Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Абе момци, шо е работата со Сонг? Зашто на fantasy-то пишува Suspended until 14 Mar? Грешка некоја или?

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Шо корист ќе имаш од Сонг на FANTASY ја незнам :icon_lol:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
И јас не знам, од него и од Маскерано нема корист ! :drk:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Хах, абе нема 10 жолти, 8 пишува... :)

Иначе, лесни утакмици има сега Арсенал бе, ќе си лапам 6ки од одбраната, а другите скапи ми се затоа ми е Сонг :P. Плус Сања може и со минутажата да ме заебе...A Маскерано е циркус :D.

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
До сега Бентнер постигна гол и беше заменет во 61 минута, а Дуду одигра 55 минути за Хрватска, Сонг одиграл 57 минути за камерун, и Цеск одигра само 45 минути што ме радува не го остави клошарот пак цела да ја изигра како предходната, и Волкот истрчал 58 минути

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
До сега Бентнер постигна гол и беше заменет во 61 минута, а Дуду одигра 55 минути за Хрватска, Сонг одиграл 57 минути за камерун, и Цеск одигра само 45 минути што ме радува не го остави клошарот пак цела да ја изигра како предходната, и Волкот истрчал 58 минути

Со глава, од корнер.

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Со глава, од корнер.
Ај ако го најдеш тури го да го видиме

И Аршавин играл 45 минути јас мислев дека не е ни земен
И ако најде некои информација за Ебуе и Росицки дали играле денеска?Вермален изгледа ја изиграл целата утакмица а како што гледам и Сања ќе ја изигра целата

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Bendtner влева во јака форма, сега му е шансата против слабите да се покаже

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Аршавин се врати од повреда т.е. се враќа?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ај ако го најдеш тури го да го видиме

И Аршавин играл 45 минути јас мислев дека не е ни земен
И ако најде некои информација за Ебуе и Росицки дали играле денеска?Вермален изгледа ја изиграл целата утакмица а како што гледам и Сања ќе ја изигра целата

Тешко..сега го побарав, може утре.

Иначе сигуренси дека играл Аршавин? Затоа што читав сабајлево дека Дијаби и Аршавин имало шанси да се вратат за со Барнли, али не 100 посто подготвени.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom