Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не е готово и не ми се верува дека ке се деси,а ако се деси некако ке биде “рже не се држе’’ после две години ке си го “најдеме новиот Шева’’:bip::bip:

Бориело "ебачУ"

borriello08012008fdgwqegwqN.jpg

Сеа читав на гоал.ком дека Милан биле заинтересирани за Павличенко.Не би било лошо,да го земат,иако е шпекулација.
Ај нека им текне на Погребњак!

Сеа читав на гоал.ком дека Милан биле заинтересирани за Павличенко.Не би било лошо,да го земат,иако е шпекулација.
Ај нека им текне на Погребњак!

не бе какви павличенко... од 100 шанси една ќе погоди... и баба ми го може тоа...

а Погребњак може до некаде ама не е од тој калибар за Милан бар јас така мислам

да ви кажам мене до пред европско ми се свиѓаше Марио Гомеш
и баш ми беше како за Милан напаѓач
ама незнам сега

Тигар стави го прстот на умот и убаво размисли.

Сепак не сме јас и ти во прашање, туку Милан.

ах... па ако Милан ги оставиме самите на себе да си ги бираат трансферите без да ги прашат фановите тогаш во пропаст ќе отидат многу работи... не за џабе беше куршумот во плико и други работи за кој росоњерите јавно го искажуваат своето незадоволство

Фановите на Милан немаат никакво право на збор околу тоа кого да се купи. Ако управата реши да го купи и најслабиот играч на светот ќе го купи, и фановите нема да можат да сторат ништо околу тоа.

Фановите на Милан немаат никакво право на збор околу тоа кого да се купи. Ако управата реши да го купи и најслабиот играч на светот ќе го купи, и фановите нема да можат да сторат ништо околу тоа.

Можат со притисок... мислиш летово Милан вака ќе беа присутни на летната берза доколку не беа под силен притисок од росоњерите... нема врска , парите во џеб ќе си ги сочуваа , а миланезите повторно ќе одеа на стадиот и ќе им даваа пари ... ама оти се под притисок (видовме што се деси против аталанта кога росоњерите ги кинеа сезонските билети) па ако продолжат така Милан се помалку пари би добивал од навивачите па затоа мора малку и нив да ги послушат за да биде се во ред

нормално дека Милан може кој сака да го купи... ама ако има гнев кај навивачите и има голем бунт... што ќе прави тимот ? може да пропадне без навивачи

Во тек си со ситуацијата во Барселона и предвремените избори?
Навивачите го направија тоа....

Во тек си со ситуацијата во Барселона и предвремените избори?
Навивачите го направија тоа....

токму така...

еве добра статија (иако е од гоал доста вистинита е) каде се пишува дека клубовите во серие А се робови на своите навивачи

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=767128

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom