- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 4.576
- Поени од реакции
- 3.773
http://p2p4u.net/watch-live-sports.php?id=9712&link=1&site=www.nk-mraclin.hr Многу добар стрим :helou:
Добар е стримов.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://p2p4u.net/watch-live-sports.php?id=9712&link=1&site=www.nk-mraclin.hr Многу добар стрим :helou:

DInamo kiev - Barcelona 2
Inter - Rubin 1
Sevilja - Rendzers 1
Shtudgart - Unirea 1
Olimpiakos - Arsenal X2
Standard - Az Alkmar 2
Milvol - Staines town 1
Па бива ли се да ме зафркнува арсенал. Кога и да го ставам арсенал само тој ме ебе

Епа брат затоа јас одамна не го ставам Арсенал. И така сум малер па неќам да му го пренесам тоа на Арсенал![]()
DInamo kiev - Barcelona 2
Inter - Rubin 1
Sevilja - Rendzers 1
Shtudgart - Unirea 1
Olimpiakos - Arsenal X2
Standard - Az Alkmar 2
Milvol - Staines town 1
Па бива ли се да ме зафркнува арсенал. Кога и да го ставам арсенал само тој ме ебе
И на Аз Алкмар паѓаш.DInamo kiev - Barcelona 2
Inter - Rubin 1
Sevilja - Rendzers 1
Shtudgart - Unirea 1
Olimpiakos - Arsenal X2
Standard - Az Alkmar 2
Milvol - Staines town 1
Таман си е бе. Први сме, шо крекате. Смешно е да плукаме некој дечки шо прв пут играат у ЛШ. Бартли, Том Крус:pos2:, Жилберт, Вилшер, Мерида....

И на Аз Алкмар паѓаш.
Добро стварно жити мене со кој состав им игравте. Со некоја си трета или четврта постава колку шо видов![]()

Сеуште не ми е јасно зошто шутираше во копачката на гркот, потоа доби од оној магичниот спреј и на крај Венгер кажа дека бил ОК.Ова го пишува за Валкот..Не ја догледав до крај затоа што ми се изгуби стримот па сакам да знам дали е вистина...suffered a foot injury in the closing minutes.

. Браво за Фабијански (доста е храбар, направи неколку добри еден на еден интервенции). Џилбет малку не беше на ниво, се бореше, сакаше да се докаже (најверојатно бидејќи Венгер го стави на трансфер листа, па сакаше да импресионира) но не беше тоа тоа. Вела упропасти еден куп шанси, дефинитивно не е во форма.