Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас при втората заклучив дека е безвезе ако човек сака трилер акција најдобро е да си пушти некое филмче спуштено од на нет а не да гледа такви серии..ја се извињавам унапред шо ќе вознемирам многу фанови, ама 24 ми е дефинитивно најкрш серија. успеав да изгледам цели 8 епизоди ...
стварно е шит, јас изгледав едвај 3 епизодија се извињавам унапред шо ќе вознемирам многу фанови, ама 24 ми е дефинитивно најкрш серија. успеав да изгледам цели 8 епизоди ...
оние досадни форензичарски серии што само копаат по лешеви ( лешој да не реча по нашки) и по некоја стандардна шема од влакно , плунка - днк веднаш се пранаога убицата.. Тука се оние истрага на злосторството , коски и уше некој шо не можам да се сетам.. глупи ми се и оние Лост само изгубени ама се досадни веке и шпанскине Ангели и Дон Жуани како ке заборавев Долина на волците пошит нешто немам видено ..овдека носат серии нискобуџетни само за пропаганда или па некој за 100евра двеста епизоди шо им давет...
Додуше овие ги неам гледано само по една епизода ама самата поставеност и дејство сведочи за тоа дека се страшно глупи
Ако CSI, Lost & 24 ти се глупи - проблемот не е до сериите туку до тебе. Очигледно ти не си доволно паметна за да ги сфатиш. Гледај си бакуган и уживај си :smir: (ако го сфаќаш и тоа) :pos2:Јас при втората заклучив дека е безвезе ако човек сака трилер акција најдобро е да си пушти некое филмче спуштено од на нет а не да гледа такви серии..
Ако CSI, Lost & 24 ти се глупи - проблемот не е до сериите туку до тебе. Очигледно ти не си доволно паметна за да ги сфатиш. Гледај си бакуган и уживај си :smir: (ако го сфаќаш и тоа) :pos2:
CSI: дури и по 10 сезони, 2 spin-off серии и без Грисом е најгледана серија во Америка (благодарејќи на останатиот дел од екипата, но и на сценаристите кои ја прават серијата да НЕ биде како што повеќето мислат - секоја епизода е иста)CSI: Секоја епизода едно исто, знаеш шо ќе се случи на крај. Една сезона, и неможев поише да глеам.
Lost: Серијата ми нема поента. Ја глеав едно време со сила и се отакажав.
24: Џек ќе победи како и да е. И секоја сезона во глобала е иста. (Ама сезоната кога ја глеам, неможам да претпоставам што е следно и тоа ми ја прави интересна.)
Ццц ако во овие евтини ниско буџетни американски бљувотини има нешто јако да се свати тогаш навистина радо би прифатила дека не сум паметнаАко CSI, Lost & 24 ти се глупи - проблемот не е до сериите туку до тебе. Очигледно ти не си доволно паметна за да ги сфатиш. Гледај си бакуган и уживај си :smir: (ако го сфаќаш и тоа) :pos2:
Ццц ако во овие евтини ниско буџетни американски бљувотини има нешто јако да се свати тогаш навистина радо би прифатила дека не сум паметнајас пишав погоре што е за мене добро, трилер во кој глумат веке искусни и талентирани глумци а не педери кои допрва сакаат да се докажуваат а бакуган веројатно ти гледаш јас не ни знам што е тоа пошо ретко гледам торбешки телевизии..
10 сезони да те вртат со едно исто во круг една иста глупава тематика треба стварно да си ***** за да ги гледаш па уште и да им се восхитуваш...
Ццц ако во овие евтини ниско буџетни американски бљувотини има нешто јако да се свати тогаш навистина радо би прифатила дека не сум паметнајас пишав погоре што е за мене добро, трилер во кој глумат веке искусни и талентирани глумци а не педери кои допрва сакаат да се докажуваат а бакуган веројатно ти гледаш јас не ни знам што е тоа пошо ретко гледам торбешки телевизии..
10 сезони да те вртат со едно исто во круг една иста глупава тематика треба стварно да си ***** за да ги гледаш па уште и да им се восхитуваш...
Аман бе, а Онур подобар глумец од Кифер Садерленд да не е нешто случајно? Не збори глупости, човекот има земено Golden Globe Award за најдобра машка главна улога во серија...Кога некој од турските или шпанските серии ќе го достигне тоа, тогаш ќе правиме муабет.