10 жолти:smir:Абе момци, шо е работата со Сонг? Зашто на fantasy-то пишува Suspended until 14 Mar? Грешка некоја или?
Од ни еден деструктивец нема користИ јас не знам, од него и од Маскерано нема корист !
До сега Бентнер постигна гол и беше заменет во 61 минута, а Дуду одигра 55 минути за Хрватска, Сонг одиграл 57 минути за камерун, и Цеск одигра само 45 минути што ме радува не го остави клошарот пак цела да ја изигра како предходната, и Волкот истрчал 58 минути
Ај ако го најдеш тури го да го видимеСо глава, од корнер.
Bendtner влева во јака форма, сега му е шансата против слабите да се покажеДо сега Бентнер постигна гол и беше заменет во 61 минута, а Дуду одигра 55 минути за Хрватска, Сонг одиграл 57 минути за камерун, и Цеск одигра само 45 минути што ме радува не го остави клошарот пак цела да ја изигра како предходната, и Волкот истрчал 58 минути
Немој да не разочараш ѕверу.Bendtner напиша:We will go and win the title for Aaron."
Сега со Барнли да буцне 2-3 нема да биде лошоНемој да не разочараш ѕверу.
Ај ако го најдеш тури го да го видиме
И Аршавин играл 45 минути јас мислев дека не е ни земен
И ако најде некои информација за Ебуе и Росицки дали играле денеска?Вермален изгледа ја изиграл целата утакмица а како што гледам и Сања ќе ја изигра целата