Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ајде бе барем израмнете им на гадниве, дупла шанса ја иам...

DInamo kiev - Barcelona 2
Inter - Rubin 1
Sevilja - Rendzers 1
Shtudgart - Unirea 1
Olimpiakos - Arsenal X2 :@
Standard - Az Alkmar 2
Milvol - Staines town 1
Па бива ли се да ме зафркнува арсенал. Кога и да го ставам арсенал само тој ме ебе

Inter - Rubin 1
Sevilja - Rendzers 1
Shtudgart - Unirea 1
Standard - Az Alkmar 2
Milvol - Staines town 1
Па бива ли се да ме зафркнува арсенал. Кога и да го ставам арсенал само тој ме ебе

Епа брат затоа јас одамна не го ставам Арсенал. И така сум малер па неќам да му го пренесам тоа на Арсенал :)

Епа брат затоа јас одамна не го ставам Арсенал. И така сум малер па неќам да му го пренесам тоа на Арсенал :)

Ама секогаш викам не го ставам веке ама кога седнам и размислам и ми дојде нешто во глава и го ставам

Ова го пишува за Валкот..Не ја догледав до крај затоа што ми се изгуби стримот па сакам да знам дали е вистина...suffered a foot injury in the closing minutes.

Inter - Rubin 1
Sevilja - Rendzers 1
Shtudgart - Unirea 1
Standard - Az Alkmar 2
Milvol - Staines town 1

Мој совет никат не ја играј. Ја не ја играм пошто тогаш дупло се нервирам.

П.С. и аз алкмар те има заебано

Lelelelele !!!! Denesnicava ovie mladive topka neznaat da smirat a ne pa gol da dadat!!!! Vela e drndupka !!!! 4 poraz u nepoln mesec !!!! Brao decki !!! razbiram so mladi igraci igral ali toj na Olimpiakos sigurno ne mu gi stai u prv tim !!!! I arsenal izlaga za pobeda so bilo koj tim a ne da se dupi so mladinci !!!

SRAMOTA

Таман си е бе. Први сме, шо крекате. Смешно е да плукаме некој дечки шо прв пут играат у ЛШ. Бартли, Том Крус:pos2:, Жилберт, Вилшер, Мерида....

Inter - Rubin 1
Sevilja - Rendzers 1
Shtudgart - Unirea 1
Standard - Az Alkmar 2
Milvol - Staines town 1
И на Аз Алкмар паѓаш.
Таман си е бе. Први сме, шо крекате. Смешно е да плукаме некој дечки шо прв пут играат у ЛШ. Бартли, Том Крус:pos2:, Жилберт, Вилшер, Мерида....

Добро стварно жити мене со кој состав им игравте. Со некоја си трета или четврта постава колку шо видов :)

И на Аз Алкмар паѓаш.

Добро стварно жити мене со кој состав им игравте. Со некоја си трета или четврта постава колку шо видов :)

Па со оглед на тоа колку играчи ни се повредени ќе му дојде со втор состав, иначе би можело да се каже дека има поголем дел и од трет состав.

Не очекував многу подобра игра од овој тим.... но сепак имавме игра и Вела неверојатно магично се успеа да промаши :pos2:
Не ми беше јасно ... но мора да тренира удар ... :toe:

Ова го пишува за Валкот..Не ја догледав до крај затоа што ми се изгуби стримот па сакам да знам дали е вистина...suffered a foot injury in the closing minutes.
Сеуште не ми е јасно зошто шутираше во копачката на гркот, потоа доби од оној магичниот спреј и на крај Венгер кажа дека бил ОК. :toe:

Севкупно задоволен сум од изданието на младиве, Ремзи дефинитивно е :zver:. Браво за Фабијански (доста е храбар, направи неколку добри еден на еден интервенции). Џилбет малку не беше на ниво, се бореше, сакаше да се докаже (најверојатно бидејќи Венгер го стави на трансфер листа, па сакаше да импресионира) но не беше тоа тоа. Вела упропасти еден куп шанси, дефинитивно не е во форма.

Значи на 18-ти може да ни се падне еден од овие: Баерн, ЦСКА Москва, Милан, Порто, Лион, Интер и Штудгарт.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom