Стартот на Пепе беше 10 пати полош од овој според мене. Пепе буквално го тепаше противничкиот играч, најнеспортски потег што сум видел.Pepe доби 10 натпревари казна за нешто слично.
Баш ме интересира колку ке добие овој, со оглед на тоа дека направи два старта и ја предизвика публиката.
едниствената разлика е што пепе не го напраи тоа како пичкава(не заслужува да го споменам) ако веке сакаш да повредиш некој постапи машкиСтартот на Пепе беше 10 пати полош од овој според мене. Пепе буквално го тепаше противничкиот играч, најнеспортски потег што сум видел.
Ти треба тебе таблета за разбирливо и кохерентно изразување, остај се ти од мојте таблети.значи и лол ...
повторно лол ( ова со таблетките изгледа е тоа ) повторно лол
за паметен колку толку од тебе немам побарано памет - додуша не те ни знам така да .. твој проблем
аман бре што фудбалски фан ќе беше кога на прекрсаен играч му посакуваш копачка во челото - повторно лол оти само за такво си
за таблетките заокруживме ...
не пишувај на темава повеќе !
воа ми се свиѓаИ за крај
твојот е овој бре ??И за крај
Редно беше добра Вест!!!!http://www.arsenal.com/news/news-archive/eduardo-s-suspension-is-annulled-by-uefa конечно една добра вест банот на Едуардо од лига на шампиони е поништен од страна на Уефа за подетални информации имате на линкот :nesum::helou:
Повеќе би сакал Гигнач, Сисоко од јуве и друго не ни требаАЛИСЕР УСМАНОВ ИМА 5.5 БИЛИОНИ...ЅВЕР Е ЧОЕКОТ...хХАХАХАА МОЖЕБИ ОВА СИТЕ ВЕ НЕРВИРА АЛИ ЈАС САКАМ ДА ДАДЕ ЧОВЕКОТ ЕДНО 50 МИЛИОНИ ДА НАПРАИМЕ ЈАКО ТИМЧЕ И ДА ГИ ГАЗИМЕ СИТЕ...КАКО ЗА ПОЧЕТОК ЛУИС ФАБИАНО,ВАН ДЕР ВАРТ И АКИНФЕЕВ....
Акинфеев,Клиши,Сања,Галас,Вермален,Ван дер Варт,Фабрегас,Насри,Аршавин,Ван Перси,Фабиано