Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Можеби не е голем талент но можеби го има она што го има Пипо во својата глава и нозе.Инстикт за гол,невиден инстикт!

Можеби не е голем талент но можеби го има она што го има Пипо во својата глава и нозе.Инстикт за гол,невиден инстикт!
Ама можеби...:smir: Затоа треба да се даде на позајмица или ко-сопственост,да има поголема минутажа, и ќе се види што играч е и што играч ќе биде...Камо да биде новиот Пипо!!!

Денеска може ќе се реализира трансферот на Броки во Лацио! Преговорите се во тек па ќе видиме! Нека одиииииии ааааааааај :)

А еве која тактика ја најавил Анчелоти
shema26082008gweqgwqN.JPG

мислите ок е? :toe:

Денеска може ќе се реализира трансферот на Броки во Лацио! Преговорите се во тек па ќе видиме! Нека одиииииии ааааааааај :)

хммм ...интересно, само што мислам дека Сидорф ќе игра место еден од овие четворица што се напред. Ова вака како што e едноставно е too much offensive!

Замброта другар. Антонини ни од далеку го нема неговиот квалитет. Сидорф игра прва постава сигурно.
А за нападот ќе видиме , на почеток Шева нема да игра зашто не е сеуште физички подготвен, ама после мислам дека ќе си го зацементира местото во првиот тим. За Пато има време, а Бориело...:toe: и мене ми е жал, али освен УЕФА и Куп на Италија тешко дека ќе заигра повеќе, освен недај боже ако се испоповредат сите.
Абе Замброта е чутук невиден исто како Одо, на сите мечови што ги изигра Милан летово беше камен како изгубен а и во Барса не играше нешто посебено, а Сидорф колку и да е добар неможе цела сезона да игра има 32 години.
Borielo,Palochi,Oddo i Brochi mozat da zaminat za Oddo zainteresirani se Lyon,za Brochi Lazio za Palochi Genoa i drugi timovi od Seria B a Borielo bi trebalo da zamine zimoska dokolku ne se dokaze.
Бориело само нека остане другите сите нека си идат слободно

Хаха глупа тактика, ова само бугариве можат да го направат (паинт рулз) :)

Бориело само нека остане другите сите нека си идат слободно
:)
што ти е тебе?:)

а палоши:vozbud:
малиот е невиден талент и треба да остане кај нас
ако го пуштат да си оди треба да се ептен глупави и најголемите таленти ги пуштаат а со старциве играме:tapp:

за некоја година кога пола тим ке се пензионира и пак ке не мачат многу повреди ке мора да купуваат нови место да си ги чуваат младите:nenene:

MILANELLO - Il nazionale svizzero Philippe Senderos ha appena varcato i cancelli del centro sportivo di Milanello, per il completamento delle visite mediche in programma oggi. | |
fala bogu pisaa i na sajtot na milan ...:vozbud:toppppppp

PHILIPPE SENDEROS AT MILANELLO
8/26/2008
MILANELLO - Swiss international Philippe Senderos has reached the gates of the Milanello sporting center, where he will undergo the medical tests programmed for today.

Добра е им текна

SAMO SEVA I PATO KE SI GI SMENAT MESTATA

Како прво еден од шева и пато ке отпадне,место нив еден од Фамини,Сидорф,Амброзини.
Никако немојте да го заборавите Амброзини сигурно ке игра во тимот на Милан оваа година.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom