S.A.R.S. (Свежо Ампутирана Рука Сатријанија)

• Креатор на темата Креатор на темата Serengeti
  • Време на започнување Време на започнување
Бендот што никако да го гледам во живо. Супер се. Првиот албум, SARS, им беше одличен. Скоро сите песни се добри, ама вториот е тапа. Го нема тој хумор и тие текстови што ги имаше во првиот.

Групата со која сум заразена неделиве , ги обожавам ,оригинални се и скоро да немаат песна која не ми влегува во уво,ги пукнав сите околу мене со нив а посебно со Мир и љубав,Ратујемо ти и ја ,Ана и Ѓуричко. Едвај чекам да ги видам на Скопје Гори - се надевам дека нема да мора баш тој ден да присуствувам на нечија матура . Толку се реални, толку големи вистини произлегуваат од нивните песни ,толку инспирација ми даваат...Совршени .

Некој кој ги албумите од дечкиве, ако може да ми пише пп :) :smir:

Luv them! Конечно ќе ги гледам во живо во четврток (покрај фактот што Hurst ми се неверојатно одбивни)...

Страшно антипатични ми се , би се двоумел дали нив или Жаре берберот да ги слушам во живо по казна.
Ме иритираа уште од Буџав Лебац коа беше „хит“ , а новиов албум ми е уше полош. Нивниот албум претставува најдолната точка на Викла Скај до сега .

Страшно антипатични ми се , би се двоумел дали нив или Жаре берберот да ги слушам во живо по казна.
Ме иритираа уште од Буџав Лебац коа беше „хит“ , а новиов албум ми е уше полош. Нивниот албум претставува најдолната точка на Викла Скај до сега .
Јас тие што ми иритираат воопшто не ги слушам, не пак албумите да им ги следам.

И двата албума се одлични.
Ради глупиве коментари на темава не го имав симнато вториот албум долго време..
Од ко го симнав, може 2 недели редовно си го вртам. Албумот си е мед.

Некој кој ги албумите од дечкиве, ако може да ми пише пп :) :smir:
"Перспектива" го имаш на mtv.rs официјален download.

За другиот неможам да ти помогнам. :)

Ако ви треба првиот го имам, кажете ќе го уплоадирам некаде;)

И да, вториот албум не им е тапа. Малку е лигав, ама ок е. Сите песни се во стилот на буџав лебац или дебели лад, кој сите ги спомнувате, нема хип хоп како Синдром лидера мале странке или Џуричко ниту рок како Ибро, сите песни се во реге жанр. Мене ми се допаѓа!

Песната Мир и љубав им е толку позитина а спотот толку убав цела недела се утепав од слушање

ова скратеницава С.А.Р.С. кога разбрав што значела просто неможев да поверувам колку песните им се позитивни и интересни а имево на групава ХОРОР

И Сарс не се тоа што беа некогаш. Ебаго. Или ова се некои други САРС или пред 5 години некој ми продавал мокри петарди со едни панкери од србија со исто име.

Ај некој нека ми прати во пп торент од првиот албум. Фала однапред :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom