Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Денилсон заедно у пакет со Клиши и Едуардо се мизерија најголема !!! Клиши еден дуел не му зема на Јанг овој го лежеше цело време го ваљаше по земја !!! Едуардо исто како да не игра !!! Денислон само фаули праи и лизга без везе !!! Кембел ѕвер и шанса имаше на крајот !!!

Не дека го бранам стално Бендтнер али во оваа ситуација неможеме толку да го кривиме. 3 месеци нема изиграно утакмица. Срединава мене најмногу ме разочара освен Фабрегас. Па добро да му ебам мајката како ние да бевме Астон Вила не они. Ни фалеше страшно Сонг за да пресече на средината и да доминираме. А за реализација на шансите немавме среќа едноставно кажано, а и сум го пцуел Бенднтнер за таа по лево. Во одбрана, мора да се смени Алмунија. Неможе да воведе сигурност во одбраната кога ни он не е сигурен на нафрлувања.

Сол е звер. Ептен искусно го собори на Дан. За црвен му беше она :)

А Бентнер добар е, научил да се ослободува од топка

Епа само 1 може да се каже.
Челзи , Ливер и Јунајтед ... мора да се победат зашто Вила ни сруши план!
Ајмо успееме ли има титула , не успееме ли ... ШПИЦ се покажува дека фали ... неможе РвП од болница или трибина да даде погодок!

Бендтнер е ѕвер за Едуардо !!! По 3 месеци повреда знае да прими топка на гради и знае у шанса да влезе !!! Барем ке го пцуеш за нешто а Едуардо нема за ништо !!! И картер пак нетреба Напаѓач??? За тебе и Венгер

абе мн ја тупат 2 пати се мешаат незнаат кој да ја шутне топката
тоа клиси тапа
бентнер у 80 и која беше неместо да им подаде на тие двајца он ја тупи
бентнер напагач веза нема нека купи некој оти не не бива вака позз:salut:

едуардо тапа никако да влезе у форма :tapp:

Не да не може да влезе во форма :tapp:
Најдобро би било во пакет со Бендтнер и двајцата аут од Арсенал, и со тие пари ( ако уопште некој и даде нешто повеќе за нив) да се земе еден квалитетен ШПИЦ ( а не олраунд играч):smir:

Гвардиола смета дека на тимот му се неопходни четири засилувања и тоа на позициите голман, дефанзивец, крило и играч за врска.

Овој човек кажува дека на Барса и треба засилувања што игра како ненормална !!! А на Венгер не му треба со дупки како Клиши,Денилсон,Едуардо,Рамзи и уште некои

Бендтнер е ѕвер за Едуардо !!! По 3 месеци повреда знае да прими топка на гради и знае у шанса да влезе !!! Барем ке го пцуеш за нешто а Едуардо нема за ништо !!! И картер пак нетреба Напаѓач??? За тебе и Венгер

Реков дека нема да ти вракам повеке али ајде сеа ме тераш ти. Значи многу сум изнервиран ради резултатов али ќе се обидам смирено. Ако ги дадевме стативата и пречката и тепавме 0-2 дали ќе јадеше гомна дека треба напаѓач или ќе чекаше наредна шанса каде што нема да дадеме гол да почнеш да зборуваш?
И не ми кажувај ти мене за Бентнер зашто ако ме читаш стално што пишувам тогаш ќе видиш дека поомилен ми е Бентнер од Едуардо.
Иначе најмногу голови имаме дадено во лига ;)

Повеќе ме загрижува одбраната отколку нападот. Клиши тежок киксер, Алмунија исто. Без Сонг многу слабо доминација на средината. Тоа се позициите каде треба замена.

Brat tie golovi sigurno ne se dadeni od Eduardo ili od drug napagac osven RVP !!!! Dale gol 16 igraci ...Taka da i da tepavme ke kazev za napagac da !!! Zasto citas deka pisuvam za napagac !!!

Не да не може да влезе во форма :tapp:
Најдобро би било во пакет со Бендтнер и двајцата аут од Арсенал, и со тие пари ( ако уопште некој и даде нешто повеќе за нив) да се земе еден квалитетен ШПИЦ ( а не олраунд играч):smir:
Дуду : 15
Бендтнер :11-13
Волку пари може од нив да се земат.... а со тие пари ... може еден многу квалитетен играч да се земе како и за замени тука се Вела , Суну ( кој е подобар уште сега од сите младинци ) , Џеј Емануел Томас , Симпсон и секако следна сезона ќе може да игра и Фримен кој беше земен на 16 години како најголем талент во Англија а со игрите за младите и моменталната форма ( Секако прв стрелец за тимот ) го докажува тоа :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom