:pos2::pos2: Како дишењето им стана тоа....рутинаИнтер и Арсенал мислам дека ќе идат до крај.Секако доколку се случи некое чудо па Барса да испадне некако.
Барселона е дефинитивно најмоќната екипа што некогаш ја имам гледано.Почнаа веќе и да не се радуваат кога постигнуваат гол:smir:
Е има нешто и во тоа дека имаат среќа они.....ама Бордо и ЦСКА не се некои кои можеш да ги потцениш. Сепак штом стасале до 8 најдобри имаат квалитетАрсенал ќе се падне со Бордо или ЦСКА.
Од секад се гзлаци тие.
Абе брат ти кажви ама џабе ти е.. И јас сакав баш Манчестер да ни паднит па се скинав од радвење ко ни падна. Ко даде Рони гол во 2 минута дома испокршив све од радост ама сега кога го јадоја 4-0 си викам е ко ја немавме та среќа ко Реал па Лион да ни паднеше..Јавно кажувам ! Сакам БАРСЕЛОНА или МАН ЈУ. да ни паднат !!!!!!
Јбг еднаш мора и нив да ги поминеме ко шо треба !!!!!
Абе брат ти кажви ама џабе ти е.. И јас сакав баш Манчестер да ни паднит па се скинав од радвење ко ни падна. Ко даде Рони гол во 2 минута дома испокршив све од радост ама сега кога го јадоја 4-0 си викам е ко ја немавме та среќа ко Реал па Лион да ни паднеше..
Не сваќајме погрешно и јас моментално сум за Интер да освојт ЛШ. Да не летет германцине ногу ногу..
Се е можноЗошто имам некое претчуство дека Интер со Манчестер ќе се падне на ждрепката
Koga veke Higuain ne moze . . .Ќе биде добро Интер да играт у финале и Пандев да даде гол
ahh kutrite vieЌе биде добро Интер да играт у финале и Пандев да даде гол
Уште не сме влегле во Европа полека :pos2:Ке дават на некоја македоскна програма извлекувањето за 4етврт финале??
Јок бурда, кач пара.Ке дават на некоја македоскна програма извлекувањето за 4етврт финале??
100 % ќе има, имаше најава.Викат оти на Еуроспорт ќе га имало.