Најлоши серии кои ги имате гледано?

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Ццц ако во овие евтини
FzBA8.jpg

---------

ниско буџетни
b9iNz.jpg

---------

американски
VH796.jpg

---------

Ekhyz.jpg

---------

има нешто јако да се свати
un6v4.jpg

---------

тогаш навистина радо би прифатила дека не сум паметна :)
bz22t.jpg

---------

бакуган [...] не ни знам што е тоа [...]
Header-main.jpg

---------

24! Се обидов, цела сезона! Се обидов навистина, но решив да ја заменам со тексашкиот ренџер со Чак Норис.
Доста повеќе реално.
bQwCc.jpg

---------

најБОТска серија
Living Dead пишува подолу (ама задоцнив кога го фаќав)
BYDED.jpg

---------

Аууу...изгинав!!!! :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::pos2:
gtJ3F.jpg

Најлоши серии се знае кои се

Six feet Under
Breaking Bed
True Blood
Nip/Tuck

Weeds гледав 1 епизода и веќе не ја гледав ми стои уште во компјутерот.

Weeds гледав 1 епизода и веќе не ја гледав ми стои уште во компјутерот.
Weeds е една од ретките серии што индиректно те тера да се соживееш со карактерите. Дури и да не си пушач на марихуана би ја засакал. Само дај и шанса. Мене ми е една од омилените серии и одвај чекам да излезе 6та сезона на 16ти Август.

Casi Angeles... Не ми се пушташе телевизорот од таа "серија"... Други има многу, ама ова срањето е убедливо на прво место.

Weeds е една од ретките серии што индиректно те тера да се соживееш со карактерите. Дури и да не си пушач на марихуана би ја засакал. Само дај и шанса. Мене ми е една од омилените серии и одвај чекам да излезе 6та сезона на 16ти Август.
Незнам брат, фала што ме потикна да ја гледам, ама немам голема желба иако има одличен рејтинг и доста пофалби, а тоа најверојатно е дека ја мразам марихуаната.
Ќе пробам да гледам инаку не ми личи на еФтина серија.

^
најверојатно со огразам беше тоа кажано ...или сарказам беше зборот :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
^
најверојатно со огразам беше тоа кажано ...или сарказам беше зборот :pos:

Да да, помислив на тоа али не бев сигурен :) ипак се работи за Сикс Фит Андер, Брејкинг Бед и Тру Блад:vozbud:

Една англиска серија на буквата Н, името не ми текнува за жива глава. Ама го памтам таглајнот од имдб: A man. A woman. And a dog who thinks he is a man. Или нешто слично.
Изгледав 10 минути и одвратно беше. Имаше дечко, девојка, и човек облечен како куче. За бебиња. Навреда на интелигенцијата.

Objasni ako mozhe zsh e najnobska? ^o) sho ima problem vo filmot.. ?
Еве јас че ти објаснам. Затоа што глумат аматерски деца кои одат во драмска секција исто глумат, приказната е веќе видена, тоа сецкањето коа се случува нешто е за никаде е,едноставно народ ќе изгуби вкус за добра серија и до толку глупави во филмот што е главната улога неможе да биде едноставно на нерви ми оди од таа глупавост што и ја доделиле на главната улога

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom