Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Мислам дека клучниот потег на Венгер е што му даде повеке слобода на Фабрегас, и на тоа, дека новата формација, е послободна и Аршавин и како Волкот кој ке се врати десно, ке имаат повеке простор !

Супер ! Задоволен сум !

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Само кај нас е подобра ! Барселона можеби има играчи и се друго !

Ама нема тренер како нашиот ! Доколу Гвардиола игра со нашиот состав, нема да освои ништо ! А од друга страна, Венгер е нашиот човек !

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248

Ама нема тренер како нашиот ! Доколу Гвардиола игра со нашиот состав, нема да освои ништо ! А од друга страна, Венгер е нашиот човек !
хахахахааххах да да и јас така мислам .. незнам оти уопште го стааваат тренер :toe::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
bb[noone];2853203 напиша:
хахахахааххах да да и јас така мислам .. незнам оти уопште го стааваат тренер :toe::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Го сметаш Гвардиола за подобар тренер од Венгер ? Мислам... дали мислиш доколку Гвардиола дојде во Арсенал би бил по корисен од Венгер ? :tapp:

Разгледај ги малку могучностите кој му се пружаат на Венгер, и спореди како он се справува со тоа .

Не сакам да ги рамњам, пошто стварно не е за споредба . Ама неможеш да ми докажеш дека Гвардиола би бил подобар тренер од Венгер за Арсенал .

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Гвардиола е никој и ништо во споредба со Венгер !

И јас со онаков тим, и толку пари ке освојам се !

Т

Топџија

Гостин
bb[noone];2853203 напиша:
Мислам дека ти е премногу арогантен постов. И десет титули во сезона да освои Гвардиола не можеш да си дозволиш да кажеш дека е подобар, па ни еднаков по квалитет со Венгер.
Да не ме сватиш погрешно, покрај Арсенал навивам и за Барселона(рака на срце помалку), али токму поради ваквата арогантност која се шири во тој фан клуб избегнувам да постирам таму!!!:nenene:
Поздрав!!!!!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Во оваа формација секако има и една стрелка што не ја пишува... Галас ... далеку нанапред :pos2:
И така нека си остане одлично му тргнало... а без кавги за глупости... Барселона имала подобар тим? Епа можеби и ние иаме доволно добар состав на Чело со Венгер и ќе се обидеме овој пат Успешно да завршиме на Тронот на премиер лигашката битка и зашто да не Лигата на Шампионите :pipi:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Гвардиола е никој и ништо во споредба со Венгер !

И јас со онаков тим, и толку пари ке освојам се !
Кај сте затерале вие. Греота е да се споредува Гвардиола со Венгер, бидејќи Арсен е еден од најдобрите тренери во историјата на фудбалската игра и заедно со Сер Алекс се најголеми промотери на англискиот фудбал и значајни се затоа што им даваат можност на многу млади играчи во прв тим.
И Гвардиола не е за потценување, лани му беше година за паметење но имаше и многу јак состав на располагање така да допрва ќе видиме во која насока ќе се движи неговата тренерска кариера:smir:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078

Што е подобра??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom