Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Видов дека некој го кривуваат Роналдињо!Не сте во право уопште!Па човекот на тацна им ги местеше 3-4 топки од кој требаше најмалце два да искористат!Што сакате повеќе од него:toe:???Супер одигра!!!И Замброта беше добар!!!
Абе сезнајко фудбалот е игра каде што играчите играат и се движат по теренот за твоја информација, а не стојат во едно место и само нафрлаат топки а башка и за тоа не вредат 20 милиони!

Ако мисли дека е на тренинг да не мрда и да мести топки во ред, ама вака.

не ми е јасно како може да игра инзаги, а пато и шева да греат клупа... да играана почетпл ле сме победиле со 2 или 3-0.. али јебеш га.... одамна сум разочаран од анчелоти, веке 7-8 години е на кормилото на милан, и сеуште незнае да го склопи тимот како што треба, што се однесува до натпреварот.... хммм ме изненади роналдињо,фламини и ѕамброта... али од Шева...ццц тешко дрво, кој зицер незнае да погоди, срамота е... а иначе више крајно време е малдини да си иде у пензија.... ЛЕГЕНДА е човекот, ама без разлика кој е бил порано сега неможе да се држи.... 40 години има веке...

Не знам што го окривувате Роналдињо. Тој беше играчот на мечот. Оној кој што најдобро се покажа.

За прв натпревар во нова средина, нов тим, поразличен начин на игра тој се снајде перфектно. Има уште многу да покажува, но одличен беше и денес.

Што мислевте дека ќе дрибла, дека ќе има неверојатни дуели ... па не играше мината сезона добро во Барселона треба време, ќе биде и тоа.

Роналдињо најдобро изигра со замброта а инзаги искисна во офсајт ај со џенова победа со кака

Не не не не очекував да прави чуда затоа што очигледно поминато е тоа време кога го можеше тоа, сеа едноставно знае дека неможе да ги помине и само си нафрла.!
Па да му ебам мајката против дефанзивците на Болоња ако неможе против кој може? Маикон? Киелини? Гамберини? Мексес? Кордоба? Нозете ке му ги искршат!
Ама ајде да не бидеме песимисти времето ке покаже се....

Не бе, очекував само да трча, ништо друго.

што ви е бе на вас?:uvo:
да не беше роналдињо и таа асистенцијата ќе беше 2:0 а може и повеќе

само он додаваше и некој од другиве..фламини и замброта а нашите стари играчи пак како лани играат:tapp:
другите беа дрва а не роналдињо
а шева катастрофа...уште повеќе почна да ме нервира

и кака фалеше понекогаш на натпреваров
не дека јас сум забегана по него
туку на овој натпревар се надевав дека нема да фали и дека конечно нема од еден играч да зависи цел тим ама....:(

Мислам дека Анчелоти се губи покрај толку ѕвезди...потребен е тренер со карактер, а не тренер кој остана заради што му ги чеша јајцата на Берлускони и сега ке прави како ке каже он.
Има многу тренери кој основен услов за да предводат еден тим е газдата да не се меша во работата на тимот.

Слободен остана Рајкард, али он не доаѓа во предвид поради "кавгите" меѓу него и Роналдињо.

Пирло игра на стара слава, потребен му е нов предизвик бидејки игра очајно.

Озбилно Роналдињо е дрво бе, што направи ?:
2-3 супер топки кон Инзаги не успеа да реализира, топка до Шева(чист зицер) како што можеш само да посакаш и тој не реализира, после уште една на Сидорф и исто таква на Шева не стигнаа зш ? дека касно им текнало да се стрчнат кон топката и така дрвото во неговото деби не даде гол ах да и кој му нацрта топка на Амбросини да погоди ? хммм... некој од публика ваљда :tapp:

-----------------------Абиати-----------------------

Замброта---Каладзе---Малдини---Јанкуловски

---------Пирло/Амброзини-----Фламини------------

Сидорф--------------------------------Роналдињо

---------------Пато------Инзаги--------------------
Мислам дека со оваа формација требаше да играме
А за цела сезона оваа:
-----------------------Абиати-------------------------

Замброта---Каладзе/Сендерос---Неста---Јанкуловски

--------------Пирло/Фламини-----Гатузо/Амборзини------

Кака--------------------------------Роналдињо

---------------Пато------Бориело------
:toe:

Milanez не станува збор за тоа дека не даде одлични топки, доста се факаш за нешто што веке сме се сложиле и што иаме исто мислење.
Муабетот е за тоа што еднаш не влезе во дуел против дефанзивците на Болоња (БОЉОЊА).

Феномен, иако не постигна гол, денес Роналдињо БЛЕСКАШЕ :wink:!

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom