Лига на Шампиони 2009-2010

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Јас само да кажам дека некои членови рекоа пиво ќе ми купат доколку Меси по некоја случајност изигра како што треба. Според мене он беше пак некако како потресен. Неможеше да игра.

Друго немам што да кажам, едвај еден гол и тој од офсајд. Оној плачконо, никад да не стане и нареден пат не со рака, со нога да го удрат. И исто ме интересира, каде се навивачиве на Барселона? Нешто ги снема мајката.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
И Уефа мора да превземе нешто со судиите. И вчера и денес судиите го уништија натпреварот уште во рана фаза со глупави црвени картони. И тоа трагичното е што Бусака и Де Блекере важат за врвните судии во моментот.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ова беше финалето Интер е шампион во UCL годинава 09/10!
Дојчландците незнаат против Азурите!
ни Шпањолците незнаат... само островјаните знаат да напраат проблеми, а и тие се боранија...

се повторува сезоната 06/07 али обратно овојпут, прво ЛШ после СП :tv::tv:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

Тhe one and only... JOSE!!!!!

Џабе беше и судиската помош за Барса... џабе и посед на топка и додавања, кога човеков горе не е нормален.... :nesum:

REMUNTADA! :baeh:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Тhe one and only... JOSE!!!!!

Џабе беше и судиската помош за Барса... џабе и посед на топка и додавања, кога човеков горе не е нормален.... :nesum:

REMUNTADA! :baeh:
:bravo1: Пали се :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Конечно ми се оствари сонот да гледам МАКЕДОНЕЦ во финале...првиот го пропуштив се родив кога играше финале го добив името по него...овој морам да го гледам и да прераскажувам на моите деца и внуци како еден македонец по име Горан Пандев играше во едно финале од ЛШ!:vozbud::vozbud:

M

Mario Gómez

Гостин
ова беше финалето Интер е шампион во UCL годинава 09/10!
Дојчландците незнаат против Азурите!
ни Шпањолците незнаат... само островјаните знаат да напраат проблеми, а и тие се боранија...

се повторува сезоната 06/07 али обратно овојпут, прво ЛШ после СП :tv::tv:
Кој азури бе? Нема жив жабар во Интер...

Нека се сетат на принц Полди.

The conqueror of Meazza!:tv:

Во Баерн има појше италијанци.
http://www.football-italia.net/blogs/sw139.html

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Боби[Мкд];3516936 напиша:
Кој азури бе? Нема жив жабар во Интер...

Нека се сетат на принц Полди.

The conqueror of Meazza!:tv:

Во Баерн има појше италијанци.
http://www.football-italia.net/blogs/sw139.html
има бе Марио,Толдо,Матрикс,Сантон :tv:
вечерва немаше никој али то није битно, битно е дека успесите нивни се сметаат под Италијанско знаме и грб :wink:

свести се Бобане, Баерн, севкупно Германија НЕЗНАЕ и нема идеја против Италија...
тоа се виде со Виола :tv:

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Јас само да кажам дека некои членови рекоа пиво ќе ми купат доколку Меси по некоја случајност изигра како што треба. Според мене он беше пак некако како потресен. Неможеше да игра.

Друго немам што да кажам, едвај еден гол и тој од офсајд. Оној плачконо, никад да не стане и нареден пат не со рака, со нога да го удрат. И исто ме интересира, каде се навивачиве на Барселона? Нешто ги снема мајката.
Тука сме. Да искористам прилика да им честитам на Интер за финалето (заслужено-незаслужено):toe:
Иначе ај да не барам знам неш опинав се кладев, ама за шо потсети ме?

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Кој морон овој Валдез :tapp:, никаква провокација немаше од Мурињо. Изгледа он ги пушти прскалките после. :pos2:

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Тука сме. Да искористам прилика да им честитам на Интер за финалето (заслужено-незаслужено):toe:
Иначе ај да не барам знам неш опинав се кладев, ама за шо потсети ме?

Скопско од литро ипол.

Kajgana Shop

На врв Bottom