Музичка берза, инструменти, музичари, бендови...

Mason_Petrarka

Servant of Morgoth
Член од
19 декември 2009
Мислења
157
Поени од реакции
23
Има некој да понуди добро бас појачало? до кај некој 8000 денги? xD (kolku pari tolku muzika)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Незнам зошто неможам да ја најдам да ја спуштам Foo Fighters - The pretender... а пробав секоја програма и секој сајт го пробав.... Ве молам ако можете да ми оставите мсн контакт или скајп преку ПП за да ве контактирам ако можете да ми ја пратите....

korun

lame
Член од
21 октомври 2007
Мислења
389
Поени од реакции
28
Кј можам да најдам DJ опрема низ Скопјево?

џо!

Фаличниот Ром
Член од
31 октомври 2009
Мислења
519
Поени од реакции
52
Кј можам да најдам DJ опрема низ Скопјево?
Ако мислиш на миксети , семплери , синтисајзери и процесори мислам во секоја музичка продавница...али ти препорачувам во Артист Системс да провериш прво...

korun

lame
Член од
21 октомври 2007
Мислења
389
Поени од реакции
28
Ако мислиш на миксети , семплери , синтисајзери и процесори мислам во секоја музичка продавница...али ти препорачувам во Артист Системс да провериш прво...
Дан знајш кај можам да најдам или кој порачвит Hercules производи?

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
Дан знајш кај можам да најдам или кој порачвит Hercules производи?
Ја иам сталак за синтисајзер Hercules :) Го земав од Белград. Мислам дека има продавница во Скопје што ги увезува од негде. Распрашај се низ Јамаха

--- надополнето ---

Иначе тражам хитно сталак за микрофон на старо, кој има ПП :smir:

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
Ја иам сталак за синтисајзер Hercules :) Го земав од Белград. Мислам дека има продавница во Скопје што ги увезува од негде. Распрашај се низ Јамаха

--- надополнето ---

Иначе тражам хитно сталак за микрофон на старо, кој има ПП :smir:
Што па на старо? Оди во Смешко, имаше 2 модели одколу 800-900 денари беа.

Youthanasia

The game
Член од
19 март 2010
Мислења
141
Поени од реакции
11
Абе пријатели, постојт уште Гитар Хаус ? Аку постојт кажете нешто познато од околината и поточна локација.Ми требит за побрзо,фала.

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
Абе пријатели, постојт уште Гитар Хаус ? Аку постојт кажете нешто познато од околината и поточна локација.Ми требит за побрзо,фала.
Зграда на стар Трготекстил до Комерцијална банка, во истата е и Пингвин паб, паркингот позади Беко полициска станица ... ако е малку кажи да продолжам :)

Youthanasia

The game
Член од
19 март 2010
Мислења
141
Поени од реакции
11
Фала другар,испаничив.Така ти е ко ќе ги пратиш татко ти и вујко ти да ти купат појачало - купиле и ме зафркаваја. :tapp:

Член од
30 јуни 2008
Мислења
474
Поени од реакции
152
Мојт некој да ми пратит бас таб од
Пробав да ја фатам јас по слух и ми излезе нешто вака

0-0-7-0-6-0-5-0-3 на A жица
И после кога иде ако ми дадеш...Ако ми дадеш... иде вака
3-3-3-3-3-3-5-5-5-5-5-5 исто A жица
Види дали одговара :)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
какво појачало би ми препоручале до 200 максимум 250 евра? btw вградената дисторзија нема да ми треба зошто користим папуча =]

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
:helou: Дечки, ќе ви бидам многу благодарна ак ми кажите кај можам да најдам електрична гитара т.е најдобро сет за почетници од Фендер и Ибанез и колку би била цената. Ми кажаја 3 дуќани (ГитарХаус, Артист и Мими Музика) ама мојте да предложите кај е шо е како е најубо за која фирма и така. Исто ме интересират доколку некој имат информации дали имат во Скопје дуќан шо прајт нарачки од Music Store. Фала однапред.:smir:

Член од
30 јуни 2008
Мислења
474
Поени од реакции
152
:helou: Дечки, ќе ви бидам многу благодарна ак ми кажите кај можам да најдам електрична гитара т.е најдобро сет за почетници од Фендер и Ибанез и колку би била цената. Ми кажаја 3 дуќани (ГитарХаус, Артист и Мими Музика) ама мојте да предложите кај е шо е како е најубо за која фирма и така. Исто ме интересират доколку некој имат информации дали имат во Скопје дуќан шо прајт нарачки од Music Store. Фала однапред.:smir:
Мислам дека во гитар хаус имаш сет за почетници Ibanez, а и прилично сум сигурен дека можеш да порачаш преку нив некој производ па со следната набавка на роба ќе ти го донесат.

Kajgana Shop

На врв Bottom