Како ? Man marking ?На оваа Фифа нема она автоматско чување на противнички играч, а? Или лошо сум наместил контролите?
Не, не, имаше претходните верзии, автоматски во одбрана да му идеш на тој со топката, пример држиш D и он автоматски иде по него да му ја одземе топката.Како ? Man marking ?
Аха,знам,знам.Не, не, имаше претходните верзии, автоматски во одбрана да му идеш на тој со топката, пример држиш D и он автоматски иде по него да му ја одземе топката.
:pos2::pos2::pos2::pos2:Еве уште еден од мене
П.С слушајте го коментаторот.
Како бе нема куде мене има.Не, не, имаше претходните верзии, автоматски во одбрана да му идеш на тој со топката, пример држиш D и он автоматски иде по него да му ја одземе топката.
коментаторот не е од фифа туку е само префрлен од некоја вистинска утакмица:pos2::pos2::pos2::pos2:
Леле што му стана на коментаторов
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Леле што му стана на коментаторов
Не ми требаат, која контрола за што е на македонски само оти не ги разбирам сите што како.Како сакаш ? Како лани шо беа или претходните 08,-07.....?
Симни ја од zamunda лета торентот, не гледав колку али за највеќе 15 минути ја спуштив цела игра скоро 2ГБ, ама мораш да имаш акаунт таму за да симињаш.луѓе дај поможете почнав да ја спуштам фифа 2010 ама трга со 0.1 kb\s (не е до интернето), пуштив филм тргаше со 300 ,пак пуштив фифата пак со 0.1 ако трга со толку до 2012 нема да ја земам дај кажете до шо можи да биди проблемо...