Се сложувам комплетно. Само незнам дали поради Венгер, повреди, или нешто друго немаме уште еден добар шпиц?:smir:Ахх колку ме боли повеќе победава на еврејскава раса од 9-1 со 5 гола на еден играч .... него поразов наш.... па тоа е нешто невидено Тотенхем да бидат пред нас НЕ СМЕЕ !
А дека нема потреба за волкава буна и волку карање ... нема!
Арсенал има 3 порази ... добро и што?
Со Челзи ако победиме ќе бидеме на одличен пат кон титулата но со пораз од Челзи веќе ќе може да се буните !
А да се карате меѓусебно ... не вреди ... сите сме браќа ... Фанови на Арсенал ... само тоа се цени!
И секако ... малку обзир од страна на Венгер дека Шпиц ни треба друго ништо замерки :smir:
Проблем е што моментално го немаме ни Бентнер ни Ван ПерсиКаков шпиц, ние го имаме Бентнер
Зошто бе ве нервира толку Тотенхем?! Јасно ми е мене дека му е најголем градски ривал на Арсенал, али јас не живеам во Лондон за да го почувствувам тој ривалитет. Од кога го пратам и навивам за Арсенал, Тотенхем освен една сезона не бил никогаш блиску бодовно до нас, затоа и не го сметам за некој ривал и не негувам омраза кон него.Ахх колку ме боли повеќе победава на еврејскава раса од 9-1 со 5 гола на еден играч .... него поразов наш.... па тоа е нешто невидено Тотенхем да бидат пред нас НЕ СМЕЕ !
Ljypce ti si najgolem klosar be !!! Jades gomna wenger nejkel da kupuva sea sporeduvas murinho kolku pari poebal za 2 sezoni !!! koj mu e kriv na wenger so ne trosel mu davale nejke !!!Inace kako Defoe so dade 5 gola igrac kako Dudu,Bendtner,Vela nikad nema da dadat!!!ARsenal mu fali napagac !!!! poiskusen so ke siba golcinja !!!!
Одличен потег со РосицкиПонудени се нови договори на Росицки, Галас и Вела. Сега треба само да ги прифатат.
Уживај , обезбедено ни е веќе местото ... ќе излезе втор тим ( Од веќе вториот ради повредите ) :helou:абе со ке ги мачкаме ке ги мачкаме туку поарно венгер да ги одмара клучните играчи за со челзи
абе знам дека ни е обезбедено местото ама некако не сум баш сигурен дека ке испадне со втор составУживај , обезбедено ни е веќе местото ... ќе излезе втор тим ( Од веќе вториот ради повредите ) :helou:
Е ај па не... ке го пушти и фабрегас и аршавин и сите првотимци...овде ке играт само втор и трет состав...абе знам дека ни е обезбедено местото ама некако не сум баш сигурен дека ке испадне со втор состав