Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ја стварно сум греотка(што се расправам со тебе) туку ти си за лечење...цело време го вреѓаш тоа што го сакаш(ако го сакаш воопшто)
Добро кажано ради еден пораз не треба да се замрази клубот и да се избега како навивач.Туку со него треба и во пораз и во победа ние си знаеме најдобро сезонава ама и во серија Б се навива за клубот и во лошо и во добро.Поздрав

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.115
Ај му простив на савин ...јебига прочка беше пред 3 дена

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.115
Добро кажано ради еден пораз не треба да се замрази клубот и да се избега како навивач.Туку со него треба и во пораз и во победа ние си знаеме најдобро сезонава ама и во серија Б се навива за клубот и во лошо и во добро.Поздрав
Toа е брат...и животот е со успони и падови ...не треба после првиот пад па ајде ке се отепам...така и за тимот ради еден пораз не треба сеа да ....се кења по форумов 24/7

Член од
26 ноември 2008
Мислења
83
Поени од реакции
5
Така ами како.Со десеткуван состав, не можеше подобро.
Судијата шо не' еба не' еба.Па мајчинио дури и блок му прај на Кембел-ќе гори во пеколот тој чоек :devil3:
Маме му ебам па дури ја зима топката од Фабијаски и ја мести за побрзо да изведат :kesa:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Ај сега да пишам откако си кажавте сите.

Прво добредојде до новиот член GUNNER_IGOR.

Играта прво полувреме одлична со едина грешка на фабијански (кој нигокаш не ми се свиѓал како голман), несакав да кобам пред натпреваров за него но некако како да знев дека он ќе киксне. Треба премногу муви да јаде (а и крокодили). Сања во офанзива слабо во одбрано одлично го чуваше хулк. Кембел и Вермален одлични цела утакмица односно Вермален кој може слободно да кажам дека немаше кикс вечерва, а кембел освен киксот за вратената топка, но уште поголема кривица за Фабијански. Клиши може да кажам просечно и дека далеку е од очекувањата за него што ги имав. До сега не пишав ништо против него затоа што реков ај да му дадм простор сепак од повреда се враќа но сепак изгледа дека не е тоа што очекував од него.

Средината: Цеск најслаба утакмица што сум ја видел од него иако уште во првите 15 минути имаше 6 фаула врз него. Второ еден прецизен пас немаше. Дијаби одлично во дефанзива и до 70-80 минута но пред крај повторно почна со тие неговите потези плус сепак доби пролазна според мене. Насри добро изигра но падна во второ полувреме. Росицки исто добро изигра. Бентнер благо ме изненади и се гледа дека има доста напредок од претходните натпревари. Одлично спушташе топки и добри пасови има уште шутот му фалеше.

Се на се криво ми е што заврши со овој резултат затоа што сепак не заслуживме да загубиве вака. Но тоа нема назад останува на емирати да постигнеме победа од дба разлика и мирно да си почекаме пласман понатака.

Судијата нема да го коментирам нема ефект но не заслужува да суди натпревари од ЛШ.

За некои што тврдеа дека немора да се чека за судијата се грешка затоа што индиректот е во 16 метри а не надвор. Плус е до топката и попречува игра. Аматерски од него.

Поздрав

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Dragi Fabianski, nažalost vi ste i statistički najslabija karika.
Dovidzenja!
Лани не заеба со Челзи у полуфинале во ФА купот,денес пак.
На лето купуваме голман сигурно.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Dragi Fabianski, nažalost vi ste i statistički najslabija karika.
Dovidzenja!
Лани не заеба со Челзи у полуфинале во ФА купот,денес пак.
На лето купуваме голман сигурно.
На менаџерот ѕвер е маме му ебам:pos::pos::pos::pos::pos:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.115
He came under criticism for a 95th minute penalty decision in a Champions League match between Atletico Madrid and Liverpool; the match finished 1-1 after Liverpool captain Steven Gerrard converted the last-minute spot kick.

Незнаев дека овај копиљов и тогаш судел...

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
aj i ja da napisam neso iako bev zakolnat dodeka e arsesavin tuka da ne doagam na forumov.
se na se osven koksovite na fabianski (podobro da branese Manone)dobra igra na celiot tim (malku clishi zaebavase)
no sakav drugo da kazam ,ne znam dali sum vo pravo ili ne ama koga fabianski ja primi topkata od cembel prvo ja stopira so noga pa posle ja zede vo race a jas mislam deka toa e dozvoleno ili neka me popravi nekoj ako gresam

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom