Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.039
Поени од реакции
74.473
aj i ja da napisam neso iako bev zakolnat dodeka e arsesavin tuka da ne doagam na forumov.
se na se osven koksovite na fabianski (podobro da branese Manone)dobra igra na celiot tim (malku clishi zaebavase)
no sakav drugo da kazam ,ne znam dali sum vo pravo ili ne ama koga fabianski ja primi topkata od cembel prvo ja stopira so noga pa posle ja zede vo race a jas mislam deka toa e dozvoleno ili neka me popravi nekoj ako gresam
Грешиш брат :) Голманот смее да ја фати топката само ако играчот му ја врати топката, со делот од половината па нагоре (исклучувајќчи ги рацете нормално :))

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
aj i ja da napisam neso iako bev zakolnat dodeka e arsesavin tuka da ne doagam na forumov.
se na se osven koksovite na fabianski (podobro da branese Manone)dobra igra na celiot tim (malku clishi zaebavase)
no sakav drugo da kazam ,ne znam dali sum vo pravo ili ne ama koga fabianski ja primi topkata od cembel prvo ja stopira so noga pa posle ja zede vo race a jas mislam deka toa e dozvoleno ili neka me popravi nekoj ako gresam

Друже номора да го читаш и да му реплицираш. И јас се нервирам со него но се навиквав, избегавам да му реплицирам така што не го ни читам.

Грешиш брат :) Голманот смее да ја фати топката само ако играчот му ја врати топката, со делот од половината па нагоре (исклучувајќчи ги рацете нормално :))
И доколку топката е одбиена т.е. без намера да се врати кон голманот

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Друже номора да го читаш и да му реплицираш. И јас се нервирам со него но се навиквав, избегавам да му реплицирам така што не го ни читам.

И доколку топката е одбиена т.е. без намера да се врати кон голманот
Али имаше намера од Кемпбел ... е сега тој не мислеше дека Шупелчо ќе ја фати со рака :toe:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Али имаше намера од Кемпбел ... е сега тој не мислеше дека Шупелчо ќе ја фати со рака :toe:
Имаше намера и затоа си досуди индирект, тука малку несигурно изигра кембел но шупелчото немаше потреба да ја фаќа со раци. Имаше време да ја смири а па камоли да ја избаци. Во вакви ситуации голманот треба да викне по играчот дали да ја остави или не затоа што противничкиот играч му е позади грб и нема прегледност како што има голманот. Затоа кривицата ја ставам на фабијански

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Jas mislam deka na Emirati 4e gi potepame.

ps
Фабијански ја држеше топката во рака,судијата му ја зима и му прави блок на Кембел,за слободно Фалкао да даде гол.Ебало си мајката.
Океи/важно постигнавме гол.
Дома 3-0/1 =))
Sol напиша:
"He's picked the ball up, but afterwards the referee is in front of me and basically giving them an advantage," he told Sky Sports.
"I can't get in front of the ball. He's basically blocked me to get to the ball."
ебаго. =))
клик

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Sea na Hansson da mu ja odzemat licencata pod itno i zenu da ja staat u zatvor so trojca crnci i koa ke se banja da i padne sapunceto :pusk:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Море да бев место Кемпбел или Фабиански коа ќе му ја шибнев една на судијата па нека даде и црвен ако сака.

On Lukasz Fabianski's display...
"I do not want to come out individually on Lukasz' performance tonight and judge him in front of everybody. I believe that you have to accept that you lose as a team and win as a team. Any individual performance has not to be analysed publically."

Којзнае колку му се дерел на Фабиански после.

Еве изјави на твитер од страна на Џон Крос кој патувал заедно со нашиве како репортер за Арсенал

v unhappy looking fabianski on #arsenal flight home from porto tonight. forget ref/excuses, no hiding fabianski not up to it

#Arsenal's Fabregas gives traditional captain's address over PA on plane. He apologises to 'amazing' fans and promises to win 2nd leg

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Toj судијата нели можеше малку повеќе да одглуми да го ебам, ептен беше очигледно:nesum:

F

FuckYouAll

Гостин
Имаше намера и затоа си досуди индирект, тука малку несигурно изигра кембел но шупелчото немаше потреба да ја фаќа со раци. Имаше време да ја смири а па камоли да ја избаци. Во вакви ситуации голманот треба да викне по играчот дали да ја остави или не затоа што противничкиот играч му е позади грб и нема прегледност како што има голманот. Затоа кривицата ја ставам на фабијански
Овде си во право,голманот беше крив за поразот на Арсенал онакви почетнички грешки не прави ни третиот голман на Охрид, дајте му шут-карта одма. И се надевам дека во Лондон ќе ги наполните до врв.:smir:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Тва шо ви се случи вчеера не да нее глупаво, пролив ме фаќа дури :uvo:
Лига на шампиони еј, как може такви глупи судии да има. Уствари не е глуп, којзнаа колкав кеш сии ставил у џеебо за да га напраа да излезе кец... Жално е за фудбало, да им ебам пичката мајчина.
Как и да е, сигурен сам оти дома ќе ги здрцате, ќе го изедат и тва сношти шо требаше да го јадат, нема да знаат дек да ги товарат головето. :smir:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
ФАКККККККККККККККККККККК и Дијаби ли мораше повреден бе АМАН!!!!!!!!

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
ФАКККККККККККККККККККККК и Дијаби ли мораше повреден бе АМАН!!!!!!!!
Ама изгледа Сонг ке се врати.
Аршавин и Галас аут ке бидат уште најмалце 1 недела.
Најверојатно ке ги пропуштат следниве 2 натрпевари.
Едуардо би требало да биде фит за со Стоук.
:tapp:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Море да бев место Кемпбел или Фабиански коа ќе му ја шибнев една на судијата па нека даде и црвен ако сака.
Поискусен играч (голман) на ваков или сличен начин би изреагирал подруго.Можи да ја исфрли топката во аут, притоа ризикува да добие жолт картон, но затоа спречува потенцијален гол. Целта ги оправдува средствата
Затоа не случајно играчите застануваат пред топка при изведување на слободен удар на противникот

ЏамПЏет

DeaDShoT
Член од
2 декември 2009
Мислења
653
Поени од реакции
89
Зашо бре се глупи голови примаме лелееее!!!
Фабрегас како да играше у слоу моушн!!! овије трчат, му подаваат а тој сам се вара... :nesvest::kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom