Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што ви се дешава бе луѓе како вакви повреди :tapp:

Од овој натпревар најзадоволен сум од Кембел. Се гледа дека е физички јак. И гледам многу поголема прегледност има од другиве сепа искуство си е искуство.

Не го биваше да, ама зашто е он крив што не дадовме гол?

Најлошото нешто !
Едноставно вака не сум се нервирал уште од поразот лани со хал :tapp:
статива+Пречка = НЕСРЕЌА!
Кажав ќе решава среќата...на нашите напаѓачи или пак на одбраната нивна...ете!
Вермален + Дуду = Аут
Бендтнер недоопоравен али во мозокот.... ма незнаеше каде е ... 2 шанси ... 100% отидоа ради него...си ја враќа...па што бараш лево ако не умееш со лева да играш не ми е јасно...ама ако ајде... манчестер еве дај боже да изиграат 120 минути...одлично ќе биде ако ... се разбира уморени ги фатиме...само да не се повредени нови играчи дотогаш...и Диаби , Бендтнер , Дуду , Насри и Вермален да се фит!:helou:

Да тибам Денилсонот, ѓубре бразилско, све да ти изнаебам!

Денилсон ? Ја подобро би го пцуел Ремзи бидејќи не го пушти Росицки да ја опали во гол или Росицки, што погоди пречка, а беше пред гол..

т.с ти ебам среќата.

Подобро Фабрегас да шутира отколку Едуардо. Бтв на првиот он го даде голот од слободен.

Не го биваше да, ама зашто е он крив што не дадовме гол?
Сега на крај виде ли што направи?!?!?! Кретенчина. И никој не спомна дека е крив за тоа шо не сме дале гол.

Денилсон ? Ја подобро би го пцуел Ремзи бидејќи не го пушти Росицки да ја опали во гол или Росицки, што погоди пречка, а беше пред гол..

т.с ти ебам среќата.

За Росицки тешка беше таа имаше многу играчи во гол набиено, али тешки малери сме. Кај повреди, кај неќеше да влезе..

Пу да му ебам мајката како не тепавме денес :( Немавме среќа на два наврата, еднаш Фабрегас, еднаш Росицки. Солидна игра на средниот ред на нашиот тим на овој меч. Очекував тврд меч со малку голови и на крај моравме да се задоволиме со 0:0! Повторно не мачи истиот проблем, кој ќе ги реализира бескрајните подавања. И пак некаква мизерна повреда на Едуардо, се надевам не е ништо сериозно:tapp: Добра партија на Аршавин, а како најдобар играч го издвојувам Сол кембел :) Мајстор! Не ми се допадна играта на Клиши, беше малце подизгубен, а на крајов мали грешки почна да прави и Денилсон. И ако некој го брани сеуште Бенднтер треба да се обеси сред плоштад. Поголемо дрво не сум видел во животов. Ми се плаче кога гледам дека го носи дресот на Арсенал. Приемот на топка му е еднаков на нула, дриблингот истотака со тоа штаките не може да се мрдне кога ја има топката. Откако влезе успеа да успори неколку изгледни акции од кои можеше да се изроди шанса. Џабе му е способноста за игра со глава, кога никој и не му нафрла:kesa:

т.с ти ебам среќата.

Сериозно му се лутиш сеуште на Ремзи?
Па Бендтнер 2 пати така на Фабре еднаш и на незз кој беше ако не токму Ремзи од шут исто така им ја зеде топката.... а и 2 пати незнаеше каде е пред сам гол...треба некого да обвинуваме? Цел тим ... Ама вака се гледа дека нај не спремен беше Бендтнер... но приморана замена беше така да не е на душа на Венгер :smir:

Сега на крај виде ли што направи?!?!?! Кретенчина. И никој не спомна дека е крив за тоа шо не сме дале гол.

Да да затоа реков не играше добро. Али сепак мораше да дадеме гол..

Сериозно му се лутиш сеуште на Ремзи?
Па Бендтнер 2 пати така на Фабре еднаш и на незз кој беше ако не токму Ремзи од шут исто така им ја зеде топката.... а и 2 пати незнаеше каде е пред сам гол...треба некого да обвинуваме? Цел тим ... Ама вака се гледа дека нај не спремен беше Бендтнер... но приморана замена беше така да не е на душа на Венгер :smir:

Не дека се лутам, туку моментално се изнервирав.. едноставно мораше да го види Росицки дека е пред него, али тоа е што е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom