Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
луѓе, Бекам е 1 шишан... нема што да се грижи за косата, не се секирајте.... него конкуренцијата во средниот ред е проблем, до тогаш и Пирло ќе се врати па нека му ја мислат, особено жал ќе ми биде за Фламини и младиот Уругваец... а Горкуф ќе нема ни да помисли да се врати

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
Леле овој Галијани, главата чељава му плаче за ластици само пари гледа со очите затоа и го земал Бекам знае кај се парите и одма си прае планови :)

Галијани: Со Бекам "Сан Сиро" ќе биде полн

(фаца англископедерска :))

а Горкуф ќе нема ни да помисли да се врати
Ехее Гуркуф ако се враќа ќе се врати идната сезона а тогаш во тимот не ги планирам Бекам, Емерсон и Сидорф :wink:
А може и со Кардачо и Вуидс да направат како со Гуркуф и Бориело :)

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
да се надеваме дека имаат резервни Б планови овие од Милан... т.е. имаат испланирано се како ќе се одвива (не само на финански план) туку и со играчите, кој како ќе користи и кој како ќе се развие

Член од
9 мај 2008
Мислења
11
Поени од реакции
0
Тешко дека Бекам ке заигра за Милан,колку што разбрав тој е тука само да тренира со Росонерите и да се подготви за почетокот на сезоната во Америка.Пред тоа бил во Манчестер и тренирал со нив.

Член од
9 мај 2008
Мислења
11
Поени од реакции
0
А и доколку би бирал мегу Беки и да речеме Виудез и Кардачио,сигурно би ги одбрал последниве двајца.Беки е стар,никогаш не знаел да игра фудбал,а и посебно го замразив на утакмиците со Македонија,англиски п...,додека пак двајцата уругвајци се млади,полетни,полни со таленти,но јас не бирам,па затоа не се знае.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Па ако за игра за Милан,не значи дека треба да го сакам.:(Милан само пари ќе види од него ништо друго.Сега на секоја утакмица ќе мора да го гледам тој негов глуп сурат,глупаво препотентно суштество кое пази да не ја удри топката со глава да не му се расипе фризурата.:nerv::nerv:
Ту ама се напнав...ааааа...........

П.С.Цело време се надевав дека неговото доаѓање е само некој лоша шала.:(

И јас не сакав да дојде во Милан. Ама веќе кога дојде ќе си го прифатам. Поубаво ќе беше да го гледав во Холивуд во некој филм отколку во Милано али тоа е тоа.
Ова е еден добар маркетиншки трик што јас позитивно го оценувам. Прво неверојатна продажба на дресови. Полн стадион (иако и сега беше). Неверојатен дрим тим. Плус само неколку месеци е. Нема нешто посебно да игра и ќе ни биде тука за одлични слободни удари. Па кога ќе размислам подобро Бекам што дојде него Шева со неговата лоша форма.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
ај коа не си доволно информиран не пишувај важи:smir:

и некако чудно ми е
галиани да не е педер?
се манекени зима во тимов:vozbud:

А и Бекам е првиот фудбалер што го знаев и заради него почнав да гледам фудбал:pos:
сеа сан сиро полн со женски
и ајде примаме нови фанови:)

ооо сега каролине и вики заедно на шопинг во милано:pipi:
а бруклин, ромео, круз и лука заедно во градинка:pos:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
ај коа не си доволно информиран не пишувај важи:smir:

бекам е првиот фудбалер што го знаев и заради него почнав да гледам фудбал помалку:pos:

ооо сега каролине и вики заедно на шопинг во милано
а бруклин, ромео, крис и лука заедно во градинка:pos:
кој е овој ?

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
тоа и ја го кажував доколку бекам остане да игра гуркуф нема да се врати назад а тоа не ни помислувам,сега ни треба само уште некој централен дефанзивец..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom