И јас не сакав да дојде во Милан. Ама веќе кога дојде ќе си го прифатам. Поубаво ќе беше да го гледав во Холивуд во некој филм отколку во Милано али тоа е тоа.
Ова е еден добар маркетиншки трик што јас позитивно го оценувам. Прво неверојатна продажба на дресови. Полн стадион (иако и сега беше). Неверојатен дрим тим. Плус само неколку месеци е. Нема нешто посебно да игра и ќе ни биде тука за одлични слободни удари. Па кога ќе размислам подобро Бекам што дојде него Шева со неговата лоша форма.
Кој сака нека го прифати, јас богами нема. Едноставно не можам да го гледам, ни поднесувам. Се разочарав од овој трансфер. Во ред, нормално дека ќе продолжам да ги поддржувам дечките од Милан, како сите овие години и во добро и лошо, ама Бекам не го прифаќам.:wink:Нормално ова си е само мое гледиште не пробувам да ви наметнам мислење.
На секоја ? тоа е многу бе нема шанса да го добие тоа време во Милан, се знае еден е Пирло
он нека се задоволува со тренинзи, купови и влагање од клупа во калчото
Добро, не биди сеа и ти буквалист, не мислев на секоја.
ти бе да не си исфрустриран малу појќе од нормално се бекамов , ти убил некого од фамилија,
Тоа што пази на фризурата тоа е негова работа, факт е дека беше класа играч колку ми е и да го мразеле, иако ја мислим дека уште не е за фрлање,
Кој па си ти да ми кажуваш дали сум исфрустрираН? (втф,машко ме направија) Не ми убил никој, едноставно ме нервира. А дека БЕШЕ класа играч беше, ама тоа беше одамна кога играше за Манчестер.Тогаш заслужуваше почит, ама откога стана марионета за рекламирање и кога премина во Реал Мадрид, во истиот момент за мене стана се само не фудбалер и едноставно веќе го немаше тој елан и енергија, не беше фудбалер, беше манекен и само парите му беа битни, а јас не поштувам такви фудбалери и тоа е МОЕ МИСЛЕЊЕ! И немаш никакво право да ме нарекуваш исфрустрирана!
А на милан ако нишо друго ќе му донесе париќиња за у јануар :wink:
Ете тоа ме нервира, што се се врти околу парите. Јас сакам да ГЛЕДАМ ДОБАР ФУДБАЛ и добра игра, а парите ја расипуваат убавината на играта.