Пријател до 3 саат ја убаво знам што се пушташе, пуштаа прогресив хаус, па после тоа се пребација на траки од албумот. Кој црн вокал транс до три го пуштале, еве ти типичен вокал или аплифтинг транс од Фасбендер1 саат пуштаа Anjunadeep материјал, т.е. прогресив, а потоа uplifting, melodic, vocal trance. Сеа ако немаш осет за жанрови... А журката на Above & Beyond беше една од најдобрите во Колосеум ever заедно со таа на Markus Schulz, Armin во 2007, Тиесто 2007....
и шо сакаш да кажеш дека на a&B не беше добро а??????:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Пријател до 3 саат ја убаво знам што се пушташе, пуштаа прогресив хаус, па после тоа се пребација на траки од албумот. Кој црн вокал транс до три го пуштале, еве ти типичен вокал или аплифтинг транс од Фасбендер
Може, поскапи ќе се. Пример, ако во претпродажба се 250, на врата може да се 500 пред Armin да дојде на сцена.а карти ке може директно да се земат пред да биде концертот или мора пред тоа да се купат ?
ко ке ти опнат сеа казна ако откажеш ќе се чешаш.а за армин па и не ми е некако баш да откажам одмор.да беше PVD е тогаш:zlo::zlo::zlo::zlo::sekss::sekss::sekss:Omg omg omg omg omg omg ........ После абов ова ќе владеееееееееееее. Идам 100% го откажувам аражманот за на одмор. Да не знае некој шо ќе пушта? Дали од Imagine или нешо друго? Кој иде се гледаме таму.
Нема бе казна само ќе го преместам за 3 дена место на 15ти да идам на 18ти ќе идам плус иам врски познати ми се и бла бла бла А на ПВД бев коа беше на изгрев у струга мн беше закон а армин го пропуштив еднаш вторпат не го пропуштам шо сака нека е.ко ке ти опнат сеа казна ако откажеш ќе се чешаш.а за армин па и не ми е некако баш да откажам одмор.да беше PVD е тогаш:zlo::zlo::zlo::zlo::sekss::sekss::sekss: