Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
А и доколку би бирал мегу Беки и да речеме Виудез и Кардачио,сигурно би ги одбрал последниве двајца.Беки е стар,никогаш не знаел да игра фудбал,а и посебно го замразив на утакмиците со Македонија,англиски п...,додека пак двајцата уругвајци се млади,полетни,полни со таленти,но јас не бирам,па затоа не се знае.

:shok::shok::shok::shok::shok:

...Бекам е фудбалер што одсекогаш сум го почитувал, манекен, не манекен, дечкото е еден од најдобрите фудбалери на денешницава. Има и други убави фудбалери ама 'случајно' или не никогаш не стекнале светска слава.:toe: Плус со неговото доаѓање автоматски клубот обезбедува доволно пари за на лето да купи дефанзивец од светска класа!

И најбитно е што сака да игра во репрезентацијата, што значи ќе мора да игра добро и да биде добро физички подготвен за периодот додека е во Милан, значи нема да калкулира со формата и нема да се штеди.:helou:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
И јас не сакав да дојде во Милан. Ама веќе кога дојде ќе си го прифатам. Поубаво ќе беше да го гледав во Холивуд во некој филм отколку во Милано али тоа е тоа.
Ова е еден добар маркетиншки трик што јас позитивно го оценувам. Прво неверојатна продажба на дресови. Полн стадион (иако и сега беше). Неверојатен дрим тим. Плус само неколку месеци е. Нема нешто посебно да игра и ќе ни биде тука за одлични слободни удари. Па кога ќе размислам подобро Бекам што дојде него Шева со неговата лоша форма.
Кој сака нека го прифати, јас богами нема. Едноставно не можам да го гледам, ни поднесувам. Се разочарав од овој трансфер. Во ред, нормално дека ќе продолжам да ги поддржувам дечките од Милан, како сите овие години и во добро и лошо, ама Бекам не го прифаќам.:wink:Нормално ова си е само мое гледиште не пробувам да ви наметнам мислење.

На секоја ? тоа е многу бе нема шанса да го добие тоа време во Милан, се знае еден е Пирло :) он нека се задоволува со тренинзи, купови и влагање од клупа во калчото :)
Добро, не биди сеа и ти буквалист, не мислев на секоја.:icon_lol:

ти бе да не си исфрустриран малу појќе од нормално се бекамов , ти убил некого од фамилија,

Тоа што пази на фризурата тоа е негова работа, факт е дека беше класа играч колку ми е и да го мразеле, иако ја мислим дека уште не е за фрлање,
Кој па си ти да ми кажуваш дали сум исфрустрираН? (втф,машко ме направија) Не ми убил никој, едноставно ме нервира. А дека БЕШЕ класа играч беше, ама тоа беше одамна кога играше за Манчестер.Тогаш заслужуваше почит, ама откога стана марионета за рекламирање и кога премина во Реал Мадрид, во истиот момент за мене стана се само не фудбалер и едноставно веќе го немаше тој елан и енергија, не беше фудбалер, беше манекен и само парите му беа битни, а јас не поштувам такви фудбалери и тоа е МОЕ МИСЛЕЊЕ! И немаш никакво право да ме нарекуваш исфрустрирана!

А на милан ако нишо друго ќе му донесе париќиња за у јануар :wink:
Ете тоа ме нервира, што се се врти околу парите. Јас сакам да ГЛЕДАМ ДОБАР ФУДБАЛ и добра игра, а парите ја расипуваат убавината на играта.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Сидорф, Шевченко, Изнаги, Малдини, Неста...мораше да дојде водачот.:pos2:

*џабе:( Роналдо си замина

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Fudbalerot poradi koj go zasakav fudbalot se vraka vo Evropa.Superrr.Malku mi e krivo so ne e Liverpool no i vaka ne e loso.Barem ke mozam poblisku da a gledam negovata igra daleku bese Amerika...Bekam ima 33 godini i go nemam gledano recisi edna godina.No ja imam citano negovaat kniga i se raboti za covek koj ne saka da gubi.I nikogas ne se otkazuva.Za onie pomalite i onie koi pocnale da sledat fudbal od vcera pocetuvanje deka Bekam e dvokraten vtor najdobar igrac na svetot ednas izbran za MVP vo LS i deka bese i e eden od desette najdobri fudbaleri vo izminative 10godini.Spored negovata filozovija toj ke stori se i ke uspee da mu se nametne na Kapelo(neslucajno izbra italijanski fudbal) za vo prviot sostav i saka dostoinstveno da ja zavrsi reprezentativnata kariera so stil a seto toa ke go dobie vo Milan a i Milan ke dobie mnogu od nego.Sepak nisto ne e gotovo samo e spekulacija

