Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Т

Топџија

Гостин
Мило ми е што Росицки се враќа на тренинзи( го приметив на видеото од денешниот тренинг каде нормално Ебуе е главна ѕвезда:pos2:)

http://www.arsenal.com/news/news-archive/free-video-training

И ако може некој линк за наводната повреда на Клиши пошо на официјалната нема ништо засега.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Мило ми е што Росицки се враќа на тренинзи( го приметив на видеото од денешниот тренинг каде нормално Ебуе е главна ѕвезда:pos2:)

http://www.arsenal.com/news/news-archive/free-video-training

И ако може некој линк за наводната повреда на Клиши пошо на официјалната нема ништо засега.
Neoficialno.

Tuka i tuka

Da vi ebam staklenite, ova nemoguce vise ej! Eve i oficialno

Inaku Wenger relaksiran vo vrska so (eventualnoto)prezemanjeto na klubot od strana na Kroenke.
Link

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Веќе нека идат у ку*ац и у повреди и у се , не памтам кога последен пат Арсенал изиграл утакмица со целосен тим , веќе незнам ни кој е прва , ни кој е втора постава незнам шо малер ќе беше воа :uvo::uvo:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Е од каде па и Клиши сега ... ах ова не ми се верува и десен бек во волку важни мечеви ќе треба пак да ни биде Гибз или Траоре... :toe:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Вермален еден период во Ајакс играше и како лев бек
и вили во челзи играше ко лев бек :vozbud:

нема шанса одличен е дечково на позицијата на штопер , досега нама лош меч направено

така да нетреба да се пробува таму

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
и вили во челзи играше ко лев бек :vozbud:

нема шанса одличен е дечково на позицијата на штопер , досега нама лош меч направено

така да нетреба да се пробува таму
Но,го сакаме Сендерос назад во тимот.:vozbud:

Добар е Гибс,ке издржи.

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
ајде вечер да победиме со 3 гола разлика да надокнадиме за голот кој го примивме во 90 мин..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom