LordDragonII
Dr.Strangelove
Па Кочо е единствениот легален јавно деклариран и произјаснет геј во Македонија.
Друг нема
Геј заедницата во Македонија е Коче.
Нешто слично на човек-армија?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па Кочо е единствениот легален јавно деклариран и произјаснет геј во Македонија.
Друг нема
Геј заедницата во Македонија е Коче.
Добро бе Принц,зошто бе мајка му стара во недостаток на аргументи хомосексуалците ги рамните со педофилите,зоофилите...Овде има две особи,свесни,кои се љубат,кај педофилите има еден кој сака да љуби,а другиот не е свесен и кај зоофилите,еден ебе другиот неможе да каже дали сака или несака бидејќи е животно!
Бидејќи јас еве продавам муда за бубрези,либерална сум за се,од утре една црна листа и ќе плукам,бидејќи несакам да се разликувам од вас.Први на листа ќе ми бидат по боја на кожа и религија,од каде они право да живеат?Секој нели има право некој да му смета,јас еве овие „врсти“ на луѓе ќе ги одберам,бидејќи не се бели и не се православни христијани.И не прифаќам ништо помалку,чиста раса и тачка.:wink:
Нешто слично на човек-армија?
Ти, бе, Никола, ептен добро стоиш со проекци, изгледа. Мене ми се чини дека омилена форма за бегство од себе самиот ти е токму оваа перцептивна грешка. Тоа е кога човек го проектира на други она од кое му се гади во себе самиот.Добро е што нема црнци во Македонија. А ефтиниот обид кој почна со Дбек да направите некаква паралела и да правите конфликт Македонци-Албанци, или да го споредувате проблемот со малтретирањата од Грција, нема да ви успее. Не на ова прашање. Двете заедници се строго против и вашите подмукли провокации нема да вродат со плод.
Жал ми е што морате да пристапувате кон таков однос, но ве разбирам, која би ви била инаку алтернативата?
Епа, Никола, баш можеш, и тоа се вика прогрес. Извини што овој волшебен збор го користам во конотација која кај тебе ќе предизвика презир, мачнина и гнасење, ама тоа си ти. Додека не се најдеш во мир со сите - ќе ти пречи, ќе те мачи и фрустрира.Законот за дискриминација нема ништо да промени.
Всушност може да им даде сила на педерите да се бунат за нешто, ко јавно презентирање на сопствените настраности и истото ќе им се удри од глава или гз.
Не можеш да се заебаваш со ставот на поголемиот дел од луѓето, да правиш играчка и да парадираш.
Јас искрено едвај чекам повеќе да се експонираат педерите. Тек тогаш ќе бидат особено ранливи и подложни на секакви напади од било кој.
Епа, Никола, баш можеш, и тоа се вика прогрес. Извини што овој волшебен збор го користам во конотација која кај тебе ќе предизвика презир, мачнина и гнасење, ама тоа си ти. Додека не се најдеш во мир со сите - ќе ти пречи, ќе те мачи и фрустрира.
Затоа ќе видиме на крај кој ќе излезе посилен.
Тоа ли ти е поентата од напишаното?
На крај да испадне дека си ги мериме?
И како мислиш дека ќе биде резултатот, поволен за вас?
Мислиш дека Европа и понатаму ќе се малтретира да поддржува права на педери во Македонија?
Не се такви тенденциите.
Пак ќе повторам, зарем не забележуваш како во изминативе 5 години е намалена поддршката за специфичните групи од сите страни?
Нема пари, нема фондации, нема проекти. И двата геј сајта замреа.
Тоа не е случајно и ако се надевате на некаков прогрес во следниве години, ќе останете со кратки ракави, или гаќи на тарзан.
Ви останува да си се буните на нет, да правите некои глупи манифестации на сопствента немоќ од тип на оној против градење на црква, можете да си волонтирате во секакви активности, но сметката нема да биде поволна за вас.
Нема да ти речам не е така бидејќи ми е дегутантно самото лично оцрнување на форумов.
Затоа и личните напади се она кое може да донесе некој моментален резултат.
Психоанализи,дијагнози, држете си ги за себе и резултатот нека биде, комуницирај или не со мене.
Ако сум таков каков ме опишуваш, зошто воопшто ми реплицираш?
Моја работа е што и како пишувам и делувам и нема што да ми се мешаш во личен живот, особено не за моите ставови на форумов.
Тоа неколкупати го имам споменето и не би сакал да правите грешки и да го повторувате.
Ти си потрошил од своето драгоцено време да правиш економска анализа на фондови,на постоење на веб страни и на крај излегуваш со заклучок Не се такви тендециите:
Ти реплицирам затоа што тврдиш нешто дијаметрално спротивно од она што јас го застапувам. За тоа е форум. Да беше некој кој трупа идиотлуци, фршти со плитка логика и неинформираност, мене меракот ќе ми поминеше после третата реплика. Вака, без заебанции, мислам дека во преписката со тебе ќе се создаде запишан материјал кој оние кои се некаде на половината помеѓу мене и тебе ќе можат полесно да го дооформат своето мислење за темата. Јас се надевам дека ќе ги повлечам на моја страна - ти би трегбало да го очекуваш спротивното.
Инаку, многу е полесно да забележиш кога ќе попиеш личен напад, отколку кога ќе направиш нешто такво. Ако си за, да чешламе?!?
Јас не напаѓам поединци, напаѓам групи. (1)
Нема да дозволам на сличен начин и во иднина да ми се обраќаш.
За да разбереш зборувај си општо. (2)
Овие се прости работи, се надевам дека ќе ти станат јасни. (3)
Не си до толку, за да не конташ. (1)
А ефтиниот обид кој почна со Дбек да направите некаква паралела и да правите конфликт Македонци-Албанци, или да го споредувате проблемот со малтретирањата од Грција, нема да ви успее. Не на ова прашање.Двете заедници се строго против и вашите подмукли провокации нема да вродат со плод.
Жал ми е што морате да пристапувате кон таков однос, но ве разбирам, која би ви била инаку алтернативата?
Сепак, зад работите околу фрустрациите, стравот и омразата стојам 100% и убеден сум дека секој човек кој круто и децидно им оспорува права (кои тој ги има) на другите луѓе (без оглед какви се тие) е ограничен, несамоприфатен и во животот се води од стравови, наместо од љубов.
Сепак, зад работите околу фрустрациите, стравот и омразата стојам 100% и убеден сум дека секој човек кој круто и децидно им оспорува права (кои тој ги има) на другите луѓе (без оглед какви се тие) е ограничен, несамоприфатен и во животот се води од стравови, наместо од љубов.
Нема тука некои ограничувања големи. Не сакаме само да ни грдат глетка и понатаму да не бидат товар на системот со некакви нивни барања.
Нешто ко, Почесен пензиониран борец за педерски права.
Многу права се оспорувани.
Има луѓе кои се сосема во право за некои работи, но се казнувани.
Зошто јас побогу да плаќам данок?
Зошто сум дискриминиран и скоро и да немам некој начин да не плаќам за здравствено,данок, пензија?
Јас кога ќе се разболам одам по приватни доктори. Значи не сакам да делам за социјално здравство.
Нема што да плаќам даноци за имот кој е комплетно мој.
Зошто останатите се мешаат во мојот живот?
Исто е и со ставот за педерите. Повеќето луѓе не сакааат да ги гледаат во своја близина не сакам ни јас.
Ај нека постои вистински либертијанизам и секој да си се грижи за себе си, тогаш ќе се сложам и за педерите.
Сега во социјален систем ќе се бунам да ми бидат максимално исполнети оние работи кои ми се по кеиф.
Бидејќи како споменав има многу работи кои ми се од страна на колективот наметнати.
Не ги сакам, но ги прифаќам.
Како што јас сум можел, можат и другите.
Кое бе ограничување на права??
Кое право нема еден геј што го имам јас како нормален човек.
Кажи ми било кој закон каде се вели дека на гејојте му се ускратува ова ило она право, било кој член кој вели дека “Сите освен гејојте имаат право...“
Правите смутња меѓу луѓето со невистини.