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
Fudbalerot poradi koj go zasakav fudbalot se vraka vo Evropa.Superrr.Malku mi e krivo so ne e Liverpool no i vaka ne e loso.Barem ke mozam poblisku da a gledam negovata igra daleku bese Amerika...Bekam ima 33 godini i go nemam gledano recisi edna godina.No ja imam citano negovaat kniga i se raboti za covek koj ne saka da gubi.I nikogas ne se otkazuva.Za onie pomalite i onie koi pocnale da sledat fudbal od vcera pocetuvanje deka Bekam e dvokraten vtor najdobar igrac na svetot ednas izbran za MVP vo LS i deka bese i e eden od desette najdobri fudbaleri vo izminative 10godini.Spored negovata filozovija toj ke stori se i ke uspee da mu se nametne na Kapelo(neslucajno izbra italijanski fudbal) za vo prviot sostav i saka dostoinstveno da ja zavrsi reprezentativnata kariera so stil a seto toa ke go dobie vo Milan a i Milan ke dobie mnogu od nego.Sepak nisto ne e gotovo samo e spekulacija
Каква шпекулација човеку, во кој свет живееш?!:uvo:

1. http://www.acmilan.com/NewsDetail.aspx?idNews=74694

2. http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=925253

И ако се потрудам можам уште барем 20 потврди на оваа вест да ти најдам, сепак овие две се повеќе од доволни!

Член од
21 јули 2008
Мислења
41
Поени од реакции
1
abe dzabe zborite bekam bil i ke bide igraciste a i gurkuf ke si doe ne se sekirajte so mislite ne razmisluvaat milan za idninata pameten e galijani nema da izgubi igrac mlad dobar za isto taka za mn dobar igrac koj ke igra so nas samo nekolku meseci taka da uzivajte sve ke si doe na svoe mesto:vozbud:

G

GoddessOfRock

Гостин
Добро а шо се инатеите даи бил добар или не или пак дали бил за парри или не . СЕ ЗНАЕ ДЕКА Е ДОЈДЕН САМО ЗАРАДИ ПАРИ . а и шо се трескате дека гуркуф немалода се врати ако бекам е во милан. 1 бекам ке биди во милан 4 месеца. а на гуркуф ако му е до вракање ке се врати наредната сезона а тогаш нема да го име бекам у тим. инаку тој е одддличен играч

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
abe dzabe zborite bekam bil i ke bide igraciste a i gurkuf ke si doe ne se sekirajte so mislite ne razmisluvaat milan za idninata pameten e galijani nema da izgubi igrac mlad dobar za isto taka za mn dobar igrac koj ke igra so nas samo nekolku meseci taka da uzivajte sve ke si doe na svoe mesto:vozbud:
Ова е штосот:poss::poss::poss:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
:pos2: Каква форма бараш од човек што игра последни 5 мин. од утакмица:tapp:
Мислам дека и Шева имаше доволно време и до сега да се наметне во Милан ако барем малце беше тој стариот

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Шева денеска ќе стартува против Херевен и ќе има шанси за гол,затоа што мислам дека Херевен игра отворен фудбал!Шева е уште тој стариот,само му треба малце појше време во игра.Не знам дали го гледавте кога играше Украина против Хрватска...изигра многу солидно!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.812
Поени од реакции
49.953
:icon_lol: Карло го остаила жена му..сеа ќе се пропие ке го земе и Роналдињо ќе искачаат ке се глупираат и ке ни се ебе мајакта сезонава :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
составот на двата тима може некој да го најде?

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
Колекција Милан дресови:

Црвените и белите најубави се и тие треба да останат и за понатаму а не резервните да ги менуваат црни, жолти, плави :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom