Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро бе луѓе, сеа 5 страни ќе пишуваме безвезе коментари за човеков што се згрешил, бог да чува.
За утре т.е денес Милан 4-0 Болоња ми изгледа најреално.

Ке видиме и 1-0,2-0 е доволно само да ги освоиме тие 3 поени барем јас така мислам

Луѓе давајте инфо кога е натпреварот и дали ке го има на тв? Сакам да го гледам:vozbud:

Edit:Начекав дека е во 15.00 и дека ке има на телма пренос. Да му ибам веб страната на телма, програмата да ја превземеш како XML датотека, нема да ја прегледаш чоечки!

Луѓе давајте инфо кога е натпреварот и дали ке го има на тв? Сакам да го гледам:vozbud:

Edit:Начекав дека е во 15.00 и дека ке има на телма пренос. Да му ибам веб страната на телма, програмата да ја превземеш како XML датотека, нема да ја прегледаш чоечки!

абе на програма у сите весници, пишуеше дека ке има пренос од утакмицата Рома-Наполи.... па сега ке чекамо да видимо....

ne be i branko kaze deka milan -bologna ke ima prenos i vo slucai da ima golovi vo rim ke se vklucat a i reklamata sto e sa natprevarite vo telma kaza deka ima 3 direktni prenosi a od 15:00 bese milan pa seka :toe:

Типувам на победа од 3:0,очекувам Роналдињо да даде барем 1 гол денес :vozbud:

На Милан му треба старт со победа во воведното коло од новата сезона, особено по киксот на Интер синоќа. Плус тоа Милан игра на домашен терен и има најлесен противник во однос на топ 5те екипи во Италија. Со убедлива победа многу лесно би можеле да го превзедат водството на тебелата во однос на конкурентите уште на стартот ... !!!* :wink:

Ајде ќе ги тепаме само у нападот сакам да го видам волшебникот Пато:pipi:

Ќе ги искинеме денес овие пацериве...очекувам Рони да им сибне еден гол:vozbud:А и Шевченко би требало да го пусти накај 70 та минута

Ајде уште половина час:zlo:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom