Добро бе Принц,зошто бе мајка му стара во недостаток на аргументи хомосексуалците ги рамните со педофилите,зоофилите...
Ех сега, зошто... дека сум од Кондово и сум сељак, затоа
)
Не, озбилно. Дека неверојатно многу се исповрзани тие работи меѓусебно. Ај да почнам да објаснувам.
Не видов никаде во твојот пост да ме демантираш дека пред ХХ години, хомосексуалците ги сметале како болни и ги лекувале. Значи за тоа се согласуваме и двајцата.
И педофилите исто ги третираа пред 5-10 години. Денес не повеќе. Во америка имаат невладина организација, онака легално. Ги сакаме децата, нешто у тој стил сигурно им е мото. На крај краишта, и овде за љубов се работи. Во Германија, властите на една општина пред некој месец во сите училишта во таа општина доставија еден интересен едукативен материјал. Знаеш што имаше во него? ај во кратки 2-3 црти
- татковците треба да си играат со клиторисите на своите ќерки, почнувајќи од 3 годишна возраст
- тоа е добро за нивно приближување, доверба...
Значи веќе ги имаме зачетоците на проширување и јавна поддршка за педофилијата. И сега не ми кажувај мене како не е така, немало да биде... има невладина организација, има зачетоци убави... ќе биде значи.
Е сега, да резимираме:
- Пред ХХ години, хомосексуалците беа ненормални и ги лекуваа. Со инекции, со психијатри, со 300 чуда.
- Почнаа да формираат невладини организации, да протестираат, да бараат права...
- И ја загубија првата точка за дел од населението (друг дел уште ги смета ненормални, фала богу)
- Но сепак со поддршката што ја имаат од едниот дел од населението, успеаја да сменат многу закони, да се инкорпорираат во сите пори на општеството.
- Пред 5 години, педофилите беа ненормални. Ги лекуваа со инекции, со психијатри, со апчиња, со јажиња (околу врат)
- Почнаа да формираат невладини организации, да стимулираат клиториси на своето 3 годишно дете...
- Фали само уште да се поддржат
- А ќе се поддржат. Најголемата поддршка хомосексуалците ја добија од јавните лица - хомосексуалци. Треба само малку храброст за педофилите и нека цепаат напред.
Е затоа драга леандра. Токму затоа ако веќе прифаќаш и одобруваш хомосексуалност, прифати и одобри и педофилија. Уствари токму тоа и го правиш индиректно, на педофилот му даваш алиби. Хомосексуалците не беа отсекогаш КУЛ народ, така ни ги претставија после, демек да ги прифатиш било модерно. Истото ќе се случи и за педофилите и другите настрани луѓе. На крај краишта, сите тие љубат.
Бидејќи јас еве продавам муда за бубрези,либерална сум за се,од утре една црна листа и ќе плукам,бидејќи несакам да се разликувам од вас.Први на листа ќе ми бидат по боја на кожа и религија,од каде они право да живеат?Секој нели има право некој да му смета,јас еве овие „врсти“ на луѓе ќе ги одберам,бидејќи не се бели и не се православни христијани.И не прифаќам ништо помалку,чиста раса и тачка.:wink:
Лута си и не знаеш што зборуваш. Мене ми сметаат христијаните, па ќе плукам бла бла.
Тури и кур на таа игра. Зборуваме за настрано општество, за неморал, за гадни срања. Хомосексуалност, педофилија и други забавни игри.