан клубови ама Арсенал некако ми се најсимпатични и затоа ја имате поддршката од мене и сакам да освоите ПЛ.
Ајде Ганери можете вие!!
Честитки.:smir:
Барем не е од офсајт голот :smir:ах среќлиииии ах среќлииииии....У последни 5 утакмици давате голови у 90 мин:nenene:
There's only one striker in the world..Niklas Betner :smir:
Не го гледав натпреварот честито победа и дај боже да се закитите со титула на крајот:helou:
Другар не знам веќе што почнуваш со провокации..не ми е јасно, за никој друг освен интер,реал и арсенал немам речено да се закити со титула само му посакувам среќа на било кој клуб освен милан,јувентус и барселона...јас одамна пишам во арсенал фан клуб и ги подржувам кон походот на ПЛ..а тоа не значи дека ги мразам челзи,ман утд и ливерпул и другите.....рамзмисли малце пред да постираш не само да провоцираш и да пишеш нешто што ќе ти дојде напамет..а за лимитот не бери гаље ти повеќе во другите фан клубови си отколку во челзи фан клуб,...Уште во фанклуб Тотенхем да напишеш,дека сакаш да ги видиш со титула и ќе го исполниш лимитот.:smir:
Другар и ти буквално премногу сваќаш неможам да ти објаснувам по 50 пати....ти директно реплика удри на мојот пост кога напишав дека сакам арсенал да се зактити со титула..па јас ти возвратив што не е јасно?..добро немора да се караме за глупости и ти уживајси во победата во дербито...Ај,види прочитај кај пишувам,не туку лупај безвезе.
Освен во Челзи фанклуб и некогаш во фанклубовите од англиските екипи,ретко кај што пишувам..
Извините за оф топик:smir: