Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Не сте свесни нам како ни треба ван нистерлој...барем за оваа сезона

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Точно таков човек ни е потребен, но не реков затоа што и он минатата сезона се мачи со повреди и тоа ме плаши. Инаку за играта на типот респект, плус кога би се вратил ван Перси мислам дека одлично би комуницирале затоа што имаат заедно играно и се знаат!!!

OrrCee

Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Точно таков човек ни е потребен, но не реков затоа што и он минатата сезона се мачи со повреди и тоа ме плаши. Инаку за играта на типот респект, плус кога би се вратил ван Перси мислам дека одлично би комуницирале затоа што имаат заедно играно и се знаат!!!
Повредите мислам дека нема да му бидат проблем пошто тој не е играч кој се повредува често, а кога ке се врати рвп ке бришат се пред нив :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Повредите мислам дека нема да му бидат проблем пошто тој не е играч кој се повредува често, а кога ке се врати рвп ке бришат се пред нив :)

Wtf знаеш уствари што зборуваш??

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Значи сакаш „државниот непријател број 1“ на секој Арсенал фан да дојде и да не спасува?

Или многу лесно ги забораваш нештата или пак го следиш Арсенал само две-три години. :tapp:

OrrCee

Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Значи сакаш „државниот непријател број 1“ на секој Арсенал фан да дојде и да не спасува?

Или многу лесно ги забораваш нештата или пак го следиш Арсенал само две-три години. :tapp:
Ох бре човек...не ти е лесно и тебе...Што ти е поважно...да ја спасиш сезоната или „гордоста“

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Ох бре човек...не ти е лесно и тебе...Што ти е поважно...да ја спасиш сезоната или „гордоста“
Ај да те потсетам

Сепак и Венгер самиот потврди дека НЕМА да дава никакви понуди за него.

Wenger said: "It would not be the best of starts, bearing in mind our past relationship! You have my number - you can text me all the names you find!"

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Е што зборам ... кога дојде во реал само една потешка повреда и толку...во ман се повредуваше ли ?

Хаха не бе немаше ич повреди зашто. Пред да дојде во Манчестер, значи во Псв беше повреден некаде година, година и нешто, поради тоа можеше да му пропадне трансферот во Манчестер. После речиси цела сезона ја пропушти 2004-2005, и од 2008 навака повеќе е повреден отколку што игра.Тоа се потешките повреди. За полесните не сум машина па да памтам за сите. Значи ако дојде кај нас ние би му биле добра болница, а не клуб каде што ќе игра. Истото важи и за Анри. Колку и да сакаме да дојдат, ако дојдат повеќе ќе бидат повредени отколку што ќе играат.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Незнам што пишувате постови за Руд , кога има 33 години зар ви се верува венгер да потпише играч од 33 год :tapp: , попрво би го вратил Jay Simpson од позајмица отколку да го земе ван нистелтој , според мене во јануари Венгер ќе тргне по
http://en.wikipedia.org/wiki/Loïc_Rémy доста добар и брз фудбалер , и исто така ќе може да настапува лига на шампиони

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Море дај нека купи од овие енглезиве што се борат за место во репрезентацијата за светско. Тие ќе блеснат после јануари. Голема желба ми е Дефо и покрај тоа што цел живот игра во Тотенхем.

OrrCee

Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Ај да те потсетам

Сепак и Венгер самиот потврди дека НЕМА да дава никакви понуди за него.

Wenger said: "It would not be the best of starts, bearing in mind our past relationship! You have my number - you can text me all the names you find!"
Тоа веќе е нешто друго

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Се надевам дека е само една обична шпекулација оти таков труп не може да ни помогне туку само да ни наштети

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=d0ec2a34-592b-498e-aac8-c4162bd5fc5d&ln=3&typeBack=%D0%9F%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%20%D0%92%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8
Nema da dojde:D

Gignac ni e najdobro reshenie da moze da go zemame,a tuka e i Cardozo od Benfica App: 65 Gls:44 .=)):vozbud:

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Nema da dojde:D

Gignac ni e najdobro reshenie da moze da go zemame,a tuka e i Cardozo od Benfica App: 65 Gls:44 .=)):vozbud:
А негде видов и Адријано да не ќе бил слободен назима(или пак сакал да се врате во Европа) тоа би било вистинско решение за нападот силен добар во скок играта не се повредува често но и Жињак не е лоша опција,а Кардозо незнам како ќе се снајде во ПЛ инаку добар е

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom