Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Јас само да кажам дека некои членови рекоа пиво ќе ми купат доколку Меси по некоја случајност изигра како што треба. Според мене он беше пак некако како потресен. Неможеше да игра.

Друго немам што да кажам, едвај еден гол и тој од офсајд. Оној плачконо, никад да не стане и нареден пат не со рака, со нога да го удрат. И исто ме интересира, каде се навивачиве на Барселона? Нешто ги снема мајката.

И Уефа мора да превземе нешто со судиите. И вчера и денес судиите го уништија натпреварот уште во рана фаза со глупави црвени картони. И тоа трагичното е што Бусака и Де Блекере важат за врвните судии во моментот.

30601_391022233954_680888954_3831293_1062833_n.jpg

The Special One

ова беше финалето Интер е шампион во UCL годинава 09/10!
Дојчландците незнаат против Азурите!
ни Шпањолците незнаат... само островјаните знаат да напраат проблеми, а и тие се боранија...

се повторува сезоната 06/07 али обратно овојпут, прво ЛШ после СП :tv::tv:

joseslide.jpg

Тhe one and only... JOSE!!!!!

Џабе беше и судиската помош за Барса... џабе и посед на топка и додавања, кога човеков горе не е нормален.... :nesum:

REMUNTADA! :baeh:

Тhe one and only... JOSE!!!!!

Џабе беше и судиската помош за Барса... џабе и посед на топка и додавања, кога човеков горе не е нормален.... :nesum:

REMUNTADA! :baeh:

:bravo1: Пали се :)

Конечно ми се оствари сонот да гледам МАКЕДОНЕЦ во финале...првиот го пропуштив се родив кога играше финале го добив името по него...овој морам да го гледам и да прераскажувам на моите деца и внуци како еден македонец по име Горан Пандев играше во едно финале од ЛШ!:vozbud::vozbud:

ова беше финалето Интер е шампион во UCL годинава 09/10!
Дојчландците незнаат против Азурите!
ни Шпањолците незнаат... само островјаните знаат да напраат проблеми, а и тие се боранија...

се повторува сезоната 06/07 али обратно овојпут, прво ЛШ после СП :tv::tv:
Кој азури бе? Нема жив жабар во Интер...

Нека се сетат на принц Полди.

The conqueror of Meazza!:tv:

Во Баерн има појше италијанци.
http://www.football-italia.net/blogs/sw139.html

Боби[Мкд];3516936 напиша:
Кој азури бе? Нема жив жабар во Интер...

Нека се сетат на принц Полди.

The conqueror of Meazza!:tv:

Во Баерн има појше италијанци.
http://www.football-italia.net/blogs/sw139.html

има бе Марио,Толдо,Матрикс,Сантон :tv:
вечерва немаше никој али то није битно, битно е дека успесите нивни се сметаат под Италијанско знаме и грб :wink:

свести се Бобане, Баерн, севкупно Германија НЕЗНАЕ и нема идеја против Италија...
тоа се виде со Виола :tv:

Јас само да кажам дека некои членови рекоа пиво ќе ми купат доколку Меси по некоја случајност изигра како што треба. Според мене он беше пак некако како потресен. Неможеше да игра.

Друго немам што да кажам, едвај еден гол и тој од офсајд. Оној плачконо, никад да не стане и нареден пат не со рака, со нога да го удрат. И исто ме интересира, каде се навивачиве на Барселона? Нешто ги снема мајката.

Тука сме. Да искористам прилика да им честитам на Интер за финалето (заслужено-незаслужено):toe:
Иначе ај да не барам знам неш опинав се кладев, ама за шо потсети ме?

Кој морон овој Валдез :tapp:, никаква провокација немаше од Мурињо. Изгледа он ги пушти прскалките после. :pos2:

Тука сме. Да искористам прилика да им честитам на Интер за финалето (заслужено-незаслужено):toe:
Иначе ај да не барам знам неш опинав се кладев, ама за шо потсети ме?

Скопско од литро ипол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom