- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 4.576
- Поени од реакции
- 3.773
Добар е стримов.http://p2p4u.net/watch-live-sports.php?id=9712&link=1&site=www.nk-mraclin.hr Многу добар стрим :helou:
Добар е стримов.http://p2p4u.net/watch-live-sports.php?id=9712&link=1&site=www.nk-mraclin.hr Многу добар стрим :helou:
Епа брат затоа јас одамна не го ставам Арсенал. И така сум малер па неќам да му го пренесам тоа на АрсеналDInamo kiev - Barcelona 2
Inter - Rubin 1
Sevilja - Rendzers 1
Shtudgart - Unirea 1
Olimpiakos - Arsenal X2
Standard - Az Alkmar 2
Milvol - Staines town 1
Па бива ли се да ме зафркнува арсенал. Кога и да го ставам арсенал само тој ме ебе
Ама секогаш викам не го ставам веке ама кога седнам и размислам и ми дојде нешто во глава и го ставамЕпа брат затоа јас одамна не го ставам Арсенал. И така сум малер па неќам да му го пренесам тоа на Арсенал
Мој совет никат не ја играј. Ја не ја играм пошто тогаш дупло се нервирам.DInamo kiev - Barcelona 2
Inter - Rubin 1
Sevilja - Rendzers 1
Shtudgart - Unirea 1
Olimpiakos - Arsenal X2
Standard - Az Alkmar 2
Milvol - Staines town 1
Па бива ли се да ме зафркнува арсенал. Кога и да го ставам арсенал само тој ме ебе
И на Аз Алкмар паѓаш.DInamo kiev - Barcelona 2
Inter - Rubin 1
Sevilja - Rendzers 1
Shtudgart - Unirea 1
Olimpiakos - Arsenal X2
Standard - Az Alkmar 2
Milvol - Staines town 1
Добро стварно жити мене со кој состав им игравте. Со некоја си трета или четврта постава колку шо видовТаман си е бе. Први сме, шо крекате. Смешно е да плукаме некој дечки шо прв пут играат у ЛШ. Бартли, Том Крус:pos2:, Жилберт, Вилшер, Мерида....
Па со оглед на тоа колку играчи ни се повредени ќе му дојде со втор состав, иначе би можело да се каже дека има поголем дел и од трет состав.И на Аз Алкмар паѓаш.
Добро стварно жити мене со кој состав им игравте. Со некоја си трета или четврта постава колку шо видов
Сеуште не ми е јасно зошто шутираше во копачката на гркот, потоа доби од оној магичниот спреј и на крај Венгер кажа дека бил ОК.Ова го пишува за Валкот..Не ја догледав до крај затоа што ми се изгуби стримот па сакам да знам дали е вистина...suffered a foot injury in the closing minutes.