Музичка берза, инструменти, музичари, бендови...

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Не најдов соодветна тема во подфорумов музика па ќе пишам тука. Си ги средував албумите во компјутер и забележав во неколку различно албуми на различно бендови како има песна именувана како Hidden track. Дали некој може да ми одговори што значи оваа Hidden track или е само случајност?!?

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Не најдов соодветна тема во подфорумов музика па ќе пишам тука. Си ги средував албумите во компјутер и забележав во неколку различно албуми на различно бендови како има песна именувана како Hidden track. Дали некој може да ми одговори што значи оваа Hidden track или е само случајност?!?
Ќе се самоцитирам и ќе си самоодговорам!

Hidden track - wikipedia!

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Како се вика сопругата на светскиот диџеј број еден, Пол Ван Дајк со која тој доаѓа во Охрид?

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
http://www.pazar3.mk/ViewItem.aspx?itemId=848196

Гитарава е солидна за тие пари и е за почетници...Ја продавам бидејќи кога ја земав не бев почетник ама имав пари за ефтина електрична гитара...Сега ќе зимам нешто ново.....

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Laney LX12 кај можам да најдам на ново во Скопје ?

Член од
7 август 2010
Мислења
50
Поени од реакции
6
Гитари

Заинтересиран сум за гитари...Свирам гитара веке неколку месеци и сум добар за почетник :P :D
Што ми треба е да си купам нова гитара...Некој да ми препорачи од каде да купам гитара....и каква...со оглед на тоа дека сепак сеуште сум почетник :)

Г

Господ

Гостин
Заинтересиран сум за гитари...Свирам гитара веке неколку месеци и сум добар за почетник :P :D
Што ми треба е да си купам нова гитара...Некој да ми препорачи од каде да купам гитара....и каква...со оглед на тоа дека сепак сеуште сум почетник :)
Веќе има тема али ај кога веќе сум тука нема да ти шерифувам.
Кажи каква гитара сакаш акустична или електрична?

Г

Господ

Гостин
Вака сега,ако си од Скопје не е лошо да си поминеш од До-ре-ми и да ги провериш акустичните што ги имаат.На форумов има многу што имаат купено Јамаха од таму и сите се задоволни.И зависи од буџеот кој планираш да го потрошиш имаш различни гитари.Може да се обидеш и во guitar house со некој Ибанез али мислам дека тие се поскапи.
Најважно е да отидеш и да пробаш и да осетиш самиот што најубаво ти одговара.И звук и перформанси.

Член од
7 август 2010
Мислења
50
Поени од реакции
6
Znae li nekoj programa na pc za stimenje gitara???

--- надополнето ---

Вака сега,ако си од Скопје не е лошо да си поминеш од До-ре-ми и да ги провериш акустичните што ги имаат.На форумов има многу што имаат купено Јамаха од таму и сите се задоволни.И зависи од буџеот кој планираш да го потрошиш имаш различни гитари.Може да се обидеш и во guitar house со некој Ибанез али мислам дека тие се поскапи.
Најважно е да отидеш и да пробаш и да осетиш самиот што најубаво ти одговара.И звук и перформанси.
http://www.skopje.on.net.mk/

mozis tuka da ja najdis do re mi kade e???

Г

Господ

Гостин
Znae li nekoj programa na pc za stimenje gitara???

--- надополнето ---

http://www.skopje.on.net.mk/

mozis tuka da ja najdis do re mi kade e???
Teшко друже не се снаоѓам на мапава :(
До-Ре-Ми ти е Јамаха продавница се наоѓа на кеј кај Хард Рок,позади МТВ,кај МКЦ ако ти значат нешо местава...

Kajgana Shop

На врв Bottom