Mason_Petrarka
Servant of Morgoth
- Член од
- 19 декември 2009
- Мислења
- 157
- Поени од реакции
- 23
Има некој да понуди добро бас појачало? до кај некој 8000 денги? xD (kolku pari tolku muzika)
Ако мислиш на миксети , семплери , синтисајзери и процесори мислам во секоја музичка продавница...али ти препорачувам во Артист Системс да провериш прво...Кј можам да најдам DJ опрема низ Скопјево?
Дан знајш кај можам да најдам или кој порачвит Hercules производи?Ако мислиш на миксети , семплери , синтисајзери и процесори мислам во секоја музичка продавница...али ти препорачувам во Артист Системс да провериш прво...
Ја иам сталак за синтисајзер Hercules Го земав од Белград. Мислам дека има продавница во Скопје што ги увезува од негде. Распрашај се низ ЈамахаДан знајш кај можам да најдам или кој порачвит Hercules производи?
Што па на старо? Оди во Смешко, имаше 2 модели одколу 800-900 денари беа.Ја иам сталак за синтисајзер Hercules Го земав од Белград. Мислам дека има продавница во Скопје што ги увезува од негде. Распрашај се низ Јамаха
--- надополнето ---
Иначе тражам хитно сталак за микрофон на старо, кој има ПП :smir:
Зграда на стар Трготекстил до Комерцијална банка, во истата е и Пингвин паб, паркингот позади Беко полициска станица ... ако е малку кажи да продолжамАбе пријатели, постојт уште Гитар Хаус ? Аку постојт кажете нешто познато од околината и поточна локација.Ми требит за побрзо,фала.
Пробав да ја фатам јас по слух и ми излезе нешто вакаМојт некој да ми пратит бас таб од
Мислам дека во гитар хаус имаш сет за почетници Ibanez, а и прилично сум сигурен дека можеш да порачаш преку нив некој производ па со следната набавка на роба ќе ти го донесат.:helou: Дечки, ќе ви бидам многу благодарна ак ми кажите кај можам да најдам електрична гитара т.е најдобро сет за почетници од Фендер и Ибанез и колку би била цената. Ми кажаја 3 дуќани (ГитарХаус, Артист и Мими Музика) ама мојте да предложите кај е шо е како е најубо за која фирма и така. Исто ме интересират доколку некој имат информации дали имат во Скопје дуќан шо прајт нарачки од Music Store. Фала однапред.:smir: