GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Не, ти ќе им ја дадеш картата на врата, они парите ќе ти ги вратат, и ќе се разминете, секој по свој пат..Maloletnici ke pustaat li?
Не, ти ќе им ја дадеш картата на врата, они парите ќе ти ги вратат, и ќе се разминете, секој по свој пат..Maloletnici ke pustaat li?
Брат не биди со сила интересен и ако не ти се иде не пишувај без потребаНе, ти ќе им ја дадеш картата на врата, они парите ќе ти ги вратат, и ќе се разминете, секој по свој пат..
Не се праам интересен. Му одговорив.Брат не биди со сила интересен и ако не ти се иде не пишувај без потреба
...на журки си купуваш карта во предпродажба и влагаш,ама сепак гледај со некој над 18 да влезеш за да не посумљаат одма
Исто како што може да те вратат од граница ако имаш пасош, а немаш виза.Не се праам интересен. Му одговорив.
Како може да го вратат ако купил карта у предпродажба? Ај објасни ми?
Брат он за 250-300 денари се коцка да изгуби дозвола за работа три месеци во летен период така да се може да направи,ти и имај карта он е власт може и да не ти ги врати парите не му можеш ништо...а тоа не се прави интересен беше за постот од претходната страна :smir:Не се праам интересен. Му одговорив.
Како може да го вратат ако купил карта у предпродажба? Ај објасни ми?
тоа ќе видиме.до сеа најдобра журка у историјата на колосеум беше таа.Се ежам морници ме лазат
Па стрико Армин пак доаѓа, ова не се пропушта за ништо на светот. Ќе биде боље и од Above & Beyond, тоа го тврдам. Армин е закон.
Леле колку сум среќен немам појма хеј.
Уствари сакаш да кажиш дека армин е од типот на бабура и слично , иди стиска плеј и мафта со рацете а??Друго е Мадона коа ќе излезе со 500 души на сцена само за да ти го напраи кејфот. Или 1200mics коа ќе излезат со 300 глупости на сцена за да ти го напраат кејфот, или Кошин или Продиџи или Пендулум..
А друго е коа ќе дое некој да стисне плеј и да пафта со раце...
Иначе, да, те капирам, сосема различен доживљај, и разбирам да отидеш ради добар жур, али не капирам зашо се гледа како нешто повеќе од обично петочно искаќање..
Незнам брат шо измрчи толку? Кажав дека 50% внатре ќе бидат малолетни зашо така и е, не дека ми смета, сигурно нема да ги вратат сите шо више купиле карта само зашо се малолетни..
Океј, разбравме. Ај сега, чао. :helou:А друго е коа ќе дое некој да стисне плеј и да пафта со раце...Иначе, да, те капирам, сосема различен доживљај, и разбирам да отидеш ради добар жур, али не капирам зашо се гледа како нешто повеќе од обично петочно искаќање..
не се знае ништо уште околу картите ама би требало од 300 во претпродажба па нагоре да бидатДа не знае некој колку ќе биде карта ?
Е шо сакаш да се слуша од JBL? Тоа е гној! Звучник од 3та класа.Џабе е line array,задња реч технологија ко е тапа. :nesum:
more ti da ne si stanal na leva noga nesto so e ova de jbl ne ti cini, de armin ne ti cini :baeh: oti ne idis vip poubo da ne ti e? :nesum:Не идам бе и шо! Ќе ви еем тоа транЦерите :baeh::baeh: