Лига на Шампиони 2009-2010

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Уф леле уште од сега ме пука адреналин за во вторник на Стемфорд..:vozbud:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
Демек и вие 4-0 да не тепате? :pos:

F

fantomX

Гостин
Демек и вие 4-0 да не тепате? :pos:
На Интер не му треба напад и напад и само напад и исклучиво напад па така лесно да биди фаќан и уништен многу едноставно. Додуша тука доаѓаме до првите дуели соодветно, кој како си одработил, ама за конкретнава ситуација, то е. :toe:

Член од
6 јануари 2010
Мислења
248
Поени од реакции
54
abe milan trebese doma da sedi be gi unistija be sramoi bruki pukaa rekov ja ne gi biva taljanite be

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Тоа и што се очекуваше, 5 класи подобриот тим на Јунајтед ги згази старите.Флечер, боже мој ... Колку само е потценет овој играч, а шо растур праи.

0-2, 0-3 на Олд Трафорд, боже мој се надевам нема да ги повторат истите грешки :)

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
abe milan trebese doma da sedi be gi unistija be sramoi bruki pukaa rekov ja ne gi biva taljanite be
А ти за кого навиваш ?

Нормално дека ќе ги уништат кога целата игра на Милан беше без никаков концепт и премногу грешки кој нејќам тебе да ти ги објаснувам.

Само ме интересира за кој тим ти навиваш ?

Ех реалчо , реачло цела Европа ти се смее.

Член од
6 јануари 2010
Мислења
248
Поени од реакции
54
А ти за кого навиваш ?

Нормално дека ќе ги уништат кога целата игра на Милан беше без никаков концепт и премногу грешки кој нејќам тебе да ти ги објаснувам.

Само ме интересира за кој тим ти навиваш ?

Ех реалчо , реачло цела Европа ти се смее.
ja navijam za borusija minhenglatbah oni se u bundesliga abe ja mislam gresija so ne go stavija bekam u igra be poso on gi znae ovie ali se zaebaa taljanive a ja rekov kinezot onoj i runi ce gi rasturat poso se brzi e sea milan tolku mu e silata be so da praime

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
ja navijam za borusija minhenglatbah oni se u bundesliga abe ja mislam gresija so ne go stavija bekam u igra be poso on gi znae ovie ali se zaebaa taljanive a ja rekov kinezot onoj i runi ce gi rasturat poso se brzi e sea milan tolku mu e silata be so da praime
Да не навиваш за ВАРДАР Бремен?

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275

Хехе ајде да почнеме од почеток на утамицата па ке резимираме.

на 0-0 ако се сеќааш имаше една супер топка Роналдињо кон Хунтелар но бидејќи вон серискиот напаѓач Хунтелар не ја смири ко шо треба и прокоцка идеална шанса за Милан.

Потаа набрзо Гери Невил со добар центаршут среќа едно 15 цм повисокиот Бонера не успеа да го добие воздушниот дуел со Руни по кој Милан прими гол и сите бродови им се урнаа. И почнаа да играат без концепт.

Понатака каков пресинг им правеше Манчестер на Милан на средина на теренот сваќа част за Фергусон и за поставеноста на неговата игра скрос ги надмудри што се сведе целиот натпревар Милан едвај да помине своја половина по што и дадоа уште некој гол.

Крај на утакмицата беше кога Милан тргна во контра :pos2: ејј значи прават контра Роналдињо скрос убаво ја повлече и свињиве што ги мрзи да трчаа цела контра застана ради тој твојот Бекам што викаш дека требал од старт да почне му се умеша по левата срана на Роналдињо и уште еден играч на Милан беше не се сеќаам баш кој беше и цела контра отиде у курац.

Бекам уште на првата утакмица го удрија страшни емоции а не па на Олд Трафорд да почне од прва минута. Повторо ќе беше скрос изгубен.

Како и да е Милан беше без концепт според мене уште од 1ва минута башка Неста што се повреди вчерашниот дена и неиграњето на Пато кој се преголем хендикеп за Милан и јасен беше исходот на утакмицата.

Јас незнам што си очекувал ти од Милан , но на Милан им е толку силата баш колку што се покажаа.

Гледаш дури некој вика 5 класи биле подбори Манчестер. :pos2: офф мори мајко. Среќа Милан што е толку патетичен , а не е Манчестер толку добар. :smir:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.090
Поени од реакции
1.648
Гревчиња, па вие викавте дека Милан ќе тепал, ќе дадел 2-3 гола на Олд Трафорд дури и си планиравте со кого у 1/4 финале.Нели Милан ја имал силата да не победи, или откако бевте поразени сфативте кој е кој.Бог да чува сте вие, не ми се верува што читам.Иди скриј се негде, светот ви се смее у фаца.

Кантона ис Бек

Mиљонерче
Член од
23 февруари 2010
Мислења
1.385
Поени од реакции
905
Гревчиња, па вие викавте дека Милан ќе тепал, ќе дадел 2-3 гола на Олд Трафорд дури и си планиравте со кого у 1/4 финале.Нели Милан ја имал силата да не победи, или откако бевте поразени сфативте кој е кој.Бог да чува сте вие, не ми се верува што читам.Иди скриј се негде, светот ви се смее у фаца.

Kajgana Shop

На врв Bottom